Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

caraiman: http://www.manastirea-caraiman.cabanova.ro/page2.html

36 + minune de Maya Teodora
AMR 3 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

LA MULTI ANI TAURAS POGONICI! SA FII SANATOASA SI CAT DE CURAND SA PRIMESTI CEL MAI PRETIOS CADOU!

Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Hristos a inviat!
Pogonici, La multi ani! pentru ziua de ieri. Sa-ti dea DD multa sanatate si un bebe cat mai repede

Fetelor am fost lun la dr si mi-a zis ca bebe se dezvolta normal si ca sunt sanse sa fie fetita. Inca nu e sigur, asa ca mai astept cu carutul roz pana luna viitoare.

Va pup pe toate si multa sanatate

"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie si cat poate sa urmeze invataturii lui Iisus"- S. Mehedinti
18+
Vine puisorul!!!
Cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Anaomaria sa-ti traiasca pruncul binecuvintat de DD ,cred ca esti o fericita ca-l porti in pintec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Anaomaria, ce ma bucur ca ne tii la curent cu noutatile. Sa-ti traiasca bebelusa sau bebelu'.

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Laura am citit linkul cu manastirea Caraiman si viata parintelui Gherontie. Am ramas fara cuvinte citind viata pe care a avut-o. Sper ca in vara aceasta sa imi ajute Dumnezeu sa ajung si eu la Manastirea Caraiman. In august vom merge la nunta varului sotului in Brasov si vom mai hoinari prin imprejurimi vreo cateva zile.
Multumim pt informatii

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

..............................................

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Anaomaria ma bucur ca esti bine si tu si BB. Si lasa-l pe BB sa fie ce-o vrea Dumnezeu ca ai timp sa faci si pereche
Iti doresc sarcina usoara si BB sa se ridice la nivelul asteptarilor voastre.

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

Sarbatoare mare pe aici si eu am ratat-o.
pogonici La multi ani! la mine e inca 5 mai.
Vad ca scrieti si scrieti, iar eu greu mai tin pasul cu cetitul, nu mai zic nimic de scris...
Multumesc tuturor celor care au dus pomelnicul nostru pe unde au calatorit. Mare minune!
De astazi pomelnicul nostru va fi citit la biserica romaneasca de langa San Francisco. Sa fie de ajutor!
Pupici si la cat mai multe burtici,
Angel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Multumesc fetelor
Va doresc si voua sa treceti prin aceeasi experienta cat mai curand. Eu acum incerc sa-mi dau seama daca simt cand misca sau nu, dar cred ca mai mult este imaginatia mea decat senzatii adevarate. Oricum, astept cu nerabdare sa-l simt miscand.
Va pup pe toate si bun venit noilor fete.

"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie si cat poate sa urmeze invataturii lui Iisus"- S. Mehedinti
18+
Vine puisorul!!!
Cat am crescut

Mergi la inceput