Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Patricia mersi de lamuriri. Si mama la fel mi-a zis ca sunt intrata in luna 7 dar nu a avut nici un succes sa ma faca si pe mine sa inteleg. Mai greu cu unii.

Grischa imi pare nespus de rau ca bebe are probleme. Doamne ajuta sa nu fie nimic grav si sa se poate rezolva fara sa afecteze sanatatea lui bebe. Sanatate multa va dorim si mult noroc.

Mama e o intreaga filozofie sa alegi un biberon. Nu credeam ca o sa fie asa greu. Pana sa citesc ce ati scris voi nici nu mi-am facut griji. Imi imaginam ca ma duc in magazin iau doua biberoane si gata dar se pare ca m-am inselat.
Trebuie studiata problema.

Pup

elena +26 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Elenada....eu am avut un soc cu biberoanele.
Acum 3 ani am vrut sa cumparam un cadou pt. un nou-nascut si ne-am dus la Cora la sectia biberoane.
Efectiv am inlemnit...era un raion intreg numai cu asa ceva: inclinat/ne-inclinat, contra-colicilor, contra nu stiu ce, cu gaura mica sau mare, cu tetina de nu stiu care.
Efectiv ne uitam ca vitelul la poarta noua.
Am incercat noi sa chestionam o mamica de pe acolo dar mai mult ne-a bagat in ceata.
Am finalizat prin a lua un album Bebelusul meu ca era mult mai simplu si cu mult mai putine sanse s-o dam in bara.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 30+ Robert Constantin
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Azi am fost in "turneu" cum zice barbata-miu....adica mi-am legat una de alta toate obligatiile si comisioanele si am incercat sa le rezolv pe toate.
Desi am avut grija sa nu beau prea multa apa tot am patit-o: eram la volan si am simtit brusc ca fac pe mine.
Noroc ca eram in apropierea serviciului sotului si am intors masina val-vartej. Sa rastorn lumea in drumul spre toaleta si alta nu.
Am scapat in final cu fata curata si chiloteii relativ uscati.

Aaaa...zicea cineva de condus...mie nu mi-a interzis doctorita sa conduc.
Ar fi cea mai mare tragedie ca is mereu cu covrigul in mana si urasc sa depind de cineva.

In schimb mi s-a interzis sa dau cu aspiratorul si sunt foarte incantata sa o ascult.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Acum de Maternitatea Giulesti...
Sincer nu stiu ce sa spun.
Pareri pro si contra o sa auzim despre absolut orice spital sau doctor.
Din cercetarile mele a reiesit ca au o sectie foarte buna de neo-natologie. Am si vazut cum vin incubatoare de pe la alte spitale.

Sarcina a fost obtinuta acolo prin IA. Poate am fost eu deosebit de norocoasa dar cam rar se ramane numai dupa 2 luni de stimulare si o inseminare.
Nici nu-mi venea sa cred cand s-a intamplat.

Cand am avut probleme, sangerari masive in noaptea de Anul Nou, am fost vazuta de un medic in aprox 10 min de la ajungerea la camera de garda. Ceea ce eu zic ca e bine.
Facut eco, tratament, tot tacamul, fara mutre si figuri ca taman atunci ma trezisem si eu.
Apoi in ianurie cand a inceput sa se deschida colul iarasi tratament rapid si la obiect, cerclaj, tratare foarte buna.
De la infirmiere pana la asistente si doctorite nu am decat cuvinte de lauda.
Pana in prezent chiar nu am nimic sa le reprosez.

N-am nici cea mai vaga idee daca si la sectia de lauze si nou-nascuti o fi la fel dar am zis ca merg cu ei pana la capat.
Sper sa nu ma dezamageasca taman la sfarsit.

Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Rallu iti multumesc mult pentru ca mi-ai impartasit din experienta ta, care este mult mai recenta si mai legata de subiectul prezent (sarcina)decat a mea. Eu am facut acolo o laparoscopie, dar acum 2 ani. Atnci intr-adevar conditiile nu erau ideale, dar personalul mi se pare de un profesionalism destul de ridicat.Insa neavand termen de comparatie mi-au prins bine si alte opinii.

Va multumesc tuturor pentru incurajari si da si eu ma rog in fiecare zi ca bebelusul meu sa fie sanatos si bineinteles ca o mamica ce voi fi nu am voie sa cred ca nu va fi asa.

Hai ca azi am scris cat pentru 2 luni

Apropos de terte persoane care isi dau cu parerea eu am parte de reactii de genul :"Dar ai burta foarte mica" sau "aa, doar 6 luni" si instinctiv ma ia asa o teama si o furie dar imi dau seama ca oamenii (si aici intru si eu uneori)n-au decat vina de a fi atat de putin toleranti, altruisti, empatici.

26+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Alina, nici eu nu i-am dat noaptea, la 1 luna jumate deja singurica a dormit toata noaptea (nici nu as fi fost adepta sa ii dau oricum daca ar fi cerut cind era mai mare putin).
Dar cind avea spre 1 an, ii dadeam in patut bibe si il papa singurica de cele mai multe ori, se ridica in picioare si il arunca peste patut.
cele nuk mai mici le luam cu mine in parc, de multe ori ii faceam ori laptele cind stateam mai mult, ori luam apa in ele, si tot ea le tinea in minuta, cam de pe la 6 luni.asa renuntam si la canutze, pahare speciale. e de documentat.
dar atita timp cit nu incalzesc in ele la microunde e mai safe.

Galarina, my god, 4 caciulite...doamne....pai rebecca nu a avut 4 caciulite nici cind am scos-o din spital si erau minum muuulte grade.
de multe ori m-am fi luat de cite o mamica cind vedeam asa ceva, dar ma gindesc ca as fi aratat ca cele care imi atrag mie atentia ca raceste copilul...asa ca,,,fiecare face ce vrea cu copilul lui.
dar pe bune ca ma ofticam cind era cite o zi frumoasa de tot prin martie, si copilul abia alerga infofolit, cu n'sphe geci, glugi, si fular la gat!!
eu nu am ascultat de nimeni, am avut discutii si perioade de ...nediscutii cu soacra pe tema asta, caci obsesia ei era ca face otita in casa.pina nu a ajuns la concluzia ca sintem noi destepti si ca altii nu au mai crescut copii nu s-a oprit, bineinteles la modul ironic.

Patricia s25 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina mergem in nordul Italiei, in Trento. acolo sta sora mea...la ea mergem. si noi am stat acolo, acum 4 ani, asa ca stim limba, orasul...e ca a2-a casa. sper sa nu am nevoie de urgentele de acolo, doamne ajuta sa fie totul bine. Ne intoarcem pe 10 mai, cel tarziu.
Bibuga acum am citit prospectul. Gynipral contine sulfat de hexoprenalina si excipienti:stearat de magneziu, edetat disodic, palmitostearat de glicerol, talc, etc.
Grupa farmaceutica:aparatul genitourniar si hormoni sexuali, alte preparate ginecologice, simtomimetrice, tocolitice.
sa inteleg ca e pe baza de hormoni. Habar n-am.
Noce eu sunt angajata la noi pe firma. si noi platim o groaza de taxe, dar primele 6 luni de sarcina am avut salariu minim, acum e marit la maxim sa iau cat de cat indemnizatie. Banii pe concediu medical ii recupereaza firma, dar nu se pune perioada la CIC. de aceea prefer sa platesc la stat si sa nu iau concediu....pana nasc. vad ca ti-a explicat si Coccorina, cam asta e procedura.
Matcha-oana imi pare rau ca nu te pot ajuta. sper sa gaseasca dr. o solutie salvatoare.
Grishca imi pare rau ca puiul are probleme. Doamne ajuta sa fie totul bine...si la momentul rerspectiv sa luati cea mai buna decizie.
Elenada bafta maine la eco, sa vii cu vesti bune despre puiuti.
galarina mersi.
piticul meu s-a nascut iarna, caciulita i-am dat doar in maternitate, acasa ii puneam un fes dupa baita. afara ii puneam una grosuta si atat. Nici eu nu l-am impopotonat, il imbracam si-l imbrac exact ca si pe mine. e totul ok si nu e sensibil defel.
la fel am sa fac si cu bb2. Nu i-am luat inca nicio salopeta intreaga, are numai body cu maneci scurte si salopete la fel. Musai sa iau vreo 3 si lungi, dar fiind vara il voi imbraca cat mai sumar.
In camera a avut cel mult 24 grade la baiata, in rest 20-21.

fete va pe toate, voi mai intra si din Italia, de la magazinul sora-mi, dar nu voi putea sa va citesc (ar insemna sa pierd toata ziua pe comp). recuperez eu cand ajung acasa.
sa ne auzim cu bine.

edit: maine intram si noi in sapt. 28, deci in luna a7-a.

_
Gio27+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna burtici
fetelor eu de aseara simt ca o presiune jos la burtica si ma doare intre picioare oare din cauza ca so fi intors bebe cu capul in jos?abia joia viitoere tre sa ma duc la dr sper sa nu fie nimic de grav
despre biberoane eu una nu am cumparat pana acum si sincer nici nu stiu de care sa cumpar vad eu ma hotarasc la fata locului
ma duc sa ma pun in pat ca ma simt cam obosita

monica mamica in devenire+30denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

buna ziua burtici zmeurici iar am ramas in urma am un motiv seriosmi s a stricat masina de spalat de 3 zile sunt "sclava isaura"nu poci sa impart deloc plimbarile lui ALE cu mancarile si netul plus ca am mai zis????.....spal la mana sper ca pana maine mi a promis masina noua ca l am avertizat:BARBATE DE ACUM 2 ZILE TRICOUL NU JUMA DE ZI CA PANA ACUM SI SCHIMBAT SOSETELE INTRE NOI

eu votez bibele AVENT (nush daca ele au fost cauza sau laptele dar Ale nu a avut colici)
pe urma nici ca a mai vrut alt soi

montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88

Tudor ,Ale ,si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Am trecut si eu sa va dau binete, imi dau picioare in dos sa termin proiectu' sa pot sa ma relaxez si eu macar o luna inainte de venirea lui don'soru furtuna.

Grischa, sper sa fie bine cu bebele, ai avut o sarcina ca un roller-coaster pana acum.

Pai daca pe voi va acosta lumea indignata ca n-are copilu' shapca, va dati seama ce-am patimit eu la vremea lui fiu-miu si in orasel de provincie? Adevaru-i ca ma simteam tare satisfacuta ca-i sfidam.

Alina, si eu am folosit tot numai sticlute de sticla (dar nu era sticla obisnuita ci de-aia termo si greu de spart) de la chicco la ambii, plus o sticla de plastic tot de la ei pt mers afara. Si acum ma felicit, am avut good gut feeling. Nu le-au spart niciunul p-alea de sticla si s-au descurcat si sa le manevreze singuri. Eu acum nu iau sticle, ca am degand sa alaptez exclusiv, dar cand o sa am nevoie, tot asa ceva voi cauta.

Am vazut ca discutati de sani pregatiti, io va sfatuiesc sa-i lasati in pace deocamdata, mani****rea sau stoarcerea lor poate rezulta in contractii uterine. Cele care veti alapta, o sa va amintiti ce-am zis cand o sa puneti pe bebe la san...

Giova, drum bun si distractie frumoasa!

Motana, sa stii ca eu tare suspectez ca virusul ala l-am adus din dominicana. Stay safe!

Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic, decat ca a trecut o saptamana si io am dat jos o juma de kil , ca bebelea nu stiu ce face pe-acolo, da-si pocneste genunchii unul de altul sau isi da cu ei in barba, ca se aude de-afara. Ori poate imi da mie prin oase? As prefera.

Mie daca imi mai atinge cineva burta in curand cred c-o pocnesc. Oi fi eu mare, da' "get a hold of yourselves people", ca nu pot garanta ce reactii am. M-am dus la walmart sa retunez ceva si mi-a pus mana pe burta chinezoaica de dincolo de tejghea. Am facut un pas inapoi. Ce-o fi cu asta?

Gata, mi s-a golit cerebelu'. evribodi.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput