Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (37)
Raspunsuri - Pagina 16
danuk spune:
Ciciantoni, mare dreptate ei! Imi place de parintele Iordache...voi incerca sa ajung vineri, la slujba. Intre timp, eu spun in fiecare seara Acatisul Sfantului Spiridon. Intentionez sa spun rugaciunea timp de 40 de zile. Este adevarat, nu am cerut binecuvantarea unui preot, dar ma gandesc ca rau nu are cum sa fie...
noce spune:
Lauraa,
multumesc, Doamne ajuta!
Poate bebelusa ta e mai somnoroasa pt ca va fi tauras. Si eu sunt taur, noi avem ritmul nostru. Si bb al meu poate ca va fi racut, se spune ca racutii sunt mai cumintei.
Oricum am o mare bucurie ca misca intotdeauna la biserica si la rugaciunea de acasa.
Apropo de parintele Gherontie, noua cand ne-a facut acea rugaciune pentru prunci (vara trecuta), , ne-a zis la sfarsit ca o sa avem un baietel si sa-l facem preot. Acum chiar baietel asteptam si misca la rugaciune.
Ellenii, Maria08 si toate fetele dragi 
28+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Laura ai o Bebelina dolofana . Sa iti ajute Dumnezeu sa nasti usor si totul sa fie asa cum iti dorest tu. Nu fii speriata ca e cam jos BB. Din cauza greutatii, ligamentele uterului nu o mai pot tine asa sus ca pana acum. Hai ca mai e putin pana pe 17, saptamana asta si cealalta si pe urma vine BB in viata voastra!![]() Sa stii ca facem galerie si scandal mare cand o sa nasti........cand o sa auzi un grup de voci sa stii ca suntem noi, fetele de la Rugaciune! MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
Mi-au dat lacrimile la propriu citind mesajul tau
; iti multumesc si pentru incurajare.Doamne ajuta
36 + minune de
Maya Teodora 
AMR 3 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
maria08, am fost la parinte cu pomelnicul de "zamislire si nastere de prunci sanatosi", ne-a dat binecuvantare mie si sotului si ne-a spus sa stam fara griji ca vom face un copil (baiat) sanatos in curand.La inceput si dr zicea ca e baiat dar uite ca e fetitza caci asa a vrut Maicutza; apoi am mers si am citit acatiste la Copacul Sfant, am sarutat toate icoanele si m-am rugat plangand la Maica sa-mi aline sulfetul cu un prunc; iar luna viitoare CM nu a mai venit, ci a venit un test pozitiv.La exact 40 de zile
Sa-ti ajute si tie Dumnezeu si Maicuta
36 + minune de
Maya Teodora 
AMR 3 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
sissica spune:
noce te rog sa-mi spui mai multe despre paintele Gherontie,unde pot sa-l gasesc
pupici pentru tine si bebe
vreau si eu un 
ANITA75 spune:
Buna fetelor ,Laura tu ai avut probleme sau sotul? mi-au placut pozele frumoasa burtika.Multumesc la fetele care au fost in pelerinaj la manastiri si ne-au dus listutza cu numele,forumul asta iti da putere cind citesti ,iti da curaj de a merge inainte suntem adevarate prietene, va multumesc fetelor ca existati si forumului,apropo canonul ti-l da preotul sau il ti tu din spusele altora

la toate fetele
maria08 spune:
Lauraa: Poti sa-mi spui ce reprezinta " Copacul sfant"? E acolo la Caraiman? L aparintele poate intra oricine si oricand sau e de preferat un anumit interval orar/ Multumesc!
noce spune:
Sissica,
parintele Gherontie se afla la manastirea Caraiman din Busteni. Sunt multe de spus despre Sfintia Sa si mi-e teama ca oricum l-as prezenta, ar fi prea putin.
Da o cautare pe google si vei afla multe despre El, cum i-a spus Maicuta Domnului sa ridica o manastire, cum i-a indicat locul, copacul sfant de care pomeneste Lauraa.
28+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
pogonici1977 spune:
va multumesc frumos ptr felicitarile si urarile date. va
.

pe toate asa este azi e ziua mea de nastere..iti multumesc domnului ca sunt sanatoasa...si poate se va invrednici maica domnului ca la anul pe vremea sta sa ne daruiasca si noua un prunc...sau daca nu o fi al nostru macar unul care a ramas fara parinti...bebel sa fie
te rugam doamneee

ANITA75 spune:
Am o intrebare-care dintre acatistele puse sunt mai bune pt a fi citite de a dobindi prunci

. Sa iti ajute Dumnezeu sa nasti usor si totul sa fie asa cum iti dorest tu. Nu fii speriata ca e cam jos BB. Din cauza greutatii, ligamentele uterului nu o mai pot tine asa sus ca pana acum. Hai ca mai e putin pana pe 17, saptamana asta si cealalta si pe urma vine BB in viata voastra!