Licurici de ianuarie-februarie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

lisa, ia spune, ce faci bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

i-am cunoscut pe DC, adica despre copii:)) si pe Sanzi tot aici am cunoscut-o, la fetele din america, chiar tu de ce nu vii acolo?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

miere, gata, v-am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am mai pus pozici
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/?saved=1

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui eli

buna!

nu stiu daca e bine sa scriu aici, dar am o rugaminte:
vreau sa vand
-scaunelul de masina/scoica
pe care am folosit-o la Florence pe perioada de 1 luna jumatate cat am stat in Romania. daca e cineva doritor sau stiti pe cineva. poze aici http://news.webshots.com/album/571500957VzDfbN
va fi disponibil incepand cu 30 aprilie, poate fi ridicat din Bucuresti.
- saltea, 60/120 folosita tot 1 luna jumatate. are 2 fete, una pt vara si una pt iarna.
contact Chifu Janina 0745543668-pana pe 30 aprilie
Chifu Andreea 0740271741
multumesc.

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

eli, cat costa scoica? pana la ce varsta o pot folosi? noi avem acum 3 luni si 1 saptamana...
multumesc de info,

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

NE mutam din cauza de slujbe..si economii, ca tare scumpa e Cali. Plus ca in chicago avem o gramada de rude( ale sotului) si multi prieteni. Aici am cativa, dar stau la 2 ore de noi si tare rar ne intalnim. Am inceput sa ma stresez si sa arunc jumatate din ce am prin casa, dar am si eu noroc cu asta micu ca ma mai lasa sa fac cate ceva. Lisa, de-abia astept sa ne intalnim

Crisss mami de pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Am scapat si noi de vaccin ieri. Pana acum nu a facut febra. Sper sa nu faca nici de acum. A plans saracutul tare mult si acolo si aseara. In schimb o fi auzit copilul ca ma'sa se plange pe forum si m-a lasat sa dorm de la orele 22 la 4.45 Asta da viata. Nu am mai prins atatea ore legate de nu mai tin minte.
Si noi facem parte din categoria grea, la 2 luni avem 5.900 si 62 cm.

Daiopri ma rog sa treaca cu bine perioada asta. Putere multa si gandire pozitiva. Poti sa ii introduci formula treptat combinata in prima faza cu laptele tau. Nu stiu insa cum sa iti opresti tie laptele apoi, la Dorian s-a oprit singur pentru ca si-a redus treptat numarul de mese la care sugea pana a renuntat de tot.

Ciufik arata beton Andrei si pare tare relaxat. Ca sa nu mai zic ce ochi are... La pozele tale nu ma mai uit ca iar te invidiez Pot anunta si eu cu mandrie ca am dat 1 kg jos de cand am venit acasa. Mai am 17 Am pus pozele alea alturate ca ma tot intreba lumea daca seamana piticii si eu nu ma prind asa ca nu au decat sa isi dea cu presupusul.

Arriel bine ati venit. Asteptam poze cu licuriciul tau.

Crisspy la capitolul cantecele si memorie stau si eu prost dar cam tot ce vreau gasesc pe net. Mai nou si poezii ii citesc seara lui Dorian tot de pe net. Ca eu sunt responsabila cu poeziile si tati cu povestile. Sa va faceti bine

Bee ma bucur ca ai simtit atat de intns botezul. Imi pare rau ca nu ati putut folosi rochita aceea superba, dar Alexia sigura ar fi fost perfecta in orice ai fi imbracat-o.

Jasmi de aia nu mai scrii tu asa des ca sa nu cumva sa ne faci invidioase pe astea care au copii care nu dorm, nu? Iulia arata foarte bine si e o dulcica asa ca bine faci ca nu te stresezi. Tre sa imi pove pe mess cum te-ai petrecut.

Alina2700 dupa o asa faza eu le-as povesti ce parere am de ei acelor amici si m-as gandi de doua ori cand ma mai intalnesc cu ei daca e in regula sau nu. Inconstienta mi se pare si din partea celor care vin cu o raceala banala dar in cazul lor deja...

IrinaC ti-am mai zis eu ca la tine stresul se trage din prea multa bunatate, politete si dorinta de a-i multumi pe altii. Foarte frumos da... macar din cand in cand mai gandeste-te si la tine. Sau acum la Andrei. El e mai important. Spor la pregatiri. Te asteptam cu poze.

Cami ai reusit sa gasesti ce iti doreai la cumparaturi? Iti doresc o zi placuta astazi daca tot iti vine coafeza. Bafta la vaccin cand il veti face. Sa treaca repede si fara dureri si febra.

Miere Aidan e un scump, iar atmosfera de la botez foarte frumoasa.

Iulia tinand cont ce mare e orasul asta ar fi greu sa ne ratam Sa ajungeti cu bine acasa.

Dark wow mama ce gospodina Super tare acolo la voi cu cate oferte aveti. Sa ai o destresare placuta.

Aryia o s afie chef mare la botez Dar e foarte bine. Simpatica faza de la pozat.

Anca eu la cati invitati ai iti doresc spor la bucatareala daca faceti acasa. Ca o sa ai ceva de munca. Si sa aveti vreme frumoasa ca sa va puteti desfasura in voie.

Fetelor din America mutari placute care si pe unde va duceti!

Bebelusi sa va fie de bine botezul si asteptam poze. Cum se mai simte Vladut?

Ada ati scapat de raceala? Sa va faceti bine bine fetelor ca venim cu cavalerii in petit

Selene bine ca ati scapat de vaccin. Iti doresc ca relatia cu tati sa mearga bine si in curand sa fiti toti impreuna.

Fetelor sa aveti o zi buna. Va ofer o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

daiopri , o sa fie bine.

uite ce am gasit eu despre intarcat:

ciufik ce ai mamik...uitam pana vine mom de intzarcare
io ma gandesc la intarcat cel mai devreme in toamna tarziu...noiembrie asa ceva

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Alinuk nici eu nu ma gandesc la intarcat...cand o vrea musiu'. Mesajul era pt Daiopri, ca e obligata sa il intarce pe pisoi si cum eu nu am trait aceasta experienta, am gugalit si am trimis cateva sfaturi - sper sa o ajute.

Miere - Aidanutz e un dulce. Deja socializeaza cu fetele? Sau socializeaza fetele cu el? La cat e de frumos nici nu ma mir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
Daiopri, ah, cat de rau imi pare!! aui extirpat nodulul? cand ai vreun rezultat de la biopsie? si termina te rog cu nu vrei sa ne incarci.... ptr ce suntem aici??? nu doar la rasete si poze, nu? multe imbratisari!!!! daca mai ai lapte atunci incepe incet incet sa il amesteci cu formula, cate o masura din formula mai mult la fiecare masa. pana ajungi la formula complet. iar ptr oprirea lactatiei.. ai primit ceva comprimate, nu?
anca_, waw, 100 de persoane in casa... spor mult la lucru!! si distractie placuta
Selene, felicitari pentru dimensiunile Dariei... e super! si bine ca a trecut vaccinul fara probleme.
Crispoliss, mutare cu succes si acomodare usoara!
fug la treaba, azi am niste raportari de facut pentru servici... ca poate imi era dor
o zi super tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Irina isi face suvite, Irina isi face suvite

Cred ca trebe si niste agitate:

Mergi la inceput