*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (252)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nicol, o saptamana jumate sta Muffy la ai mei...o sa treaca...mai ales ca noi plecam la munte joi, vreo 4 zile...
miha, e ff bine Luca, Mufa e mult mai mic, si inaltime si greutate...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

am gasit si graficele, chiar suntem in ele, oricum e toata lumea, deasupra sau sub linie. Luca e pe linie

nicol, si eu astemp cu priorix-ul. ma duc peste o luna ca n-am vrut numai din comoditate sa le dau deodata.

nico, noi, randunicile, avem cei mai speciali pui de randunica...

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

www.bucataras.ro

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

salutare mamici am mai revenit si noi pe crenguta dar destul de rar .....acum sunt in mare agitatie ca bianca va incepe gradinita si suntem cu inscrierea,cea mica vrea numai afara la copii dar bine ca sa incalzit si putem sta multe ore ,in rest suntem bine .
am citit ca mufarinul este in deplasare si mami lui sa ii treaca dorul de puiut
vroiam sa ii multumim lui bubu pt bucataras ca mereu ne inspiram avem si poze sa vada ca suntem fete harnicutze.
naty imi pare tare rau pt iuliacum mai este ?
miha pt puiul tau e tare bine dupa masuratori noi nu prea ,ea este si f pretentioasa de abia papa asa ma chinui cu ea ......a mea are aproape un an si 2 luni si are 10.300 si 80cm nascuta cu 3600 .
toate randunicile avem si cateva poze recente daca vreti sa le vedeti speram sa reusim si maine sa va salutam acum mergem la

http://family.webshots.com/album/570863786OnRsql
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)

Mergi la inceput

nico, de mai esti pe faza, uite aici poze mai proaspete
http://family.webshots.com/album/571334166UVffLS

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

flori, eu zic ca e foarte bine, e fetita, iar Luca tocmai ce spuneam ca scade in greutate. cine stie unde ajunge la 1 an si 2 luni cu ritmul ce-l are
ce fetita mare! tare emotionant trebuie sa fie!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/user/oprescuflore aici avem pozzici ca uitasem

Mergi la inceput

Flori, floarea razacioasa dintre flori. foarte foarte dragalasa

va pe toate, prezente si absente, ma , ca maine iar munca

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gudine concediu placut..in sfarsit chiar daca e din 2007

catalina tortul e delicios...l-am facut la minut si a iesit f bun...am facut crema de ciocolata,iar pe deasupra am topit o ciocolata amaruie si am aruncat niste nuca macinata peste el...bubitza e asa si asa ..mai plezneste si curge sange,se mai loveste si mai plange sper sa-i treca repede ca nu -mi place sa-l vad asa...si azi cand am mers la plimbare de la vant i s-au uscat buzitele si i-a crapat iar si iar i-a curs sange...naspa...

floriio si pe tine si pe andrei care te solicita la maxim

ioana pt vestile aduse despre naty...off saracutza iulia..doamne ajuta sa fie bine si sa se refaca repede...am vazut pozele sunt superbe carliontatul frumos

mimo numai tu puteai sa interpretezi asa viitorul cochilului...am vazut un papacios de painica si mazarica adunata dupa masa...

luny

mihap off asta ma asteapat si pe mine maine dupa amiaza... si sper ca luca sa fie bine..daca andrei se afla in grafice,nascut cu 2kg si 46 cm..la luca nici ca se punea problema...

bubu felicitari pt site ...e superr tare

flori ti-am vazut gargaritele mici si pozele din bucatarie ,si mami in japonia...f frumoase toate

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

da miha nici nu stiu cand a trecut parca nu ma pot desparti de ea ,eu am stat numai si numai cu ele , in 3 ani nu am fost despartite 3 zile ca si nr de ore asa ca iti dai seama cum imi este ,plus ca nu stiu ce sa fac am posibilitatea de a o inscrie la 2 gardinite, cu program redus unde educatoarele sunt excelente si la program prelungit unde nu sunt chiar multumita,numa ca nu stiu ce sa fac soacra mea va ramane cu cea mica si mi-a spus ca nu se poate descurca cu amandoua (in cazul in care o dau la program redus),dar sper sa revina sotul la tura si sa o mai ajute el,eu voi merge la serv o sa incerc un business si daca nu merge imi caut un job,candva tot o sa trebuiasca sa plec de langa ele, dar simt ca nu sunt pregatita inca,bianca a avut probleme la nastere si am adorat-o si iubit-o cum nu credeam ca o pot face ,iar cand am nascut a doua fetita ma gandeam ca voi imparti dragostea ca nu o voi mai iubi asa de mult numai ca sa inmultit totul of ce frumos e sa fii mamacand le vad seara in pat cum se urca pe mine si ma strang in brate si ma pupa simt ca am putere sa trec peste tot pentru ele sunt minunate ,dar voi cu siguranta stiti mai bine pentru ca toti puiutii sunt adorabili si ne fac fericiti .

Mergi la inceput