Licurici de ianuarie-februarie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 5
DarkBendis spune:
Anca, 100 si de invitati... ai chiar ca aveti casa mare! Ce fain!
Jasmi, cumpar de la Debenhams (mi-am facut si store-card la ei) da' de obicei cand au sales. Ca altfel... sunt cam piparati la pret, chit ca au lucruri de calitate. Noroc ca odata la cateva luni au cate o campanie mare de reduceri (unele produse ajung si la 75% discount) cu facilitati mari pentru posesorii de carduri (de genul "reducerile incep de azi de la ora 18.00 pentru cei cu carduri si de maine pentru publicu' de rand")
La intrebarea ta, cu trezitul bebeilor... eu ma tin de sfatul primit de la cumnata-mea din Italia, mamica de 3 copii: "Nu trezi niciodata un bebe care doarme." Drept ii ca al meu nu doarme niciodata asa de mult ca sa ma ingrijoreze.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
anca_ spune:
jasmi, eu una nu as trezi-o. Bebeii stiu mai bine ce le trebuie. In caz ca nu ia in greutate si nu mananca bine atunci poate ca e cazul de trezit, dar altfel nu. Unii bebei asa dorm mai mult. Somul ajuta la crestere, eu zic sa te bucuri ca doarme atat, s-ar putea sa se schimbe lucrurile si sa nu mai doarma la fel de mult cand mai creste. Am vazut si pozele, e draguta foc, are niste ochi f frumosi!
selene, am vazut si pozele cu Daria...se pare ca ii place cu tati Cum merg lucrurile cu el?
bebelusi spune:
Am intrat si noi in sfarsit sa va spunem ca am un baietel crestinat duminica. A fost un eveniment deosebit de important pentru noi si foarte emotionant, mai emotionant chiar decat cununia noastra religioasa. Sora mea care a fost NASA a fost foarte emotionata si ii tremura foarte tare vocea cand citea crezul.
Vlad a fost foarte cuminte, si foarte vesel. In timpul petrecerii de botez a dormit non stop.
O sa va pun poze imediat ce o sa intru in posesia lor.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
eli spune:
buna!
nu stiu daca e bine sa scriu aici, dar am o rugaminte:
vreau sa vand
-scaunelul de masina/scoica pe care am folosit-o la Florence pe perioada de 1 luna jumatate cat am stat in Romania. daca e cineva doritor sau stiti pe cineva. poze aici http://news.webshots.com/album/571500957VzDfbN
va fi disponibil incepand cu 30 aprilie, poate fi ridicat din Bucuresti.
- saltea, 60/120 folosita tot 1 luna jumatate. are 2 fete, una pt vara si una pt iarna.
contact Chifu Janina 0745543668-pana pe 30 aprilie
Chifu Andreea 0740271741
multumesc.
O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE
ada_coman spune:
Buna seara fetellor!
Azi nu am apucat sa scriu, doar v-am citit, ca an fost singurica cu fetele pana la ora 16.00.
Urez si eu La multi ani! sarbatoritilor de azi:
Andrei bb de Ciufik
Miguel Adriano bb de Ariya
Clara Maria bb de Cadia
Calin Ioan bb de Rein
Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!
Ciufik superb Andrei
Miere super frumoase pozele din turul 2. Si voi toti de altfel Se vede ca va simtiti bine
cristi_2003 multumim de urarile in avans
Arriel bine ai venit printre noi
jasmi frumusica foc Iulia Sa va traiasca si sa creasca mare
alina2700 sanatate multa va dorim si sa iasa bine analizele Ce oameni inconstienti... Superbe fotografiile si protagonistii
Daiopri sanatate multa si multa putere, fii tare. Ne rugam pt tine.
Selene e o scumpa Daria si ce ii mai place cu tati
cami_antonia si pititka mea mai face kk verde, e in functie de cat papa la mine, cel putin asa am observat, daca papa bine e ok, daca papa mai putin e verde Se regleaza ei, nu te ingrijora
iuliacris creste frumos Carla, e o minune de fetita
Dark ce harnicuta ai fost tu azi Mi-ai facut o pofta cu ardeii...
anca waaaaaw ce petrecere se incinge la voi Fff frumos, spor la organizare
Bee, Bebelusi sa le fie bebeiilor botezul Asteptam poze
Va pup fetelor! Noapte linistita!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Selene_Bunny spune:
Buna seara, fetelor!
Multumim de aprecieri, am vizionat si eu pozele postate de voi, fiecare licurici are ceva deosebit.
Daiopri, imi pare rau sa aud de problemele tale. Dupa operatie cum va fi? Ce ti-au spus?
Dark, ai un PM de la mine.
anca_, lucrurile sunt "foarte calde" intre noi. O sa va tin la curent cu "desfasurarea evenimentelor".
eli, posteaza si la "Mica publicitate", sa fie mai multe sanse.
Noi am fost astazi la vaccin. Daria are, cica, 7 kg (dupa cantarul doctoritei, eu zic ca aproximativ 6.800 de grame, ca mancase cu o ora in urma) si 65 de cm. A plans putin, cum i-a trecut, cum s-a pus pe gangurit.
pentru toti licuricii care mai sunt bolnaviori!
Felicitari pentru botezuri!
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ciufik daiopri , o sa fie bine. uite ce am gasit eu despre intarcat: Andreea si Andrei (27.12.2008) |
ciufik ce ai mamik...uitam pana vine mom de intzarcare
io ma gandesc la intarcat cel mai devreme in toamna tarziu...noiembrie asa ceva
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
miereamara spune:
Daiopri tare rau imi pare pentru vestea pe care ne-ai dat-o, dar o sa fie bine, sunt sigura. ai grija de tine si de pisoi.
Ca sa-ti raspund la intrebare, da si Aidan sta toata ziua cu manutele in gurita, e normal, ei la varsta asta descopera cu gura si le place sa guste absolut totul. Suzeta nu ii place si o scuipa, si ma bucura treaba asta pt ca in felul asta gangureste mai mult si isi dezvolta vorbirea mai bine. Am vazut ca bebeii care sunt ocupati cu suzeta toata ziua, au timp mai putin de gangureala.
Nu stiu ce sa iti spun de formula, al meu a mers de la inceput cu san si formula in paralel. Mie cel mai mult mi-a placut similac-ul, pana si scaunul are consistenta scaunului copiilor hraniti cu lapte de san, spre deosebire de good start nestle, unde scaunul era verde inchis. Acum nu stiu dc are vreo importanta asta.
Crisspoliss, mutare placuta, de ce va mutati din Cali?
Noi am luat hotararea sa ne mutam in Miami-Ft Lauderdale, ne-a placut foarte mult zona, comunitate frumoasa de romani...super.
Anca bafta mare cu pregatirile pt botez. Noi am fost 10 persoane, toti cunoscuti pe DC, funny nu? Avem peste 650 de poze:)))
Bebelusi felicitari pt micul crestin, sa va traiasca!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
lisa79 spune:
ieiii,ce bine...o sa cunosc si eu pe cineva face to face de pe DC. de abia astept. daca aveti nevoie de ajutor,te rog sa nu eziti...ai numarul meu
nu am timp nici la wc sa merg,asa imi trebuiedaca le-am lasat toate pe ultima sapt,noroc ca am o ciufulita cuminte tare care sta cu ma-sa in bucatarie la gatit
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
anca_ spune:
miere, cand va mutati? Invitati numai de pe DC, funny ..toti din acelasi oras? de pe ce forum i-ai cunoscut?
bebelusi, felicitari pt botez! asteptam pozele.