Licurici de ianuarie-februarie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 17
Selene_Bunny spune:
Ciufik, ma inscriu si eu la BB2... De preferinta, baietel, combinatia la care ne opriseram era Sarmis (ca sa fie de origine dacica) si Aidan (ca sa-mi fac eu damblaua cu cea de-a doua tara preferata - Irlanda, ca pe India am rezolvat-o cu Daria
). Dar parca vad ca se schimba pana atunci - peste vreo 3 - 4 ani.
IRINA, felicitari pentru suvite!
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
deliafairais spune:
fetelor, ghiciti ce am facut noi azi! am tuns copilul!!! da...acum e aproape chel si e taaare simpatic! e soldat dom'le!
puiutzul meu are 16 saptamani!
micola spune:
fetelor, mi s-a spart para de cauicuc de la pompa de san
Era pompa manuala de la Angel, nu era ea stralucita, dar imi faceam treaba cu ea...Ma tot uitam ca nu mai curge ca inainte lapte, si ma speriasem, ma gandeam ca am ramas fara lapte asa, peste noapte.....si cand colo, vad o gaurica in para de cauciuc...Si trebuie sa cumpar alta, dar parca as incerca si altceva, ca din asta nu iesea chiar asa usor laptele... Voi ce pompa de san folositi? Sau n-o sa mai fie nevoie de ea? eu o mai foloseam cand dormea Alexutu prea mult si mi se intareau sanii, sau cand era el prea obosit si nu sugea cum trebuie, ca sa nu uite " sanii" sa produca laptic. Mai e nevoie de pompa de san de acum incolo?
eli, ai pm.
delia, vrem poze cu tunsulici!!!!!
de
Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi!
!
!
deliafairais spune:
micola, si eu tot pompa dinaia am...si ma cam chinuie...asa ca mi-am luat una electrica de la primii pasi, dar ink nu a ajuns, deci nu iti pot spune despre ea... tot in aceleasi ocazii ca tine o folosesc si eu, deci cred ca merita. oricum eu vreau si bebe2...
o sa pun poze...numai sa le fac ![]()
puiutzul meu are 16 saptamani!
Idaira spune:
E adevarat ca ma simt cam stingace in a scrie, mai ales ca n-am fost activa mai deloc si in plus stiu cit de greu e sa patrunzi intr-un cerc deja format. Sper din tot sufletul sa pot scrie mai des si sa va cunosc mai bine 
Micola eu am folosit pompa manuala de la Chicco.
Acum nu stiu motivul pt care fata mea nu mai vrea san, de obligat n-o oblig pt ca mi-e frica de reactii nedorite, dar cert e ca productia mea de lapte a scazut nedorit de mult,sanii s-au flescait si nu stiu daca voi mai putea remedia ceva...
Isi maninca manutele de numa-numa si ca atare si baleste.Cred totusi ca e cam devreme pt dentitie,nu?
Incerc sa-mi schimb semnatura,sa-mi pun un ticker, dar nu reusesc...dati-mi o mana de ajutor.
Aa, as dori si eu e-mailul comun si parola.
pup!
Cautind o bucatica de viata
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Azi am fost la doctor cu Alexia si are rinofaringita. Nu este grav, e doar un inceput, dar nu trebuie lasata asa, mai ales ca aseara a facut 37.7 C si azi a cam transpirat. Prin urmare, Panadol, apa de mare, Colargol si fier pt ca are tegumentele cam albe sau ceva de genul asta.
Deci stam in Bucuresti, nu plecam nicaieri de 1 mai.
La Multi Ani pentru lucuricii sarbatoriti azi! Sa fie sanatosi, voiosi si mancaciosi!
Bebelusi, eu iau si Paracetamol pe langa Osciloccinum, si vit C.
Fetelor, sa stiti ca mi-e dor de voi toata ziua.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
jasmi spune:
Idaira, esti binevenita printre noi. Trebuie doar sa scrii mult mult
nu ca mine 
Manutele in gura nu inseamna foame ... se calmeaza asa sau pur si simplu acum si le-au descoperit si le place sa le tina in gurita. Si Iulia mea face la fel si tare ii place. Cat despre lapte .. ce sa zic..eu sunt pe completare demult, dar pentru asta tot ii dau la inceput laptele meu .. atata cat este. Daca nu as fi facut asa, nu mai ieseam din depresie ![]()
Mai spune-ne despre minunea ta
Jasmi -
de Iulia scumpa (10 februarie 2009)
bebelusi spune:
Idaira bine ai venit, sa ne povestesti mai multe 
Bee deci Alexia e pe aceeasi lungime de unda ca si Vladut, rinofaringita ne-a zis si noua ca avem, dar totodata ne-a zis si ca nu e grav, dar trebuie avut grija
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
ada_coman spune:
Buna seara fetelor!
Eu nu am mai reusit sa intru. Multumim pt urari. Fetele se simt mult mai bine, asa ca am profitat si am stat azi la soare vreo 4 ore. Au fost 25 grade la Iasi ![]()
Uram si noi La multi ani sarbatoritilor de azi:
Klarineta mea 
Sabina de Alina1976
unde esti?
Carol de cristi_2003 
Anuta ciufulita de lisa 
Nadia de Naty
Stefan de stefanial
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ada_coman spune:
Sanatate bolnaviorilor 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU