Licurici de ianuarie-februarie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si pentru fetele din Romania: vigantol si vigantolette retrase de pe piata - anunt oficial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

de cand nu le-am mai vazut pe agitate

hai irina cu suvitele!!!

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor ieri am fost la medic si nu mai avem rosu in gat, suntem foarte fericiti.

Aidan este superb Aidan si foarte foarte vesel. Imi plac costumasele lui in carouri.

Azi noapte m-a trezit fiu-meo la 1, la 4, la 6, la 8 uff, sunt asa de obosita....

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Era cat pe ce sa mor de ras...si sa nu-mi fac suvite!Pt ca:
1.Tata merge la medic azi dupa masa si nu stiam
2.Radu are ore si cu studentii martea asta si am uitat
3.viviiana care mai putea sta cu el lucreaza toata sapt dimin dar azi merge dupa masa ca dimin merge si la facultate are laboratoare
4.criza financiara ne-a lovit in moalele capului la rest ieri cand desteptul ne-a cerut 175 roni+10% pt personal pt botez ---3 feluri clasice cu aperitiv , friptura porc+pui, peste salau+sampanie+apa minerala+cafea si FARA tort, alcool, sucuri.

DARRRRR voi m-ati convins sa insist si sa-l chem pe tata la 12-13 si sa fug atunci!Sunteti tari!Ati invins!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!

fetelor, la multi ani bebeilor care fac azi lunite. La multi ani si Filip mic, bebele meu cuminte, frumos si destept care ne-a intregit familia. Sa cresteti mari si sanatosi amandoi copiii mamei.

Eu sunt cam plouata. Azi mergem la dr ptr bilant 3 luni. L-am cantarit pe Filip si are 5800. Am imceput luna cu 5100, deci a luat 700 grame, nu-i nici mult, nici f putin...INSA...in primele 8 zile ale lunii a luat 450 grame, iar in ultimele 20 de zile a luat DOAR 250 GRAME...adixca ffff putin...ma intreb cum vom mergem in continuare. daca-i spun drei treaba asta ma trimite la lapte praf 100%....O sa-i spun totusi ca sa stie si o sa-i zic si ca mai astept o luna sa vad ce si cum. daca continuam tot asa, o sa-i bag formula...sunt amarata si necajita...

Irina, fa suvite ca sa treci criza cu zambetul pe buze si frumoasa ca o floare
Eu nu m-am mai vopsit de 5 ani, am o culoare frumusica la par si totusi mi s-a pus pata sa-i dau o nuanta.

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi!

Irina Woww ce dor imi era de agitata.

Anuc Filip arata foarte bine. Daca e in grafic ei e ok nu vad care e problema.

Fetelor v-am scris povestea nasterii pe mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Irina eu mereu am crezut in puterea , chiar dc nu am avut parte la nastere de ele, ca v-am anuntat dupa "expirarea" momentului, da' la bb2, nu nasc fara majorete.
Ca eu vreau, inca , bb2.

Care se mai inscrie? Ca ma apuc sa fac lista . Aaa, sau bb3 sau bb4....

Irina - astept poze, da?
Bebelusi - stiu cum e, chiar dc de cateva nopti Andrei se trezeste doar 1 data/noapte, eu am ramas setata la vreo 3 treziri si ma duc sa-l "observ": il mai invelesc, ma mir cum poate ajunge de-a latul patului, pe diagonala ...
Aalina - Andrei e relaxat , ma'sa e defecta.
Bai, si mai lasati-o pe aia ca sunt slaba, sa va zic sau sa nu va zic ? Pe langa cafeaua pe care o beau cu sfintenie in fiecare zi, am ajuns dependenta de gogosi cu branza si ciocolata. Toata sarcina am poftit la gogosi si nu gaseam, nah ca am gasit acum . macar in sarcina aveam o scuza ...da' si acum am - alaptez .

S-a trezit teroristu'

Mergi la inceput

Aalinoooo, ma facusi sa plang !
Doamne ce frumos! Citind povestea "ochilor albastrii" (ca biserica ) mi-am dat seama ca demult nu am mai citit o carte buna.
Sa nu ne iei povestea de acolo, ca vreau sa o mai citesc, ca sa vad mai bine, ca prin lacrimi, mi-a fost cam greu .

Sa stii ca o sa fii o soacra cu 2 nurori buna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Acum dupa ce am scris povestea si Fabi m-a lasat sa dorm o noapte intreaga parca, parca m-as inscrie pe lista ta si as risca chiar sa devin soacra cu trei nurori Numa ca de data asta nu mai am ce pisc sa urc ca sa il conving pe tati

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Aalina

Acum dupa ce am scris povestea si Fabi m-a lasat sa dorm o noapte intreaga parca, parca m-as inscrie pe lista ta si as risca chiar sa devin soacra cu trei nurori Numa ca de data asta nu mai am ce pisc sa urc ca sa il conving pe tati

Gasesti tu o modalitate sa-l convingi pe tati...numa' sa vrei . Eu te astept, sa stii.
Bai, m-a marcat rau povestea lu' Fabi - baietel deosebit, nu degeaba e nascut el pe 23 februarie; zi mare, domne' .

PS: la ce clinica privata nascusi? In BN?

Mergi la inceput