Pepenasi de iulie-august 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

helaauuu...
nu am citi nimic din urma...e vreme buna si stam muult pe afara..plus ca era cipri in concediu si am profitat

sper ca suteti toate bine + pepenasii din dotare

eu am un piticot la bila...legat de gangureala asta a lui Raul..care ...zic io..nu prea exista..adica el chiuie de cele mai multe ori...cevva in genu: iiii, eeeee, aaaa, uuuu, eei sau striga/tipa mai zice cate un buuuu, rar cate un abuu-abuu, bu-be, si fff rar mme , mma..
vio, denisa ai vostri ce zic la varsta asta!?
restul fetelor..daca mai stiti ce ziceau pruncii la 8 luni..plizzz ziceti-mi si mie

in rest bine..la 8 luni are 9kg..nu merge in 4 labe..nu se taraset..deocamdata se invarte in jurul axului si vrea numai in picioare
revin...

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetele!
Noi am fost plecati in weekend si ieri am stat mai mult pe afara asa ca abia acum am recuperat si sunt la zi cu cititul.
Ioanei i-a iesit si al doilea dinte, s-a calmat pt o noapte (duminica) dar noaptea trecuta a luat-o de la capat, de data asta mai urat, cu plansete si zvarcolelifoarte dese de nici nu puteam s-o potolesc. O fi alt dinte, habar n-am, ca nu ma lasa sa sa uit deloc...azi dimineata s-a trezit la 6 cu fundu-n sus, plina de nervi si plangacioasa, m-a capiat deja, mi-a pus nervii pe bigudiuri, acu am culcat-o poate se mai linisteste...
O sa mai pun si eu ceva poze noi dar savad cand am timp, ca acum daca tot doarme ma duc si eu sa fac un dus, sa pap ceva si sa-i pregatesc ei masa de pranz.
va pup pe toate!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui flo1980

Ce am citit azi pe un site.....sa nu se mai administreze antitusive de nici un fel la copii cu varsta pana la 1,5 chiar 2 ani.
Explicatia ar fi ca ei nu stiu sa sufle nasul, secretiile se aduna si organismul le evacueaza prin tuse, la administrarea antitusivului fie el pt. tuse uscata sau umeda mai rau face, secretiile devin mai abundente.

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash![/b]

FLO - da' batista de aspirat nasu' ce are? Tre' musai sa sufle copilul nasul ca sa iasa mucii din nas?
PS - Er sufla nasul perfect. N-are de ales adica - o tin ca pe avion la ciuveta si ii dau cu apa la nas, si o strang de el asa succcesiv ca la suflat nasul si ea respira pe nas si scoate cu mare eficienta mucii. E mai bune metoda asta (ACUM) decat batista lu' bebe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Cat despre afaceri, mie mi se pare o marlanie sa cumperi borcanul de la hypermarketul tau eropean cu 80 de centi sau un euro si 20, si sa il vinzi la prostii de romani cu 2.2, numai pentru ca nu au de ales Ca sa nu imi zica nimeni de costul transportului si logistica... Da' whatever...

Cat despre varietatea produselor... in Franta mancam Nestle Fitness in '94.. La noi au aparut cu mare tam tam, ca o mare inventie recenta, in 2005! La fel iaurtul cu 0%. La fel pana si spray-ul de subrat Dove cu castraveti. Ei... pe asta nu l-am luat in 98, da' mai devreme cu cel putin un an decat a aparut la noi.
Eu nu mai am asteptari de la comertul romanesc (ca sa nu pun aici si democratia, politica, bunul simt... )

MAITREYI - a mea cam refuza borcanelele, asa ca baremi am scapat de o grija. Dar na, la un drum sau in alta situatie in care nu poti cara cratita cu tine, borcanelul te salveaza. Pentru astfel de ocazii m-am rezumat la farmacii, nu de alta da' m-am cam acrit sa astept 2 saptamani la Babypoint...
Mi-a placut insa ca in fiecare pachet am avut si mici cadouri sau mostre de produse, dupa caz.
Ma rog, marketing nemtesc
Aia cu Carrefourul nu e de sefi.. e management eficient, va rog frumos!

AteBeule na ca m-ai facut sa rad Macar de ar castiga mama la loto, ca numa' ei ce ne mai ajuta cu bani... Daca nu erau ei, nici mobila in casa nu aveam parol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

Ieri am stat mai mult afara desi aveam planuri mari de facut ordine prin casa..

Am vazut si eu pozele cu Er si Eliza ( nu gaseam pozele in albumele cu pepenasi)...Ce a crescut Er de cand ne-am vazut in aprilie!!! NU imi vine sa cred. A facut si falcute!!! De Eliza nu mai zic nimic , are un aer asa inteligent !!..

Camy, cu intalnirea a ramas cand vrei tu!!!! Ziceai ca saptamana asta esti in Bucuresti impreuna cu Cristi.

VAzut poze si cu Theona si Casian.. Sunt minunati si se iubesc atat de mult!! Ptu, ce blond e Casian, chiar ca e finut Andreea , si Mihaita doarme de 3 ori pe zi cate 1 ora- 2...

Oana, cred ca de vreo luna si Mihaita silabiseste ceva mai mult...bine, zicea ma-ma cand plangea..

Nicholas de Diana, cu bigurdiuri( e asa frumos ca iti vine s ail papi)...!! Mmmm..si ce tort bun are!!...

Fug...poate reusesc sa calc ceva pana se trezeste Mihaita si apoi sa iesim afara..

toti pepenasii..

Va dati seama ca in mai putin de o luna primul pepenas va implini un anisor!! Doamne, ce repede a trecut timpul!!!

Cristina, mami de Mihaita

O sansa pentru Stefanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Neata..

Multumim pentru aprecieri!!!
Am vazut si eu pozele...sunt super scumpi pepenasii nostri...

nici Irina nu agreeaza borcanelele. Doar piersicuta ii place. Si a mancat o singura data curcan cu mazare de la Nestle..Si eu ma gandeam ca m-ar salva un borcanel la drum,dar ...asta e..nu-i place fetii si gata.
Iriss...ce frumos ca plecati in vacanta!si noi mergem la Mamaia...abia astept.
Irina are un costum de baie..dar cred ca ii este mare...
oricum in Romania eu nu am vazut pampersi pentru apa. O sa mai cautam sa vedem..
CAMY..cand spuneai ca vii in Bucuresti?Ai spus ceva de intalnire cum si unde ?

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

OANA..nu-ti face probleme..Fiecare copil cu ritmul lui..stii cum se spune...o sa inceapa el ...
Irina spune mama ,tata dar cand are ea chef...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am pus poze noi pe picasa.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

neatza

Multumim mult pentru urarile de ieri, sunteti nijte dragute!

Oana al meu zice mama, tata, ba-ba. aaaaa, gaaa, face k pisica, tipa, si mai multe,acolo pe limba lui, deobicei il apuca vorbaria cand saut eu si ii explic ce cuminte si frumos o sa fie cand o sa se faca mare si cand ii povestesc cat de mare a crescut...!

Pe langa astea merge in 4 labe sa zic asa , mananca oriceeee, e obraznic rau, si ii dau si al 5 lea si al 6-lea dinti, mi-a mancat zilele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bobitamica

Neata..

Multumim pentru aprecieri!!!
Am vazut si eu pozele...sunt super scumpi pepenasii nostri...

nici Irina nu agreeaza borcanelele. Doar piersicuta ii place. Si a mancat o singura data curcan cu mazare de la Nestle..Si eu ma gandeam ca m-ar salva un borcanel la drum,dar ...asta e..nu-i place fetii si gata.
Iriss...ce frumos ca plecati in vacanta!si noi mergem la Mamaia...abia astept.
Irina are un costum de baie..dar cred ca ii este mare...
oricum in Romania eu nu am vazut pampersi pentru apa. O sa mai cautam sa vedem..
CAMY..cand spuneai ca vii in Bucuresti?Ai spus ceva de intalnire cum si unde ?

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Sunt la carefour, sunt cam 36 lei 10 buc, deci o sa ne rupa ... sper ca yvo sa invete totusi la oala

Gata ma duc sa ii hranesc si sa ii dduc in parc.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput