Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (37)
Raspunsuri - Pagina 15
ellenii spune:
SI pe mine ma trec fiorii cand citesc despre minunile sfintilor.
Oanka, iti multumim ca te-ai gandit si la noi. Si eu, cu ajutorul vostru am aflat multe. Imi doresc sa merg acolo. Sotul meu, fiindca de joi ii tot spuneam ca vreau sa mergem la manastirea Bistrita, mi-a zis glumind: "Parca vad ca in curand o sa-mi zici ca vrei in judetul Alba!"
Laura e emotionant ce me-ai povestit. Imi imaginez cum e sa fii acolo! Am auzit ca sunt multe astfel de locuri in Ucraina si in Rusia, locuri unde se savarsesc minuni. Ce putin mai ai pana sa tii bebelina in brate! Si anul trecut pe vremea asta, treceai printr-o durere asa de mare! Cum le aranjeaza Dumnezeu pe toate pentru noi!
Happymum, nu te intrista! Ce ai facut tu a fost de mare ajutor pentru biserica.
Am sa pun si eu poze de la manastirea Bistrita, unde am fost duminica. Este foarte frumos acolo! 
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR 
May be Baby
ellenii spune:
Andrasonia, iti inteleg supararea, descurajarea si nerabdarea! Si eu simt la fel ori de cate ori mai trece cate o luna! Desi luna asta e cea de-a treia de cand incercam, au trecut 10 luni de cand am pierdut sarcina. Uneori imi pare rau ca am ascultat medicul si am avut grija 6 luni sa nu raman. Si mai sunt si dereglarile.... off. Dar o sa fie si pentru noi candva... Cine stie cand?
La multi ani tuturor Irinelor: Ira79
, Daniela_xy
si
Pogonici!

May be Baby
noce spune:
Fetelor, mi-a fost dor de voi!
Frumoasa e atmosfera de aici, incarcata de credinta si de ganduri bune. 
Va rog sa nu va descurajati de testele astea cu o liniuta. Vine momentul cand fiecare dintre noi trage testul norocos
(Sotul meu, cand l-am trimis sa ia al doilea test, dupa ce primul iesise pozitiv, avea in fata la coada o fata care cerea tot test de sarcina. Si i-a zis vanzatoarei sa-i dea tot unul cu doua liniute, cum i-a dat lui.
)
Eu cred ca Dumnezeu ne da aceasta perioada de asteptare ca sa ne ajute sa ne intarim in credinta. Pentru mine si sotul meu a fost o perioada foarte frumoasa, cu multe pelerinaje, o perioada in care am descoperit o multime de biserici deosebite in Bucuresti, unde traim din 2000, dar pana sa ne dorim bb nu ne-am invrednicit sa-i descoperim valorile, in care am invatat sa ne rugam, sa respectam canoanele bisericesti, sa tinem posturile, sa ne spovedim si impartasim in cele 4 posturi.
Dupa ce apare minunea in burtica, credinta se sedimenteaza. Nu mai bati bisericile la picior atat de des, dar mergi in fiecare duminica, faci mai putine pelerinaje, dar ajungi din cand in cand la o manastire care ti-a ramas in suflet, citesti mai putine acatiste, dar ramai cu obiceiul de a-ti face rugaciunea de dimineata si de seara, tii post chiar daca orice ginecolog ti-ar zice ca gravida trebuie sa manance carne si lactate. Si, cel mai important, inveti sa ai incredere in Dumnezeu si sa nu te temi de fiecare simptom de sarcina care ar pune gravidele pe drumuri spre doctori. Noi, de exemplu, avem un bb mai linistit; daca m-as lua dupa carti si as numara miscarile lui zilnice, ar trebui sa-mi sun dr in fiecare seara. Dar credinta ma linisteste si in final misca si bb, atat cat are el chef.
Stiu ca e grea si frustranta perioada de asteptare, dar cu cat te linistesti si te lasi in Voia Domnului, cu atat vine bb mai repede. Daca Dumnezeu vrea ca noi sa avem copii, atunci face El cum stie sa apara bb, cu sau fara doctori, cu sau fara analize.
Faca-se Voia Domnului cu fiecare burtica din listuta noastra!
28+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
noce spune:
Lauraa,
m-am tot gandit la tine zilele astea!
Cum e bb? S-a intors in pozitia de nastere?
Daca nu s-a intors, Doamne ajuta sa se intoarca.
Am o prietena careia i s-a intors bebelusa cu doua nopti inainte de nastere.
Sa-ti ajute Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ai nastere usoara, la vremea cuvenita de El, sa fie pruncuta sanatoasa, sa ai lapte si ea sa pape cu pofta!
28+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
happymum spune:
buna dimineata
noce ce frumos ai zis. multumesc.
burtica
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
laurraa spune:
Buna ziua si de la "noi"!
Ma bucur enorm ca v-au placut pozele; sa ne ajute Dumnezeu pe fiecare sa vedem acele locuri si sa ne rugam.
stuart si caciantoni, va multumesc pentru urare, am emotii f mari; uterul meu este puternic vascularizat (acesta este si motivul pentru care fac cezariana) si insusi dr mi-a spus ca il strange si pe el pe spate ce gaseste la mine in burtica; dar Maicuta a avut atat grija de mine si stiu ca nu ma va parasi
elleni, asa este; ce drere aveam eu anul trecut in aceasta luna.....numai Dumnezeu a vazut-o; imi urla inima in mine de durere si ma rog atat de mult ca in luna aceasta sa am o bucurie de impartasit si sa plang doar de bucurie.Sa dea Dzeu sa ai si tu cat de curand un bebe in burtica si in brate
noce, ma bucur ca esti bine; am zambit cand ai scis ca misca putin bebe; am zambit caci aceasta problema am avut-o toata sarcina si o am si acum.Intr-o zi m-am dus la spital plangand si plina de ganduri ca nu misca si ea era bine mersi; asa sunt minunile de Sus probbail: mai lenesi sau cum imi ziceau fetele de pe forum :mai delicati".De exemplu de dimineatza inca nu a miscat, o simt parca in dreapta dar nu misca.Ce pot face decat sa imi fac cruce si sa spun ca Maicuta are grija de ea.O sa fie bine

jujuka, aproape aceeasi problema am avut si eu inafara d eun uter "deficitar"; progesteron mic si prolactina mare; prolactina se spune ca mananca hormonii necesari mentinerii sarcinii (asa se explica si progesteronul mic) si este un hormon dat de stres; de aceea in perioadele f stresante ne simtim rau si nu se pune pb de a ramane insacinate;acum, iarta-ma, dar nu stiu ce tratament ai luat sau iei, dar un lucru iti spun sigur: vei putea ramane isarcinata cu ajutorul Lui Dumnezeu si Maicutei si vei face tratament (nici eu nu aveam sanse) si va fi bine
elleni, mi-am amintit acum, nu mai astepta dragutza mea ce zic drii astia; si la mine imi spusese dupa un an sa incerc si asa u semnul intrebarii, iar eu m-am incapatanat si am zis sa raman cand o vrea Domnu' si dupa 3 luni am ramas!
anadomnica si happymum
36 + minune de
Maya Teodora 
AMR 3 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui noce Lauraa, m-am tot gandit la tine zilele astea! Cum e bb? S-a intors in pozitia de nastere? Daca nu s-a intors, Doamne ajuta sa se intoarca. Am o prietena careia i s-a intors bebelusa cu doua nopti inainte de nastere. Sa-ti ajute Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ai nastere usoara, la vremea cuvenita de El, sa fie pruncuta sanatoasa, sa ai lapte si ea sa pape cu pofta! 28+ ![]() Minunea Sfantului Nectarie http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png |
Doamne ajuta si multumesc!
A mea e intoarsa din luna a 7 a
numai ca acum e coborata destul de jos, dar nu ma indoiesc ca va mai sta si Maicuta o va proteja; pupici si sa iti ajute si tie Bunul Dumnezeu sa ajungi la termen cu un bebe sanatos
36 + minune de
Maya Teodora 
AMR 3 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
mvb spune:
Laura ai o Bebelina dolofana
. Sa iti ajute Dumnezeu sa nasti usor si totul sa fie asa cum iti dorest tu. Nu fii speriata ca e cam jos BB. Din cauza greutatii, ligamentele uterului nu o mai pot tine asa sus ca pana acum. Hai ca mai e putin pana pe 17, saptamana asta si cealalta si pe urma vine BB in viata voastra!
Sa stii ca facem galerie si scandal mare cand o sa nasti........cand o sa auzi un grup de voci sa stii ca suntem noi, fetele de la Rugaciune!![]()
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
ellenii spune:
Noce, Laura

Pun aici poze de la Manastirea Bistrita, unde se afla si icoana facatoare de minuni a Sf. Ana cu prunca Maria. http://family.webshots.com/album/571742140jgphUz
Nu am putut face fotografii inauntru fiindca era multa lume, iar lumina era slaba.
Daca aveti posibilitatea, mergeti si acolo. E foarte frumos. Si e si intr-o zona turistica - drumul spre Bicaz. Am dus si listuta noastra. Nu mai tin minte daca v-am spus sau nu. Am o colega care incerca de 7 luni sa ramana insarcinata si a fost la manastire si s-a inchinat la icoana. A ramas imediat insarcinata si are un bebe de 5 luni acum. 

May be Baby
maria08 spune:
Hristos a inviat!
Oanka: Ma bucur sa aud ca ati calatorit cu bine; cred ca a fost superb sa vezi atatea locuri sfinte!! Si eu imi doresc tare , tare mult si am si promisiunea sotului ca vom ajunge la Prislop. Multumim pentru ca ne-ai purtat cu tine in gand si sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa vii cat mai repede cu vestea cea mare! Am asa un " presentiment" ca se va intampla curand!!![]()
Jujuka: Nu fi trista; se va intampla curand! Voi ati terminat canonul odata cu Sfintele Sarbatori si probabil nu a fost perioada potrivita. Nu-ti pierde nadejdea! Stiu prin ce treci, ma regasesc si eu in cuvintele tale, parca nu mai avem rabdare si vrem sa se intample cat mai repede.....SA FII SIGURA CA VA FI!!
Happy: Sper ca nu esti suparat pe mine....am promis o donatie pentru banuti, dar nu am mai ajuns la banca.....sa ma ierti, te rog.
Lauraa: O nastere fara probleme iti doresc. Cand ai timp , poate-mi spui cum ai procedat exact la parintele Gherontie Puiu, ati cerut o rugaciune pentru nastere de prunci?
Va imbratisez pe toate cu drag!