Licurici de ianuarie-februarie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Am citit poveste Aalinei si am plans de emotie. Cat de multa dragoste are o mama in suflet...

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Hello fetele,

Azi nici nu am apucat sa intru pe forum, v-am dus lipsa , dar am fugit de colo colo dupa cumparaturi pentru botez si nu numai. De cate ori vine mama la mine profit de ocazie si mai fac plinul cu diverse pt casa ca daca i-l las pe Adi ma aleg cu tot felul de chestii.

Aaa, si am si umblat dupa haine de botez, astia sunt dusi cu capul fratilor, niste scoruri la haine de-ti vine sa o iei razna. .

Pentru ca mama pleaca vineri mai am maine de dat ture prin oras asa ca wish me luck.

Acum va las ca sunt moarta de obosita,

Multi pupici si noapte buna

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna seara mamici si licurici,

LA MULTI ANI LICURICILOR CARE AZI IMPLINESC LUNITE!!!

Alina foarte emotionanta povestea, sa-ti traiasca baietii si sa mergeti impreuna sa va rugati in biserica albastra.
Bee superbe pozele de la botez! Sa fiti sanatosi, sunteti o familie frumoasa!

Noi intram mai rar ca, cutreieram parcul... dormim afara atat cat stam, si din aceasta cauza hoinarim. In rest suntem bine.

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Carmen, in ce parc mergi?

Cine vrea sa vina la o plimbarica in Parcul Floreasca? E tare frumos si linistit!

Crisspy, succes la cumparaturi. Eu am alergat destuk si pana la urma mi-am luat rochita de la o firma care organizeaza nunti. Au lucruri ok si preturile sunt moderate (4-5 mil). Iti dau linkul, sper sa nu se considere reclama http://www.calinevents.com/rochiiseara.html

Gata, ma duc la baita (a mea).

Pupici.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

legat de pompa, aici am folosit tip seringa, isi facea treaba mai ales cand sanii erau plini. cam greut, dar la nevoie. o las in Romania, ca multe alte lucruri dn lipsa de loc in bagaje.

pt trusou si indemnizatie am depus actele in jur de 22-23 martie si trusoul il puteam ridica azi. indemnizatia, cica dupa vreo 2 luni de la depunerea actelor.

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

cris

poate te ajut la alegerea rochitei sau modelului

eu am avut-o pe asta
http://www.biensavvy.ro/colectie.aspx?id_colectie=5&id_rochie=188&pas=0#aa
(numai ca era rosie si luata din alta parte nu direct de la astia cu site ul)

vezi ca sunt mai multe colectii si rochii ...faine, unele de vis

pup

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

- lista bb2: Dark, Bebelusi, Delia, IrinaC ( Alis), Crisspoliss, Bee, Crisspy ( Andra), Arriel ( cuminte), Lisa, micola ( Alexia Maria), Veronica ( fara ), Cristi2003, Jasmi ( Vladutz), Selene ( Sarmis Aidan) si io

- lista bb3: Aalina (?), Alina2700( Amalia Alexia),Alinuk ()

Listele raman, in continuare, deschise .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Intru si eu scurt ca mor de somn.
Evaluare 4 luni: 62cm; 6,2 kg, fcut vaccin, doar infarix, ca de rotarix nu m=a convins.

Idaira si Ariell - bine ati venit!
Micola - eu am folosit pompa in primele 2 sapt, atat si mi-a fost suficient. Oribil. manuala, ma muncea rau .

nb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Intru si eu repede sa va pup si sa va urez noapte buna!

Multa sanatate la bolnaviori,sa se faca repede bine

Idaira si tie si puiutei tale!

Pe aici liniste si pace... program normal... plus o seara de vizionare de film. Ce credeti ca am vazut seara asta? "Jandarmul la New York", cu Louis de Funes Il mai tine minte careva ?

Acum merg si eu sa fac o baita si apoi... ne retragem cu totii la nani

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Profit de faptul ca ne-am trezit sa mancam si va scriu pe fuga. Nu de alta da sa nu ma dati disparuta. Ieri toata ziua am colindat prin oras cu feciorii dupa mine. Da macar am haine de botez eu si stiu ca nik din ce este nu imi place pentru Fabi Mai am inca foarte multe de facut, s-au aglomerat toate, deja umblu numai cu liste. Am noroc ca e de azi si tati liber si macar vom colinda impreuna.
In seara asta merg la medic sa inchid si eu pravalia pentru o vreme

Zilele urmatoare nu stiu daca mai apuc sa scriu ca o sa fim plecati de dimineata pana seara la tara la verde, iar duminica o sa ii tin ziua lui Dorian.

Urez cele bune si la multi ani sarbatoritilor de zilele astea si sanatate bebilor bolnaviori.
Karina.

Irina iti stau beton suvitele.

Vazut poze super de bb frumosi.

Miere unde esti?

Gata masa ma duc la somn.

Mergi la inceput