Pepenasi de iulie-august 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 4
bobitamica spune:
CRISTINA...chiar ca repede a trecut timpul!!! Nici mie nu-mi vine sa cred...ce repede cresc..
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
dia_filipas spune:
Salut voios de pionier si de la noi!
Si noi ieri am stat pe-afara, la gradina cu tot familionul. Azi la fel, ca avem de lucru, si impartim sarcinile cu maica-mea, una pazaste fata, cealalta face treaba si apoi schimbam rolurile.
Am vazut si eu finally pozele pepenasilor, duulci si maricei si frumosi!
Miruna nu stiu ce are, da' mai nou adoarme taaare greu, se foieste si se trezeste din 15 in 15 minute, asta pana merg eu la culcare...parca are dispozitiv de urmarire. Cum ma bag in pat, cum nu se mai trezeste!
Fetele, vroiam sa discut cu voi despre banana. O tipa din parc mi-a zis ca i-a zis pediatra sa nu-i dea banana, ca cica nu stiu ce vitamine & stuff contine care fac ca sa se inchida fontanela mai repede. Eu ii dau aproape zilnic banana, si da, de la o vreme s-a inchis tare fontanela, mai are doar un pic de deschizatura!! Voi cat de des le dati, si ce stiti despre asta???
Gata, fug sa apuc sa mai fac una alta prin casa cat doarme shmootza.
toata pepenimea si toate mamicile!
Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
Didi81 spune:
Dia, si eu ii dau banana zilnic. Nu stiu cat de adevarat e cu fontanela, dar altceva nu stiu ce sa ii mai dau la capitolul fructe, ca la cat de des face ea kk daca nu i-asi da banana cred ca ar fi o catastrofa.
Oana, fiecare cu ritmul lui, e irelevant sa ii compari acuma ce zic si de la ce varsta. Aida se incadreaza in categoria copii ff vorbareti care spune incontinuu silabe ce seamana a cuvinte.
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
Jos kg
Kimmy spune:
Neatza!
Si Timi mai face kk puturos uneori.Cred ca depinde de ceea ce manca.Cand ii dadeam antitermice si antitusive(n-am stiut ca nu e ok)facea si mai puturos,chiar am scris ca putea a canal imputit.Rau de tot.
Asta cu 5 kk/zi,nu stiu ce sa zic,presupun ca depinde de organismul ei,dar eu nu m-as panica daca nu e prea moale...
La noi s-a deschis o farmacie noua,sunt foarte incantata de ea,preturile sunt ok,au borcanele hipp(6,70),sucuri de la hipp.Au o gama variata de cereale,lapte,tot acolo au tot ce imi trebuie de la avent,cu cc 2-3 lei mai ieftin decat la sensiblu de exemplu.
Nici Timi nu vrea borcanele cu legume sau carne...Doar cele de fructe,pe care i le dau doar daca nu am vreme sau ingrediente,sau daca sunt la plimbare cu ea si ne prinde ora de masa pe afara.
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
ankalaura spune:
Oana - Er face 10 luni vineri si nu zice nimic. Eliza spunea o gramada pe aceeasi vreme. Sincera sa fiu, sunt multimita ca macar asta sa vorbeasca mai putin, ca Eliza nu tace o clipa.
Dia -stiu despre banana ca madam Karmel o recomanda inca de la inceputul diversificarii. Cre' ca stie mai bine dumneaiei decat tipa din parc
the_andreea spune:
Neatza tuturor!
Dia,nu cred ca are treaba banana cu inchisul fontanelei.Eu i-am dat lui Theo banana in fiecare zi de la 3 luni si la 1 an si 2 luni mi-a dat dr sa-i fac Ca+D2 injectabil pt ca nu i se inchisese fontanela (era prea mare pt varsta ei) si nici nu avea decat un dintisor.
Didi,legat de greutate,si Casian a luat in ultima lun a doar 100gr,iar ultimele 3 cumulate 500gr.Nu ca m-as plange,ca el are destul (9,8 kg avea la 9 luni),dar acum nu mai iau asa mult.Daca e in grafic,nu-ti face pb.Si mai bine intreaba dr.
Cris,multuesc de aprecieri
Maitreyi,
O zi faina sa aveti!
Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
kamelya spune:
salut
urez si eu cu intarziere Gabrielei si Andreei
Dia eu ii dau Dariei la 2-3 zile banana...dar nu cred ca banana are vro legatura cu fontanela
Oana Daria la 9 luni jumate zice: tata,mama,baba,haide,da,uite
cam atat am retinut...sunt in urma cu cititul...mai am de recuperat un pic din cap trecut...duminica am fost la botezul nepotelului si ieri la mir;am luat-o si pe Daria cu noi care a mers din brate in brate
_
buburuza mea
de Daria Ecaterina 14.07.2008
violeta29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanasm helaauuu... nu am citi nimic din urma...e vreme buna si stam muult pe afara..plus ca era cipri in concediu si am profitat sper ca suteti toate bine + pepenasii din dotare eu am un piticot la bila...legat de gangureala asta a lui Raul..care ...zic io..nu prea exista..adica el chiuie de cele mai multe ori...cevva in genu: iiii, eeeee, aaaa, uuuu, eei sau striga/tipa mai zice cate un buuuu, rar cate un abuu-abuu, bu-be, si fff rar mme , mma.. vio, denisa ai vostri ce zic la varsta asta!? restul fetelor..daca mai stiti ce ziceau pruncii la 8 luni..plizzz ziceti-mi si mie in rest bine..la 8 luni are 9kg..nu merge in 4 labe..nu se taraset..deocamdata se invarte in jurul axului si vrea numai in picioare revin... Oana de Raul |
OANASM, cam tot la stadiul asta am ramas si noi cu vorbitul,vocalize cat cuprinde si in plus de cateva zile zice ghe-ghe si te-tea. In rest face doi trei pasi tinuta de manute, se ridica in picioare singura daca se tine de ceva, din fund se aseaza in genunchi si apoi pe burta si se deplaseaza prin tarare ca de-a busilea nu-i prea iese,si cam atat.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008
Ralu79 spune:
Ola!
Iza, Flo- multi Sunteti niste dragute ca v-ati amintit de mine.
Suntem bine, ne-am revenit incet incet dar toata ziua mergem la ai mei la gradina si exploram pe-acolo- rarim florile lui buni ca-s cam multe, tragem matele de coada (si la propriu si la figurat), strigam la vecini, chestii de-astea Eu am o stare usor dubioasa, da' cre'ca-mi trece pana ma marit
Oana- cu vorbitul- am discutat chiar saptamana trecuta cu o tipa minunata- psiholog la NPI si mi-a zis ca pana la 1 an si jumatate copiii "au tot dreptul sa nu zica intentionat cuvinte ci sa spuna doar silabe sau chiar o litera". Asa ca nu te ingrijora
Pupicei tuturor si o zi minunata
flo1980 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ankalaura
FLO - da' batista de aspirat nasu' ce are? Tre' musai sa sufle copilul nasul ca sa iasa mucii din nas? PS - Er sufla nasul perfect. N-are de ales adica - o tin ca pe avion la ciuveta si ii dau cu apa la nas, si o strang de el asa succcesiv ca la suflat nasul si ea respira pe nas si scoate cu mare eficienta mucii. E mai bune metoda asta (ACUM) decat batista lu' bebe... |
Buna!
Da Anka eu am gresit, vreau sa spun multe si deodata nu merge si mai uit
De fapt era un material video in care vorbea un medic pediatru.
Se foloseste doar batista bebelusului, era vorba de antitusive ca mai rau fac, sa nu se mai foloseasca.
Ma duc sa editez, poate mai citesc fete...[/b]
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!