Licurici de ianuarie-februarie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 20
IRINA.C spune:
Ciufik...pink sa fie
Abia astept si eu sa treaca, mie imi face placere un asemenea eveniment, ce nu mi plac, nu mi plac scandalurile alor mei care mereu apar in preajma evenimentelor, de Paste, de Craciun.De aia cand eram studenta io luam tabara iarna de Craciun , sa fug de acasa
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
jasmi spune:
neata!
ciufik, multam ca m-ai pus in lista 
eu raportez o noapte linistita, iulia bagat somn de la 8 la 8, cu o masa la 5. is fresh ![]()
si ea chiuie de vreo 2-3 zile, mult mai tare decat stie sa planga
(ca de fapt nu stie sa planga, numai se matzaie - si intotdeauna cu un motiv serios
)
aalina, duminica e ziua lui dori? ![]()
Jasmi -
de Iulia scumpa (10 februarie 2009)
roxanaz spune:
neata!
ieri mi s-a intors copchilul cel mare din vacanta asa ca nu am mai avut timp de intrat.
Patricia, Ruxandra degeaba m-as razgandi ca mi-am legat trompele. asa ca... no way
, Irina stia ea ce stia ![]()
Cristi, pana la un an si mai incolo chiar fimoza e fiziologica... nu chinuiti copilul....daca face pipi ok nu are rost.
Aalina, da, poate fi somnolent de la vaccin.
Irino mistoaca taaare! brava!!
imi pare rau ptr mama ta, sper ca totul e ok cu ea.
Dark, in mare e ok schema de la hipp, se merge pe un singur aliment nou, a doua saptamana altul si tot asa. ordinea de introducere ar fi legume/fructe/carne/branza/peste/ou, daca se vor cereale atunci ori se introduc primele ori intercalate intre fructe si carne. mi se pare cam rapid ca deja din saptamana 4 sa ai 'altceva" la fiecare masa, eu merg pe inlocuirea progresiva a unei mese. in principiu pranzul la care laptele devine doar 'completare', apoi dimineata ca gustare fructele/iaurtul/branza, apoi gustarea de seara.
Ciufik spune:
Fete, bbii alpatati exclusiv au diaree? Si dc da, cum se manifesta, cum arata
, adica?
De ex, Andrei face de azi-dimineata kk apa chioara galbena. e diaree? si se si screme sa faca. am vrut sa-l schimb si cand am ajuns la sters fundulet, mai ca m-a speriat ca tocmai atunci a facut (probabil l-am stimulat), si a tot tinut-o asa de vreo 4-5 ori la rand si eu il tot mutam pe aleza
. E ok asa apos?
multumesc
roxanaz spune:
tot io:
delia, succes la operatiunea cu frenul, o sa fie totul ok!
Arriel, Idaira, bine ati venit.
Bee, sanatate Alexiei!
Aalina, felicitari pentru biserica de botez... e Voronetul...? (scuze daca-s mai batuta in cap
)
Andreea, daca si urmatoarele scaune erau doar apa poate sa fie ceva ce ai mancat tu. gandeste-te si evita data viitoare.
jasmi spune:
iulia papa si completare, si e mai mult decat constipata 
vreau sa cititi postarea mea de dupa revelion ( asta ) e chiar a doua postare de pe pagina , si sa ma puneti impreuna cu roxana pe podium la titlul de mama omida ![]()
Jasmi -
de Iulia scumpa (10 februarie 2009)
micola spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ciufik - lista bb2: Dark, Bebelusi, Delia, IrinaC ( Alis), Crisspoliss, Bee, Crisspy ( Andra), Arriel ( cuminte), Lisa, micola ( Alexia Maria), Veronica ( fara ), Cristi2003, Jasmi ( Vladutz), Selene ( Sarmis Aidan), Miere ( Rianna si Lucas - sa fie gemeni - lista bb3: Aalina (soacra cu 3 nurori), Alina2700( Amalia Alexia),Alinuk ( )Listele raman, in continuare, deschise Andreea si Andrei (27.12.2008) |
Ciufik, eu sunt mai supertitioasa si mai conservatoare din fire (abia spre sfarsitul sarcinii am vrut sa stiu daca e baiat sau fata si apoi, pana la botez voi ati fost singurele care ati stiut numele, in rest doar eu, sotul si buniicii am stiut), asa ca te rog mult de tot, in dreptul meu lasa doar numele meu, fara carucior roz si nume de fetita, doar sa fiu acolo, in lista cu BB 2. Eventual, trece-ma si la BB 3

de
Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi!
!
!
Ciufik spune:
- lista bb2: Dark, Bebelusi, Delia, IrinaC (
Alis), Crisspoliss, Bee, Crisspy (
Andra), Arriel (
cuminte), Lisa, micola, Veronica (
fara
), Cristi2003, Jasmi (
Vladutz), Selene (
Sarmis Aidan), Miere (
Rianna si
Lucas - sa fie gemeni
?) si io
- lista bb3: Aalina (soacra cu 3 nurori), Alina2700(
Amalia Alexia),Alinuk (
)
Micola - gata am rezolvat.
Fete, dc deranjeaza listele, eu le-am facut spre amuzamentul nostru, le sterg - nu-i bai. Numa' sa-mi spuneti ca nu ma supar, ok?
Mai ziceti-mi cu diareea ca's stresata
, ca acum ma gandesc ca Andrei cam asa are scaunele cam de cand au trecut colicii, in sensul ca le absoarbe pampersul mai in totalitate, nu's f consistente.
micola spune:
Ciufik, e mult mai bine acum, nu stiu sa explic exact de ce
, fiecare cu pasarica lui
...
Asa face si Alexutu, ieri a facut un scaun lichid lichid, si tot cand il schimbam si tot asa, cu scremete.. eu m-am speriat dar mama mi-a zis ca are legatura cu ce am mancat eu...In afara de niste prune uscate (destule, ce-i drept
) nu am mancat nimic deosebit..
de
Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi!
!
!
Ciufik spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui micola Ciufik, e mult mai bine acum, nu stiu sa explic exact de ce Asa face si Alexutu, ieri a facut un scaun lichid lichid, si tot cand il schimbam si tot asa, cu scremete.. eu m-am speriat dar mama mi-a zis ca are legatura cu ce am mancat eu...In afara de niste prune uscate (destule, ce-i drept de Alexutzu 21.01.2009 ! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! ! ! |
Micola si eu am stoluri-stoluri
eu am intrat la odisee dupa amnio-, adica pe la 20 sapt, tot din superstitie.
eu i-am dat ceai de musetel acum2 zile, ca in ziua aia nu facuse deloc si se tot scremea si am zis sa ne prostim si cu n=biberonu' putin, dar acum imi dau seama ca el de pe la inceputul lui nartie (cand i-am dat debridat) face cam tot asa, f putin consistente. acum 2 sapt a facut si el unu' cleios, in rest sunt f bine absorbite de pampers...
scuzati detaliile, da' mi's stresata
uite ce se intampla dc am refuzatt rotarixu' , ma gasesc blestemele
hai, fete, ca avem concurs: ce gasim in scutec?