Pepenasi de iulie-august 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
maitreyi spune:
tecky a mea a avut diaree vreo 5 zile. i-am dat orez fiert pana infloreste la toate mesele. la cea de legume orez cu morcov, la cea cu fructe orez cu banana, mar sau gutuie, cereale i-am dat burtica sanatoasa, iar ca medicamente debridat si biotics. du-i pampers-ul la analize sa vezi care e cauza si hidrateaz-o bine. eu i-am dat gesol pt hidratare cate 10 seringi de 10 ml de panadol/ zi ca de buna voie nu vroia sa bea ca e usor dulceag-sarat. verifica-i fontanela sa nu fie deprimata si da-i din 10 in 10 minute sa bea apa.
-------
Ana-Maria de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bobitamica spune:
CAPRI...merci pentru pontul cu scutece de bazin...
CAMY....Irinuta mea la 12 papa masa de pranz...unde va intalniti ca poate ajungem si noi un pic...
MONI...e bine sa ai hainute cu manecuta lunga. Tu mai ales ca ai 2 fetite s-ar putea sa fie mai micute si mai slabute. Iti spun asta pentru ca fetita mea a fost foarte slabuta si ii era frig. Ea oricum a fost infasata nu ne-a dat voie cu hainute de acasa.
Nastere usoara,recuperare rapida iti doresc !!! mai ales ca o sa i ceva treaba...
Noi azi am stat toata ziua afara....adica de la 13.30 cand iesim de obicei. Am intrat in casa la 16 am papat amandoua si am mai iesit o tura...Sunt franta...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Tecky spune:
Maitreyi multumesc mult pt sfaturi.Acum doarme dar maine o urmaresc si daca mai face diaree o duc la dr.
maitreyi spune:
hehe, am vazut poze cu codrin mi se pare ca seamana cu mami foarte bine. si e bolfi
au fost amandoi bolnaviori ca am vazut ca aveau fluturasi la manute? tu mona cum te mai simti cu buba? s-a vindecat?
vazut si pe bogdan cu dinti si tunzand iarba, pe ioana in carutul nou - sa le foloseasca sanatoasa! foarte faina culoarea la carut. scaunul de masina ce marca e? si pe david cu yvo cautand iepurasul
-------
Ana-Maria de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dr_anca/dr_anca.jpg)
dr_anca spune:
Tecky noi am avut probleme pe la 5 luni cu Sara si ni s-a recomandat tot Hidrasec si Smecta. In principal smecta dizolvat in ceiut de menta daca bea.
Furazolidonul este antibiotic deci incearca mai intai cu medicamentele mai usoare pana sa ajungi la el.
Noua ne-a trecut cu smecta + ceai de menta si san ca nu eram diversificate atunci dar am mancat eu numai gratar si orez .
Aveam cumparat si Hidrasec si Humana electolit pentru pierderea de electroliti dar a durat 2 zile diareea si nu i-am mai dat.
Ai grija si la hidratare e f important.
Sanatate multa!
Mamica de cuminte
iulie 2008
bujo spune:
Am pus si io poze cu Filip. Am pus si cu Codrin, am vazut ca Maitreyi le-a vazut deja.
Filip a facut o micoza, nush de la ce, stiti ca va spuneam ca are pete rosii si uscate si mi-era teama sa nu fie vreo infectiosa. Da e numa micoza. Se chinuie de cateva zile cu dintisorii de sus, tot plangacios, io am zis ca a spart gingia da se pare ca inca nu Are si kk moale de la dinti si papa si el orez la greu.
bujo mami de Filip
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dr_anca/dr_anca.jpg)
dr_anca spune:
Pana am scris eu a raspuns Maitreyi frumos.
Ma duc pe picasa si apoi in pat.
Noapte buna!
Mamica de cuminte
iulie 2008
katalyna spune:
tecky se gaseste si smecta cu gust de portocale pe care o pui in ceai de menta si ii dai 3 zile cate un plic pe zi.
si noi am avut probleme cu iritatia, de fapt ce n-am incercat fel si fel de creme cu zinc, bepanthen, violet de gentiana, nimic nu mergea, la un mom dat era carne vie si tremura cand o schimbam, dr nu stia ce sa-mi recomande si am luat-o intr-o zi din farmacie in farmacie si am nimerit o tanti mai in varsta care mi-a recomandat TRAVOCORT CREMA nu o avea in farmacie, dar mi-a trecut numele pe un biletel. l-am gasit la alta farmacie, ea a zis ca i-a dat nepotului cu ea si ca e buna. i-am dat seara de 2 ori si a doua zi dimineata am zis ca nu e adevarat, se dusese toata roseala si ramasesera doar semnele alea unde i se facuse rana. nu se da mia mult de 2 saptamani dar crede-ma ca in 2-3 zile se duce totul. costa 15 lei
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
katalyna spune:
moni, nastere usoara si bebeline sanatoase si frumoase!!!!!!!!!
eu am nascut la elias si acolo puteaui sa nu duci nimic, dar tu ai zis ca trebuie asa ca mai bine iei si cu maneca lunga si scurta, e posibil sa aiba aer conditionat sau sa mai deschida geamurile. sa ai pampers, servetele umede, un bepanthen. noua nu ne-au cerut sampon sau sapun.
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008