Licurici de ianuarie-februarie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 19
miereamara spune:
Hello ladies, Aalina pe aici sunt, dar ocupata.
Aidan a fost cam bolnavior in ziua in care ne-am intors din Ft Lauderdale, probabil s-au acumulat mai multe, oboseala, agitatie, drum lung, mancat pe fuga...a avut niste crampe groaznice de stomac, plangea saracutul cu lacrimi mari si suspine....i-am dat si formula lapte praf (din acela care se prepara din pudra) si el era obisnuit cu formula gata preparata (se gaseste la sticle de un litru aici), plus ca nu a avut scaun 3 zile, probabil toate acestea s-au cumulat...
Azi a fost bine, am inceput diversificarea
, glumesc...i-am dat o lingurita de suc de mere sa vad cum reactioneaza, a facut niste fetisoare:)) dar i-a placut, probabil ca o sa incepem serios peste doua,trei saptamani, sa trecem de patru luni. Din pacate sanul nu il mai vrea deloc:((, se stramba ....
Nasica i-a luat niste hainute absolut superbe, il schimb de doau ori pe zi:))ca sa le poata imbraca pe toate si sa nu-i ramana mici.
Am inceput sa strigam dupa mama cand suntem suparati, face ceva de genul mmmammmma, mmmaammmaa:)) si alte sunete noi, brrrr, bruummmm, e super haios. Se intoarce de pe burta pe spate, dar numai cand are el chef, sau cand vede vreo jucarie interesanta si nu poate ajunge la ea.
In schimb adoarme numai leganat pe picoare si cu muzica:((
Aaaaa si ultima perla a soacra-mii: sa pun copilul sa doarma si pe o parte si pe alta ca i se "strica" urechiusele:))))m-am stricat eu de ras auzind-o!
Am citit povestea nasterii, absolut superba, mult noroc cu botezul si distractie placuta.
Am vazut si pozici cu licuricii dragalasi, sa va traiasca, toti sunt frumosi si sunt ai nostri.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aalina spune:

Evident nu am mai adormit iar acu flacaii is bec. Parca ar fi frati si ar avea fiecare un ceas in burtica. Asta e ... incepe o noua zi.
Miere la mine a functionat la Dorian si incerc si acum la Fabian adormitul in prima faza langa mine, il legan incet cu mana, il mangai pe spate sau il bat usurel la fund. Dupa o vreme il mut la el in patut. Dupa cateva zile fac acelasi lucru dar la el in patut. Dupa o vreme numai cateva minutele mai era nevoie sa stau langa patut.
Ciufik sa fiti bine dupa vaccin. Bravo de masuratori. Ma distreaza ca esti perseverenta cu lista aia ![]()
Idaira bun venit!
Crisspy spor la cumparaturi. Sa gasesti exact ce iti doresti.
Carmen e foarte bine ca stati afara. Si mai ales ca dormiti. Si eu incerc sa il tin cat mai mult, dar cum el e fomist trebuie sa am grija sa putem manca cand ne pocneste. Dupa amiaza de obicei nu prea mai doarme la plimbare ci se uita dupa avioane.
Aaaa felicitari fetelor deja strigate de bblasi. Las ca o sa vedeti cand vor spune "tata" clar si frumos iar mamaaaammmaaammm doar cand se mataie 
Bee, bebelusi sa fie piticii bine bine reped repede 
Micola incearca sub dus sa te mulgi manual daca doar atat de rar ai nevoie. Eu pana acum nu am folosit pompita deloc.
Delia asteptam poze cu noua freza.
Dark am citit schema aia a ta recunosc cam pe diagonala dar arata tare bine. Am salvat-o. Multumim. Eu la Dorian am inceput cu sucurile si apoi pireutul de fructe la masa de la 10. Dupa am bagat supa, doar zeama pe care treptat am ingrosat-o cu pireut de legume. Asta la pranz. Si seara cerealele.
Astea au fost in prima faza bineinteles introduse pa rand alimentele noi, la diferente de cateva zile. Pana acele mese au fost complet inlocuite de mancare solida si a ramas laptele numai dimineata si seara. Faza e ca atunci deja nu mai era alaptat, s-a intarcat la 6 luni jumatate. Acum va fi altfel cred pentru ca pe Fabian mi-as dori sa il alaptez mai mult.
Am pus poze proaspete la sectiunea photo de p email.
O zi buna sa aveti!
miereamara spune:
Am trimis si eu pe mailul comun un material despre diversificare, luat de pe un blog, mi s-a parut foarte bine pus la punct, are si retete.
Sper sa va foloseasca.
Eu sucuri si piureuri cred ca o sa folosesc si la borcanase. De exemplu aici nu este recomandat sa prepari in casa sucul de morcovi si alte cateva legume verzi pt ca legumele respective pto fi contaminate cu nitriti si atunci se recomanda borcanasele. Am de gand sa gatesc si eu, dar o sa dau si borcanase, cele de la gerber sunt organice si au o varietate foarte mare, plus ca sunt foarte ieftine, cam 89 de centi 2 caserole. Sucuri in schimb nu am vazut prea multe, doar de mere, pere si struguri.
IRINA.C spune:
Neata!Eu sunt ..cu capu'
Copilul asta ziua de ieri atat cat a stat treaz a maraiat cu mainile in gura, asa un soi de tanguiala.
Aseara a adormit la 9 juma la 1 papa si apoi nani ceea ce presteaza si acum.Io nu, ca a plecat Radu la serv, ultima zi de serv inainte de botez.Aseara scandal cu ai mei,mama e de nerecunoscut, nu dupa lovitura, cred ac e ea lovita oleaca sau nu stiu ce sa mai cred.Ca de ce nu am facut aia, aialalta, ..nervii au apucat-o cand a realizat ca nu am mancare gatita in frigider si dp un telef al dr mele care mi spunea ca vine la botez
.dar eu nu mai fac fatza si i-am spus ca urma sa fac o friptura cand venea Radu din Cora mai conteaza, s-a enervat ac cu dna dr vb frumos si vezi doamne cu ea nu, a dezgropat toti mortii si in final a dat-o cu tipete si urlete.Si eu si Radu am poftit-o afara, s-a dus pe jos acasa desi Radu i-a dus pe tata si bunica cu masina.NU STIU CE ARE EXACT.cred ca a luat-o pe ulei.Nu face nimic concret.Face
planuri pt altii...de ex zice " maine vine sora mea, cu ce sa te ajute?"Nu ea, altcineva sa ma ajute si acel altcineva nu a venit special pt asta ci vine la botez si nici nu a fost intrebat in prealabil.
In fine...scriu greu imi fug literele nu stiu de ce...Sper sa fie Ochila bine si tanguiala asta sa nu reprezinte nimic.Nu are alte semne proaste.De adormit are o sapt de cand ma fericeste , nu stiu ce sa cred, nu mi vine sa zic sa nu treaca, adoarme singurel la el in patut , nu a mai ajuns langa mine deloc si pe undeva imi si lipseste , nu dati cu parul, cred ca si eu trec printr o pasa pt ca toata noaptea m-am cuibarit lg Radu si i-am zis sa ma ia in brate---zice el.Probabil ca este intr-adevar undeva o frustrare, lipsa unei nunti cu tot dichisul asa cum am vrut eu sa am...offff acum iar au sunat ai mei sa mai puna paie pe foc...cred ca pana in ziua botezului eu imi inchid mobilul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
Ciufik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Aalina In seara asta merg la medic sa inchid si eu pravalia pentru o vreme. |
Aha, te-am prins!
Normal ca sunt perseverenta si am de gand, dc toata lumea e de acord si ma ajuta un suflet bun
.
Ciufik spune:
asaaa, acum neata!
Miere - multa sanatate lui Aidan. Prea multe pentru el, mititelu', e normal sa se resimta, mai ales ca a fost in centrul atentiei, dar o sa fie bine. Si eu am obs la andrei ca dc e obosit rau (mai multe zile si nopti in care nu doarme bine), il doare si burtica.
pt Aidan si sa fie bine repede.
Zici ca nu i-a placut sucul de mere?
Eu am vrut sa-i dau lui andrei niste ceai de musetel din bibe(tot din motive de "nekk") si habar nu are sa traga din el
, l-am pus pe sot, parca a tras de 2 ori, dar atat
. Greu va fi.
Andrei isi suge degetul
si e f incantat si eu , deocamdata, la fel, pt ca nu se mai trezeste de tot, baga degetu' si adoarme la loc si nici nu mai tipa atat, ca are gura ocupata
. mama denaturata ce sunt.
Aaa, si chiuie, si chiuie tare
, ieri dupa vaccin, in loc sa planga, avea chef de tipat la drita si asistenta. Iar dc il baga vreo madama in seama, se rusineaza, ori baga capu' la mine in tzatze, ori il lasa in jos
, e asa scump.
o zi usoara sa avem.
Ciufik spune:
- lista bb2: Dark, Bebelusi, Delia, IrinaC (
Alis), Crisspoliss, Bee, Crisspy (
Andra), Arriel (
cuminte), Lisa, micola (
Alexia Maria), Veronica (
fara
), Cristi2003, Jasmi (
Vladutz), Selene (
Sarmis Aidan), Miere (
Rianna si
Lucas - sa fie gemeni
?) si io
- lista bb3: Aalina (soacra cu 3 nurori), Alina2700(
Amalia Alexia),Alinuk (
)
Listele raman, in continuare, deschise
.
miereamara spune:
Ciufik si eu cu bebe 2 fetita (Rianna) si bebe 3 baiat (Lucas)![]()
deliafairais spune:
david tuns: http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Deliafairais#5330355599447483378
noi plecam imediat in bv la spital, sa ii taie fraul limbii lui david. sa speram ca o sa fie bine...
puiutzul meu are 16 saptamani!
Ciufik spune:
Irina - think pink.
Serios acum, prea pui totul la sufletel.
Mamei da-i ignore, pana ii trec bazdacii. Si ce dc nu aveai mancare gatita? D'asta exista mancarea nesanatoasa, dar gustoasa de la fast-food
. Ocazional nu strica.
Fii pregatita psihic, ca dc botezul nu iese asa cum vrei tu, nu-i nicio tragedie. Important e sa fie puiul bine, sa fie crestinat si voi sa fiti fericiti impreuna, sa va bucurati de realizarile lui. Auzisi? Ca acum scot 

la tine
.
Eu am avut 2 nunti anul trecut (una la Bistrita si una in Buc) si dupa ce s-au terminat, pe bune dc nu mi-am promis ca nu imi mai bat capul cu asemenea evenimente
.
Pls, gandeste-te ca Andrei are nevoie de o mama relaxata, odihnita si vesela. Da? poate asa se explica si starea lui, ca simte starea ta.
hai,
si think pink , ok?![]()