Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (37)
Raspunsuri - Pagina 17
jujuka spune:
pogonici1977 LA MULTI ANI draga mea iti doresc din tot sufletul meu sa vina cat mai repede barza la voi.pupici

LA MULTI ANI!
Ioanact spune:
pogonici1977
LA MULTI ANI!
sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.. iar Dumnezeu sa iti ajute sa ai acest prunc mult dorit.

ALBUM
6
si 3 maselute
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA
/IUSTIN
hai la mami in burtica!
sissica spune:
pogonici,la multi ani!
,sa-ti daruiasca bunul Dumnezeu multa sanatate si pruncutul mult dorit!
vreau si eu un 
ellenii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pogonici1977 va multumesc frumos ptr felicitarile si urarile date. va .![]() ![]() pe toate asa este azi e ziua mea de nastere..iti multumesc domnului ca sunt sanatoasa...si poate se va invrednici maica domnului ca la anul pe vremea sta sa ne daruiasca si noua un prunc...sau daca nu o fi al nostru macar unul care a ramas fara parinti...bebel sa fiete rugam doamneee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pogonici, este si ziua ta de nastere! Eu te felicitasem pentru ziua numelui! Sa continuam:

Sa ai parte numai de bucurii, sanatate si liniste sufleteasca si bineinteles un bebeu in brate!

Te pup!

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR

May be Baby
andrasonia spune:
pogonici la multi ani
, multa sanatae, fericire si sa iti dea Dumnezeu tot ce e mai bun pe lume.

cipicah spune:
Pogoniiiiiici,LA MULTI ANI! Frumosi si buni,in care sa faci mereu pasi spre mantuire si sa aduci slava Mantuitorului pentru pruncutii ce ii vei darui!
laurraa spune:
| citat din mesajul lui ANITA75 Buna fetelor ,Laura tu ai avut probleme sau sotul? mi-au placut pozele frumoasa burtika.Multumesc la fetele care au fost in pelerinaj la manastiri si ne-au dus listutza cu numele,forumul asta iti da putere cind citesti ,iti da curaj de a merge inainte suntem adevarate prietene, va multumesc fetelor ca existati si forumului,apropo canonul ti-l da preotul sau il ti tu din spusele altora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() la toate fetele |
eu am avut probleme; prolactina mare, progesteron mic, uter puternic vascularizat (risc de hemoragie interna cu orice sarcina aparuta); Dumnezeu ne-a ajutat si am mers inainte.Am ramas fara nici un tratament

36 + minune de
Maya Teodora 
AMR 3 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
| citat din mesajul lui maria08 Lauraa: Poti sa-mi spui ce reprezinta " Copacul sfant"? E acolo la Caraiman? L aparintele poate intra oricine si oricand sau e de preferat un anumit interval orar/ Multumesc! |
da copacul sfant este la Caraiman, in Busteni. Parintele este in fiecare zi pana la 3 parca inafara de luni; sa ma corecteze fetele daca am gresit; intri la el in intervalul orar si iti da binecuvantare
aici e copacul sfant http://img.webme.com/pic/c/cazarevaleaprahovei/img_0137.jpg unde i s-a aratat Maicuta D parintelui si unde in vis i-a spus sa ridice manastire

alte site-uri si poze:
http://4.bp.blogspot.com/_-WDaOW9z-64/SLAZS-DyWXI/AAAAAAAAAVA/aqCdLoOGRhc/s400/IMG_4707.JPG
http://www.revistafelicia.ro/pictures/1002383_poza_1183823775.jpg
36 + minune de
Maya Teodora 
AMR 3 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
[b]pogonici[/b], LA MULTI ANI DRAGUTZA, sa iti daruiasca MD un prunc cat de curand si sa fii sanatoasa

36 + minune de
Maya Teodora 
AMR 3 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
cipicah spune:
Tot azi e praznuit si Sf.Efrem cel Nou,grabnicul ajutator si mare facator de minuni.
http://www.razbointrucuvant.ro/2008/05/05/sfantul-efrem-cel-nou-grabnicul-ajutator-si-marele-facator-de-minuni/