*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (252)
Raspunsuri - Pagina 4
nicol_conte spune:
L-am vazul pe Vladut de Mimo cum papa sau scarmana el concentrat la maxim painea cu furculita; si m-a amuzat si pe mine teribil interpretarea ta Mimo la obiectele alese de pe tava de pitic; daca nu-i place scoala copilului asta e; si eu m-am intristat cand am vazut ca Alexia n-a ales de pe tava carte sau pix macar, si acum imi spune ca nu mai vrea la gradi ca le da caiete si creioane si ei nu-i place; dar macar se compenseaza ca Antonia a ales primul obiect cartea- sa avem si noi o intelectuala in familie, ca nici masa cu tacsu n-au stat chiar asa cu burta pe carte..
Apoi l-am vazut pe David de care imi era dor,e frumusel foc cu carliontii lui , pozele sunt super! Ce haios el cu strecuratoarea pe cap
Naty multa sanatete Iuliei si va asteptam cat mai repede acasa, pe crenguta cu vesti bune!Refacere cat mai rapida si randunoiului accidentat!
Ursuleato sa va fie de bine plimbarea! O pozica-doua ...se poate?
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
nicol_conte spune:
Uitasem sa urez La multi ani SIMONELOR!Sa traiti cu numele dragelor, multumim pentru tratatie
La multi ani Robert Cristian!Sa cresti mare , sanatos si norocos!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
nicol_conte spune:
Bubu felicitari pentru hainuta noua a Bucatarasului! Ii vine tare bine, i se potriveste de minune!
mihatp spune:
randunimea
grea zi [emoticonul lisinat]. vaccinul de 1 an.
la masuratori 78cm (de la 51) si 10kile 600 (de la 3.200)
a slabit intr-o luna 500 gr. din evaluarea doctoritei se pare ca doar de la actiunea zilnica. nu sta locului. ma si termina fizic. la salar imi iau aparat de masaj ca nu se mai poate. poate merge si la celulita
am citit in fuga sa vad ce face naty, sper sa ajunga acasa cat de repede cu Iulia sanatoasa, revigorata si mancaciosa-nevomicioasa.
luny, haide mami, ia un , ba mai bine o mie de
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
bubu, chiar arata bine bucatarasul, nicol pentru pont.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
helooooooooooooooooo...nimeni? nici macar ecoul?
bing, bang...
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Luca creste
Miha scade
Nicoleta spune:
Ecoul, prezent!
Miha, se prezinta bine flacaul tau!!!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
nicol_conte spune:
Si eu p-aici...am fost la dush,dar ma bag la somn ca altceva mai bun n-am de facut..
Miha, se pare ca-i in grafic puiul tau,bravo! Ce bine ca ati scapat de vaccin! Eu l-am amanat cu de la mine putere din motive de muci grosi in ultima vreme, fara alte simptome Doamne-ajuta! Daca e bine, o sa-i fac sambata Infarixul si Prevenarul si Priorixul ramane pt luna viitoare..
NB
mihatp spune:
ecoulnico. e bine, n-am ce-i comenta, desi ma asteptam sa fie mai greut. asa la brate masurat. dar cum amandoi avem o predispozitie spre ingrasare imi convine ca nu ia in greutate usor. acu' nu e nici gras. e numa' bun. nu mai stiu pe crenguta ce inaltimi au puii, asa ca si termen de comparatie
nu mai stii unde e site-ul cu greficele de greutate si inaltine?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Luca creste
Miha scade