Pepenasi de iulie-august 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
irolf1 spune:
Seara buna fetelor!
Scriu si eu rapid sa nu ne uitati suntem relativ bine numai ca nu am timp deloc. Va spuneam ca Andreea urla non-stop, ei bine nu si-a revenit nici acum. Am cam inteles de ce urla cand o las in patut
ea vrea numai pe jos, scaparea era sa o mai pun in premergator si sa fug sa fac cate ceva, dar acum urla si acolo. daca pana la 4 ma mai incumet sa o las sa misune prin casa, dupa ce vine alex e mai greu ca ii trasnesc tot soiu de idei prin cap
o ia si-o muta de colo-colo, ori se joaca cu obiecte pe care ea le-ar putea baga in gura si multe altele si mi-e frica sa-i las nesupravegheati pe amandoi.
In seara asta am fost singura si abia am putut sa le fac baie, cat am pregatit paturile si pijamalele a tipat intr-una si ca sama doara capul sigur tipa si Alex cot la cot cu ea, era un adevarat concert ce mai.
Pentru ca am lipsit ceva urez si eu [size=3]LA MULTI ANI![/size=3] tuturor mamicilor ssarbatorite si pepenasilor care zilele astea au mai adaugat o lunita.
Multumesc si eu fetelor care au felicitat-o pe Andreea mea, are deja noua luni nici nu=mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul. Oricum mie mi s-a parut ca a trecut mult mai repede ca la primul, acusi face un an.
Camy astept sa hotarati locul, ora ca poate ajung si eu.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Gabriela82 spune:
Vio, Gini, Andreea (la multi ani si tie, Maitreyi, Kamelya multumesc de urari
Dia si eu ii dau aproape zilnic banana Irinei. e prima oara cand aud ce spui tu ?!?!
![](mamica.gif)
Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
Gabriela82 spune:
am pus pozici noi si am admirat si eu pepenasii
Anna si Irina are carut ca al Ioanei.
![](mamica.gif)
Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina_1609/Marina_1609.jpg)
Marina_1609 spune:
salutare
eu sunt in butoi adanc de tot
Sofia sufera si eu ma simt neputincioasa.
azi a facut febra 40 si diaree fara numar...
am fost la medic si a zis ca are enterocolita. ii dau nurofen si panadol dar nu prea cedeaza... ii scade cam cu un grad si in 2 ore e la loc febra.
Suntem pe dieta stricta: apa de orez, ceai de menta (indulcite cu glucoza, ca altfel nu le bea), saruri de rehidratare, lapte fara lactoza, Ca carbonic. Supa de morcov o scuipa, la fel si apa simpla.
Macar se hidrateaza bine, azi a baut 930 ml lichide si a papat o banana.
Am pregatit Sumetrolim(antibiotic) si metoclopramid in caz ca nu se produc schimbari. dar nu ma grabesc sa-i dau. astept sa vad cum va fi maine
Nu are pic de vlaga, abia daca poate sa tina ochii deschisi si daca o pun in fundulet ii pica capul in fata si se rastoarna.
Am facut analiza pt rotavirus si din fericire a iesit negativ.
in seara asta i-am facut o baita cu apa calie si s-a mai racorit un pic iar acum doarme ceva mai linistita.
Si eu ma simt rau de la atata stres... din curiozitate mi-am luat temperatura sa vad cat am si am 35.5 As vrea sa pot sa transfer vro 2-3 grade la mine
delirez deja, ma duc la culcare, cine stie ce zi ma asteapta si maine. sper sa fie mai bine
pupici
noapte buna
---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Gabriela82 spune:
Marina sanatate multa micutei, sa se faca bine cat mai repede.
![](mamica.gif)
sursula spune:
Marina-ce rau imi pare pt micuta!Si Tudor a fost bolnav de sarbatori (bronsita) pana de curand si nu am avut chef de nimic!Nimic nu e mai groaznic decat sa ne fie puisorii bolnavi!Eu sper sa nu mai trec curand prin asta -sunt epuizata fizic si emtional...Sa va simtiti bine cat mai repede!!
Capri-cum se mai simte Ilincuta?Cum sta cu papa?
De cutremur eu am avut spectacol!A fost inspaimanatator!Lumea iesea din sala,noi continuam sa jucam...au ramas totusi destul de multi eroi,dar zambetul cam pierise tuturor..
Stie cineva daca stimulentul pentru intoarcerea la lucru se da retroactiv?
Eu abia acum am inteles ca trebuia sa depun dosar si nu sa stept sa-mi intre pe card alturi de salariu!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/M&M/M&M.jpg)
M&M spune:
Neata!!!
Stam mai mult afara, asa ca numai dimineata mai am timp de
Banana contine potasiu; nu are nicio legatura cu inchiderea fontanelei...potasiu da alte tipuri de tulburarti , bine consumat in cantitati foarte mari.
Antitusivele, nici adultilor nu sunt recomadate decat in cazuri rare. De cele mai multe ori o tuse seaca se transforma intr-o tuse expectoranta in cateva zile...dAntitusivele nu fac altceva decat sa nu permita secretiilor acumulate la nivelul bronhiilor sa fie eliminate...se suprainfecteaza si mai rau fac..
Dovlecel umplut( am vazut ca m-a intrebat Flo)
- doi dovlecei de marime medie, taiati in 2 , astfel incat sa avem 4 bucati , se curata de continutul interior
-[red]Uplutura: 200 grame piept pui/curcan, o ceasca de orez , un morcov dat prin razatoare( cea cu zimtii cei mai mici), o juma de ceapa rasa, patrunjel tocat marunt, marunt si miezul dovlecelului curatat in prealabil
- se umplu dovleceii si se pune "capac" la dovlecelul umplut o jumatate de rosie
- se pun dovleceii la fiert in apa , astfel incat sa acopere dovleceii si se lasa sa fiarba la foc mic pana incep sa se moaie
Eu mai umplu si ardei ( bine la ardei trebuie avut grija sa nu le dati coaja ) bebeilor
- se umplu dovleceii
Cristina, mami de Mihaita
O sansa pentru Stefanel
Gini75 spune:
Pupam puiutii bolnaviori, sa se faca repede bine.
Sursula, stimulentul pentru intoarcerea la servici nu se acorda retroactiv, decat daca depui cererea in termen de 60 de zile lucratoare de la data incetarii concediului de maternitate (cele 126 zile). In cazul tau, pentru ca ai depasit acest termen, se va acorda de la data depunerii cererii. Nu se acorda automat, si pentru stimulent trebuie dosar ca si pentru indemnizatie.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/M&M/M&M.jpg)
M&M spune:
Am vazut si eu pozele noi, David, papand drob si Yvonne pictata de Alba ca Zapada ...frumosi copii..
Mona, ma bucur sa aud ca nu e nicio problema cu piciorul lui Cris! . Ce mare s crescut Codrin!! Seamana cu tine dar si cu Cris, numai ca nu are ochisorii albastri..De ce s-au imbolnavit??
Vazut si poze cu Bogdan de Struluta, un scump si jumate!
Katalyna, chiar ma intrebam pe unde esti...
Misha, cum se mai simte Ralu??
Flori, Poate or fi dintiusorii de vina??...
Camy, o ok vineri..In principiu putem veni. Locul, eu zic sa iti fie si tie usor sa ajungi..
Marina, sanatate multa Sofiei..
Revin..ma duc sa il adorm pe Buburuz, mai am cateva poze de vizionat..
Cristina, mami de Mihaita
O sansa pentru Stefanel
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/boticelina/boticelina.jpg)
boticelina spune:
Buna dimineata pepenime! pupam toti pepenasii bolnaviori si le uram sa se faca bine repede, repede.
Andreea dar nici macar pe forum nu ai gasit vreo gasca de Sibiu unde sa bagi botu' si sa intrebi de scoli? Ai inscris-o pe Theo la scoala din cartier? Hai, nu te depresa, copiii invata oricum, mai importanta decat scoala este oricum invatatoarea, sper sa nimeriti bine
Iriss ai cumparat colac cu scaun pt Dav? Daca nu, i-am luat eu ieri cupilului din ala patrat cum ai dat tu un link, e super tare frate, materialul e mai grosut decat la un colac obisnuit si a fost doar 22 lei, daca vrei zi-mi si-ti iau si tie. E recomandat pt copii intre 11 si 15 kg (grupa 1-2 ani)
Moni si eu am avut body-uri, pantalonasi cu labuta si salopete la mine, din bumbac subtire si recunosc ca o schimbam si de 2-3 ori pe zi in functie de cum era vremea. Cel mai mult am folosit niste salopete cu manecuta scurta. Daca te ajuta, la magazinele Bambi Kids se gasesc salopete bumbacoase pt prematuri sau copii f mici (marimea 45-50), eu din alea am avut pt ca baby a fost mica (stiam ca va fi asa). La spital am avut crema de fund, scutece si ffff utile, paturici (aleze) de unica folosinta, ca toate "mobilele" din rezerva erau vechi iar masuta de infasat avea un vinilin din anii 60, horror... Am folosit chiar si sub mine pe pat din alea.
Noi ieri am umblat creanga de la 2 pina la 7, a cazut cupilul lat, dupa ce a halit hulpav un chintal de branza cu fructe (ca io mama denaturata nu-i dadusem in timpul asta decat niste biscuiti si un bibe de suc ) Io ma intreb, oare copiii vostri nemancaciosi nu au nevoie de o tura de cumparaturi cu mine? Cred ca ar bobina si asfalt cu o mama ca mine
Sursu ti-a zis Gini, la fel stiu si eu, vei primi stimulentul de la data depunerii dosarului pentru ca atrecut perioada in care puteai primi retroactiv.
Mai, dar unde sunt Biri, Vicky, Mada, truli? fetelor mai aruncati si-ncoa c-o vorba pleeease, sa stim ca sunteti bine...
Monica si gargaritza Nancy
blogul branzarului vesel
"If you are unware of your choices, then you have none"