Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

si eu ma aceeasi problema cu pusul mainii pe burtica si exclamatii de genul vai ce burta mica sau mare ai...sau ce te-ai ingrasat sau...cine mai stie ce...incerc sa le ignor si sa nu ripostez prea violent ca o invat pe fiicamea razbunatoare .
cu cumparaturile...cam slabut. astept sa mai treaca timpul. cred ca am aceeasi senzatie, ca daca o sa cumpar ceva o grabesc sa vina. nu mai vorbesc de dilema cu carucioare, biberoane...etc...
mai bine merg la ca "si maine e o zi".

27s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

buna seara mamici.am intrat sa va povestesc ce am patit azi la doctor.in primul rand am aflat ca suntem bine,avem 1280 gr si suntem tare cumintei-doar la doctor.avand in vedere ca vineri implinesc 29 de saptamani,am ramas putin surprinsa cand l`am vazut pe bebe cu capsorul in jos.
apoi m`a speriat putin cand mi`a zis ca am lichidul amniotic aproape de valoarea superioara.a facut ea niste masuratori si a zis ca pana la urma e ok,dar daca va mai creste,va trebui monitorizat.
iar apoi bomba.discutand despre nastere mi`a zis ca ea va fi in concediu si ca ma va indruma la un alt medic.mi`a dat adresa,nr de tel ,tot,inclusiv testul doppler a zis ca dansul mi`l va face....voi ce stiti despre acest test?l`ati facut?
poate imi puteti da niste informatii despre acest test.pana atunci,va pupic pt ca iar ati fost harnicute si am de recuperat la citit.pupam

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

si apropo de acel test doppler.aveti idee cam cat costa?sunt tare curioasa pt ca stiu ca e testul ala,apoi ala de stres....uhhh....multe cheltuieli.si avand in vedere ca lumea nu mai are bani de bijuterii din aur,vanzarile au cam scazut si totodata comisionul meu.
am citit intre timp despre lichidul la nivel superior si m`am cam speriat.acum eu cum voi mai putea sa astept inca 4 saptamani pana la urmatoarea eco stiind ce riscuri sunt daca e prea mare sau prea mic?!ufff....sper sa ma linistesc.imi fac tot felul de ganduri si nu`mi plac.va pup acum.ma duc la nani.sunt franta.am avut o zi luuunga si grea.noapte buna!!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna seara la zmeurici
Nu am mai scris de vreo cateva zile,dar v-am citit toate postarile.Maine e ultima zi de munca si la mine ,o sa am timp sa ma duc sa cumpar tot ce imi mai trebuie pentru bebe,aici nici nu stiu exact ce imi trebuie la spital,o sa ma interesez.Si eu o sa optez tot pentru biberoane si pompa pentru sani de la Avent.
Bebe e foarte agitat toata ziua imi da suturi,azi l-am simtit prima data cum sughite .
In rest cu somnul o ducem bine,recuperam acum pentru mai tarziu,cand nu o sa mai putem dormi.Pe mine deja ma ia frica ,ca sunt singura doar eu cu sotul pe aici si ca nu o sa am pe cineva sa ma mai invete ,sa imi arate,dar sper sa ne descurcam,la inceput o sa ne fie mai greu.Maine facem 31 de saptamani,incepe numaratoarea inversa.

Dienuta 30+ Eduardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Se pare ca am facut bine ca nu m-am grabit cu antibioticul..este posibil sa fi avut dureri de la ligamentele care se intind .m-am cam speriat cei drept bine ca nu ma mai doare nimic. am dat drumul la caldura in masina si la incalzirea din scaune si m-a lasat durerea,incepuse sa ma doara (pe linia chilotului)cand mergeam .

oricum sa vedem luni ce zic si analizele.
va pe toate

Meleea 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata
eu sunt racita in toata regula, nasl urge ca la robinet, gatul parca m-a mai lasat putin, ii dau in contiuare cu miere si lamaie , cu pastilute de supt t gat homeopate si stau cumintica in pat, sper sa treaca mai repede ca ma simt tare aiurea
asa ciuda imi e ...n-am mai racit de la inceputul sarcinii si acum la sfarsit m-a pocnit...
bebelusa cred ca e bine ca da de zor din picioare, e tare jucausa , cred ca deja nu mai are loc in burtica, in rest toate bune si frumoase

ce faceti de 1 mai? eu as f vrut sa mergem la casuta la gratarel si aer curat dar cu raceala asta n-am nici un chef

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 30+ Anastasia Ioana

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Blanca prenatalul nu are nici o treaba cu indemnizatia ptr bb. in sensul ca nu face parte din indemnizatie, dar intra in calcul pentru indemnizatie ceea ce tu ai ca si venituri inainte de nastere cu 12 luni, deci si prenatalul.

viitoare mamica fericita!!! 26+ Isabelle
Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico29_79 spune:

Buna dimi fetelor

Bafta fetelor care se duc la eco si multa sanatate mai ales fetelor care au probleme

Va citesc in fiecare zi si am venit si eu cu o "problema"...Ieri am facut putina treaba prin casa si am adormit vreo 2 ore dupa..M-am trezit cu o stare de extrem rau (nu-mi venea sa vomit, doar ca era o stare de fff rau) care a trecut dupa aprox 1 ora..O sa-i spun doctorului la urm control...Vi s-a intamplat asa ceva? Si sa-mi spuneti ce ati facut..multumesc
la burtici

24+ cu baietel Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico29_79 spune:

Noi mergem in weekend-ul de "miere" de pe 1 mai pe 3 mai pe la Piatra Neamt, inca nu am facut rezervare la vreun hotel..As fi vrut mai multe zile dar suntem ocupati

Multa relaxare si distractie la toate fetele..

24+ cu baietel Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna fetele,

am lipsit cam mult din cauza ca nu mia mers netull! v am dus lispa sa stiti ! acum o sa citesc din urma ca sa recuperez;noi suntem binisor, lovim acum cu putere incat miscam si bluzita lui mami

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.24 cu Daria Nichola Miriam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput