Pepenasi de iulie-august 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Oana, am vazut asa multi copii care fara nici un fel de motiv au vorbit foarte tarziu, incat nu vad pentru nimeni motive de ingrijorare mai devreme de 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Scutece pentru piscina au la DM, pentru cine are nevoie, si sunt si mai ieftini. Nu pot sa ma ridic acum (doarme mandra pe mine) sa ma uit exact cum se numesc, cati sunt in pachet (cred ca vreo 12) si cat au costat (parca 12 ron).

Fetele, multam de raspunsuri ref. kk puturos rau .
I-am dus azi la analize la Synevo kk Ilincai (coprocultura si coproparazitologic). Sper pe vineri sa am rezultatele. Si uite asa s-au mai dus 46 roni . Antigen giardia din sange ei nu fac, asa ca pentru asta trebe mers la Medlife.
Sunt amarata, ca tot nu papa . Aseara a mancat doar vreo 40 ml de lapte muls cu cereale, iar dimineata vreo 3-4 lingurite de fructe. La pranz, parca un pic mai bine, dar mai putin decat portia ei normala.

Moniland
, iti doresc sa ai o nastere usoara, sa fiti toate sanatoase, iar fetele papacioase si cuminti. Eu sunt din gemeni . Te sfatuiesc sa ai la tine ambele variante: maneca lunga si maneca scurta. De exemplu eu am prins in spital o vreme mai racoroasa, cu ploaie. Doar prima zi a fost mai cald. Asa ca a stat si doar in body cu breteluta, dar si in salopeta cu picior si maneca lunga, dupa cum a fost cazul .

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Moniland sarcina usoara si mai ales...nastere usoara!! Eu i-am dus salopete intregi din bumbac si pe dedesupt i-am dat un body cu maneca scurta (pt. noapte), ca noi am prins ceva front si era destul de racoare si curent in salon. Sau i-am mai dus costumase body cu maneca lunga si pantalonasi cu labute (pt. zi). Aaa, si pampersi si sampon de bebe, caciulita doar dupa baie a folosit, nici chiar imediat dupa nastere nu i-au pus (am intrebat daca ii trebuie, dar au zis ca nu, ca la noi asistentele au imbracat-o). Sper ca ti-am fost de folos, inca o data iti urez nastere usoara si bebeluse sanatoase si papacioase!!

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Multumesc mult fetelor
La salopetica nici nu m-am gandit. Deci body cu maneca scurta care se poate combina cu salopetica, si body cu maneca lunga cu pantalonasi cu picioruse. Prin urmare tot in maneca lunga vor sta. Bine cel putin ca am priceput ideea . La nr sa ma gandesc cate un schimb/zi? Adica de dimineata pana a 2-a zis dimineata e un schimb de haine.
Probabil voi naste cu cezariana ca una din fetite e in pozitie transversa si zicea dr. ca e putin probabil sa fie amandoua in pozitia de nastere mai ales ca incep sa fie cam inghesuite.
Mai pun pampersi, cam cate buc/zi?
Nasc la Tg Ms, deci Dia mi-ai fost de foarte mare folos si tu si celelalte fete.
Va pup si sa va creasca mare copilasii si sa fie sanatosi.

26+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Moni sarcina usoara si nastere si mai usoara!

Eu am avut si hainute cu maneca scurta dar am folosit pe cele cu maneca lunga, din bumbac si subtiri.
Caciulita nu am pus, baie ii face de 2 ori/zi (cel putin asa a fost la noi) si hainute cam 2 schimburi pe zi..deci 4...acum depinde...

Pampers... ei nu fac des ca nu au ce, doar meconiul cand il elimina e multicel cantitativ si lipicios.
Sa zicem 2-3/zi, deobicei dupa baita se schimba, cum am zis daca nu se elimina si meconiul intre timp.
Mie mi s-a intamplat ca la baita sa fie curat, si l-am pus pe acelasi

E foarte bun un unguent cu zinc pt. bebe, poate se irita, macar un cutaden daca nu bephanten...iar tie neaparat garmastan.

Wow am fluturi in stomac, ce emotie...parca traiesc acele clipe iar

Ce am vazut la carrefour chiloti de unica folosinta (firma Tigex) chiar folositori, nu mai duci acasa pe cei murdari....

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Capri dar medicul de familie nu recolteaza ? S-au macar sa-ti fi dat trimitere....

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Ok...daca vreti sa ne vedem vineri...pe la ora 12:00
Este ok?
Unde?
Nu stiu...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

12+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Sunt la zi cu cititul dar nu am avut timp sa scriu pt ca Ralu a plans azi toata ziua:a facut diaree de multe ori si s-a iritat la fund rau de tot,are carne vie.Am dat-o cu bepanthene,i-am facut bicarbonat cu apa fiarta si degeaba.Stiti ce as putea sa-i fac sa-i treaca diareea?I-am dat apa fiarta din orez dar degeaba....
Camy imi pare rau dar vineri plec sa-mi vizitez sotul pt ca este plecat din tara.Daca era in alta zi veneam sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Tecky- eu i-am dat Mirunei Hidrasec- 3 plicuri pe zi si Furazolidon (pt copii)- cate jumatate de 3 ori pe zi. I-am luat Humana HN (special pt diaree) si de mancare doar banana, morcov, orez. La noi a fost destul de rau- 8 scaune infioratoare pe zi. Daca nu e grav, incearca cu Biotics- tot 3 pe zi. Mie doctorita mi-a spus sa ii dau astea. Daca vrei- suna doctorul sa vezi ce zice. Pt. fundulet eu i-am dat cu apa cu bicarbonat, crema A-derma si stat in fundicul gol cat mai mult. Astea le-am folosit noi- sper sa iti fie de folos. Pupici si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Multumesc mult Ralu.

Mergi la inceput