Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (42)
Raspunsuri - Pagina 23
Giova spune:
salutare din italia!
am ajuns cu bine de dim., la ora9. am facut exact 12 ore, si ne'am si oprit o ora sa doarma Clau. Marco a dormit tot drumul, eu am dormit la greu, dar tot cand am ajuns la sorella m-am bagat vreo 3 ore la somn.
De la Viena a plouat tot drumul, prin Salzburg catre Bolzano...chiar ningea
, dar a fost ok.
Eu contractii nu am avut, a fost mai groaznic drumul de Tm-Cluj, autostrada e autostrada.
aici e ok, prima zi cand nu ploua, a iesit si soarele, de maine cica se incalzeste...sa speram ca murim de frig.
va pupic pe toate, voi manca inghetata buna la greu...acum am nimerit cam toate inchise, dar de sambata bag mare cu tot ce pot.
_
Gio
28+ si Marco(06.01.2006)
poze
monica2008 spune:
giova ma bucur ca ati ajuns cu bine
asa e a plouat incontinuu de luni acuma cica se incalzeste ca nu mai pot de stat in casa.distractie placuta
monica mamica in devenire
+30
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
adrianafedorca spune:
chiar nu deschide nimeni un capitol nou?
Giova ma bucur ca ati ajuns cu bine in Italia, sa ai grija de burtica 
noce wow 1 L de lapte pe zi...felicitari, ce-as mai bea si eu dar bebelusa mea nu ma lasa, in afara de cascaval si br telemea mai nou nupot pune gura pe alte lactate, o s incerc sa beau lapte cu neskuiq si paine cu unt si miere maine dimineata, sa vedem daca-i place
la prima sarcina am baut la greu dupa luna a 6a si nu am avut probleme cu dintii, eu in general n-am avut probleme cu dintii...
apropo o sa dati zymalflour la copii? eu i-am dat lui cezar si o sa-i dau si bebelusei, cezar are niste dinti superbi si nici o carie, dar ne si spalam pe dinti in fiecare seara
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
30+
Anastasia Ioana
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
noce spune:
Giova, vacanta frumoasa! Ce curajoasa esti! Chiar ne gandeam ca anul asta nu mai facem nici o vacanta in afara tarii si ii cam ducem dorul.
Adriana, chiar ne-ar prinde bine un sfat legat de zymalflour.
Eu am citit zilele trecute despre administrarea de flour la nou-nascuti si ma gandeam sa-i dau. Am vazut ca se gaseste in combinatie cu vitamina D, pe care oricum trebuie sa i-o dam, sau separat. Zymaflour e flour simplu?
Tu cum le dai anume?
27+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
eumada spune:
buna seara fetelor
Apropo de scos copiii in colectivitate cand au varsat de vant eu nu sunt de acord.Ganditi-va ca suntetem gravidutze si nu avem voie boala asta.Nu toata lumea a facut-o si nu prea exista in romanaia imunizare cu imunoglobulina specifica,Z1 sau cam as iar boala asta e o loterie pentru copil.
daca o graviduta care nu a facut se intalneste si se contamineaza?este aerogen deci se poate transmite prin starnut saliva etc,iar contagiozitatea se mentine pana la 1 saptamana dupa disparitia tuturor semnelor.
va pup
Madalina
23+
Eva-Maria
pooh spune:
Eumada,eu stiu ca varsatul de vant se transmite cu 2-3 zile inainte de aparitia eruptiei si in timpul formarii veziculelor (care dureaza in general 4-5 zile) pana in momentul cand toate veziculele au format cruste.
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
30+
pooh spune:
Si cu iesitul in colectivitate in perioada cat e contagioasa,nici eu nu sunt de acordPooh,mami de Timea(15.06.05) si
30+