Pepenasi de iulie-august 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 5
monalac spune:
la multi ani the andreea!AI NISTE COPII TARE FRUMOSI!
MAITREYI,DIDI.o sa i fac zilele astea niste poze lui codrin si o sa i le trimit cuiva pe mess sa le puna pe picassa,eu nu mai am de mult parola.nu prea apuc sa l pozez,e intr o continua miscare,nu sta decat cand doarme.
CRISTINA.MA INTREBAI DE CRIS.IERI AM FOST CU EL LA MEDLIFE,LA DR ORTOPED SPATARU,pt vechea lui problema cu durutul piciorului.
l a controlat pe toate partile,m a trimis si la radiografie,dar,din fericire,n a iesit nimic.macar m am linistit in privinta asta,ca se trezea noaptea si plangea ca l durea piciorul,de 2 ani incoace.
acum mai tb sa merg in iunie cu codrin la oftapro,ca inca ii mai fuge un ochisor cand e obosit.
MARINA,MULTA sanatate sofiei!
dana81 spune:
Buna!
Sa va zic ce am mai patit...am comandat pe un site Max bebe 2 rochitele de ocazie pt Clara, ca avem la nunti si botezuri, m-au tot sunat vreo 3 zile ca nu aveau un model si am stabilit sa-mi trimita doar o rochita..si ce credeti...ieri mi-a venit coletul cu...alta rochita, alt model, frumoasa si asta dar nu superba ca cealalta, sa mor..o sun pe madam si imi spune ca nu au avut niciodata modelul ala si ca asa a inteles ea ca pe asta il vreau adik ce daca erau coduri diferite acum ramne sa o trimit inapoi...asa ce m-am scarbit!!!
Marina sper ca e mai bine Sofia...cum sunt ganglionii?
Clara e cam maraita si nu gasesc cauza asa ca ma duc sa stau pe langa ea
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
the_andreea spune:
Mona,multumesc mult .Bine ca e totul ok cu Cris,si musai sa fie ok si cu Codrin.
Boti,ca-mi spuneai de depresii,cre'ca revin.Azi toata ziua am sunat la scoli pt Theo,si le-am luat de pe site, pe sarite,ca n-am pe cine sa intreb aici care e mai ok,cui sa cer o parere;uf,nasol e sa nu cunosti.Am inscris-o la o sg scoala,dar daca nu intra?Oi fi ramas eu sg tampita care isi inscrie copilul la o sg scoala?Stiu ca e off-topic,imi pare rau,sper sa nu va suparati.Si de maine incep cu cresele.
Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
iriss27 spune:
Pana la 1 an este normal sa le fuga ochii. Si ochii sunt coordonati de niste muschi si inca nu sunt intariti, deci nu va mai faceti griji. Daca dupa 1 an sau daca strabismul este f mare zic sa va faceti probeleme. Yvonnei ii fugeau destul de des, acum e bine fata.
Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei
katalyna spune:
buna fetele
la multi ani Andreea!
la multe lunitze pepenasilor nascuti intr-o zi de 28!
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
flo1980 spune:
Am uitat sa va zic...www.shopmania.ro/magazin~online-vitamine-si-suplimente-nutritionale~produs-viusid~p-1711200.html" target="_blank">VIUSID se numesc vitaminele minune, bune in toate....
Cristina26 cum ai facut dovlecelul umplut la bebe?
Mona poate ii amortea si de aceea zicea ca il doare...Alex cu mana facea asa...se intorcea dar mana nu o scotea de sub el si se trezea urland ca ii amortea, offf l-a tinut cam o juma' de an
Na' ca s-a trezit si bubu meu, gata pauza....
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
oanasm spune:
multuesc frumos de raspunsuri la toate (piticu' s-a ofticat si a plecat..noroc ca nu era prea barosan)
anka io in locu' tau inca nu m-as bucura
ralu pana te mariti!? no...da-i drumu' si spune care-i treaba
am vazut pozili...pfuaaaii...ce mari prunci avem..mai... care treceti prin satmar...dati un semn ..poate ne vedem
am plecat sa hranesc maimutica
Oana
de Raul
Moniland spune:
Pup pepenasii de iulie-august 2008.
Eu sunt o viitoare mamica de doua zmeurici iulie-august 2009.
Va mai amintiti cum erati acum un an? Ei bine asa suntem noi acum. DPN ul este 29 iulie, dar fiind doua e f. probabil sa vina pe lume mai repede. Am ajuns la capitolul pregatiri bagaj pt spital si aici am nevoie de indrumarile voastre. Imbracamintea copilor in spital in aceasta perioada e cu body cu maneca scurta sau lunga? Sau cum erau copilasii vostri imbracati in spital. Voi naste la un spital unde se imbraca bebelusii cu hainele aduse de acasa si vreau sa stiu cam ce sa le pregatesc. Oricum la mine va fi x2.
Cred ca va apropriati de aniversarea unui anisor, asa ca va doresc sa aveti copilasi sanatosi si la multe, multe aniversari fericite.
26+Laura Ioana Irina Maria
ankalaura spune:
Hello Moni, sarcina usoara pana la final si nastere ca-n apa
Unde nasti? Eu nu am vazut bebelusi cu manecute scurte in spital. Poate si pentru ca neonatologia era cam la umbra... Mai era si curent... Eu am avut salopetele din alea catifelate, cate una pentru fiecare zi de stat in spital, pe care i le-au pus pe pielicica si a fost ok.
Noua ne-au cerut si pampersi si servetele umede.
Sper eu (pentru tine ) ca nasti la un spital unde copiii nu stau cu mama dupa nastere. Ti-ar fi util, mai ales daca sunt doua.