Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jujuka spune:

pogonici1977 LA MULTI ANI draga mea iti doresc din tot sufletul meu sa vina cat mai repede barza la voi.pupiciLA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

pogonici1977 LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.. iar Dumnezeu sa iti ajute sa ai acest prunc mult dorit.

ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sissica spune:

pogonici,la multi ani!,sa-ti daruiasca bunul Dumnezeu multa sanatate si pruncutul mult dorit!

vreau si eu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

va multumesc frumos ptr felicitarile si urarile date. va . pe toate asa este azi e ziua mea de nastere..iti multumesc domnului ca sunt sanatoasa...si poate se va invrednici maica domnului ca la anul pe vremea sta sa ne daruiasca si noua un prunc...sau daca nu o fi al nostru macar unul care a ramas fara parinti...bebel sa fie

te rugam doamneee

Pogonici, este si ziua ta de nastere! Eu te felicitasem pentru ziua numelui!

Sa continuam:

Sa ai parte numai de bucurii, sanatate si liniste sufleteasca si bineinteles un bebeu in brate!
Te pup!

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrasonia spune:

pogonici la multi ani , multa sanatae, fericire si sa iti dea Dumnezeu tot ce e mai bun pe lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipicah spune:

Pogoniiiiiici,LA MULTI ANI! Frumosi si buni,in care sa faci mereu pasi spre mantuire si sa aduci slava Mantuitorului pentru pruncutii ce ii vei darui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

Buna fetelor ,Laura tu ai avut probleme sau sotul? mi-au placut pozele frumoasa burtika.Multumesc la fetele care au fost in pelerinaj la manastiri si ne-au dus listutza cu numele,forumul asta iti da putere cind citesti ,iti da curaj de a merge inainte suntem adevarate prietene, va multumesc fetelor ca existati si forumului,apropo canonul ti-l da preotul sau il ti tu din spusele altorala toate fetele

eu am avut probleme; prolactina mare, progesteron mic, uter puternic vascularizat (risc de hemoragie interna cu orice sarcina aparuta); Dumnezeu ne-a ajutat si am mers inainte.Am ramas fara nici un tratament

36 + minune de Maya Teodora
AMR 3 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria08

Lauraa: Poti sa-mi spui ce reprezinta " Copacul sfant"? E acolo la Caraiman? L aparintele poate intra oricine si oricand sau e de preferat un anumit interval orar/ Multumesc!

da copacul sfant este la Caraiman, in Busteni. Parintele este in fiecare zi pana la 3 parca inafara de luni; sa ma corecteze fetele daca am gresit; intri la el in intervalul orar si iti da binecuvantare

aici e copacul sfant http://img.webme.com/pic/c/cazarevaleaprahovei/img_0137.jpg unde i s-a aratat Maicuta D parintelui si unde in vis i-a spus sa ridice manastire

alte site-uri si poze:
http://4.bp.blogspot.com/_-WDaOW9z-64/SLAZS-DyWXI/AAAAAAAAAVA/aqCdLoOGRhc/s400/IMG_4707.JPG

http://www.revistafelicia.ro/pictures/1002383_poza_1183823775.jpg

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

[b]pogonici[/b], LA MULTI ANI DRAGUTZA, sa iti daruiasca MD un prunc cat de curand si sa fii sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipicah spune:

Tot azi e praznuit si Sf.Efrem cel Nou,grabnicul ajutator si mare facator de minuni.
http://www.razbointrucuvant.ro/2008/05/05/sfantul-efrem-cel-nou-grabnicul-ajutator-si-marele-facator-de-minuni/

Mergi la inceput