Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (37)
Raspunsuri - Pagina 19
pogonici1977 spune:
va multumesc din suflet ptr vorbele dulci si incurajarile ce mi le dati..oricum soarta noastra e in mainile domnului indifirent de cum va fi, sambata merg la un control si eu si sotul ne facem analizeele, iar saptamAna viitoare imi fac HSG....
a fost soacra mea zi la un preot cu mare har, de la pascani, si nea transmis ac anul asta sigur vom fi parinti....CUM O VREA DOMNUL...
maria08 spune:
Pogonici: LA MULTI ANI!!!! Stiu ca-i tarziu, dar abia acum am vazut ca a fost ziua ta! Sa inteleg ca soacra ta e din Pascani? Tu ai fost vreodata la parintele Costel? Iti doresc sa se implineasca ceea ce a spus!!
lauraa: Multumesc!!
sufletel_80 spune:
Maria08, indraznesc la ma gandesc la o minune cu care Dumnezeu v-a rasplatit pentru ostenelile voastre si pentru canonul pe care l-ati dus la bun sfarsit ... Te rog spune-mi ca asa e ....!!!
maria08 spune:
Draga mea, Sufletel, ar fi cea mai mare bucurie din viata mea sa pot sa va dau o asemenea veste!! Nu e vorba despre asta, Cami m-a rugat sa-i iau o icoana cu Sfantul Nectarie. Tu ce mai faci? Vad ca intri mai rar la noi.....tare mult as vrea sa ramana gravidutza si una ( daca nu toate) dintre fetele care au tinut canonul, as fi bucuroasa sa stiu ca -i poti da un exemplu sotului! Cu sau fara canon, trebuie sa nu ne pierdem nadejdea!! Intr-o buna zi Bunul Dumnezeu se va milostivi asupra noastra. Doamne Ajuta!
sufletel_80 spune:
Maria_08 - ba dimpotriva... intru f f des ... zilnic ... cred ca si de 10-15 ori pe zi, dar citesc, imi hranesc putin sufletul, si apoi ma retrag ...
Eu am ajuns la Manastirea Caraiman inainte de Sf. Pasti, iar Parintele Gherontie Puiu nu primea pe nimeni in acea perioada.Nu se simtea foarte bine. Am vorbit putin cu asistenta lui medicala care il ingrijea, si a spus sa revenim dupa Sf Sarbatoare a Invierii Domnului, impreuna cu sotul, pentru ca nu pot primi numai eu binecuvantarea. Doamna a fost foarte draguta ...Mi-a dat chiar un nr de tel, sa sun inainte de a merge la Manastire, sa vedem daca Parintele ne poate primi sigur. La sfarsitul lunii acesteia plec iarasi pe Valea Prahovei, in interes de serviciu, si intentionez, impreuna cu sotul meu, sa mergem la Parinte, sa ne dea binecuvantare ... bineinteles daca va considera ca meritam ...
I-am cumparat sotului un ghid pentru spovedanie, pe intelesul tuturor ... sper sa ia aceasta problema foarte in serios, si sa inteleaga cat de important e sa se spovedeasca si sa se impartaseasca, pt ca degeaba mergem pentru binecuvantare daca nu avem si Sf. Impartasanie.
Doamne ajuta tuturor care se roaga pentru binecuvantarea nasterii de prunci sanatosi!
deeva73 spune:
Hristos a inviat!
Ma primiti inapoi dragele mele? Eu am fost plecata inca din saptamana patimilor si m-am intors acasa dupa Duminica Tomi. Eu am luat un virus ... in calculator si abia azi l-am adus de la reparat. Mi-o fost tare dor de voi da' n-am avut computer sa intru pe forum.
Am aflat din pacate vestile proaste, Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti cei plecati dintre noi.
Pogonici, La multi ani! (pentru ieri)
Bun venit in grupul nostru noilor venite!
Sarbatorile or fost foarte frumoase pentru noi, cu ajutorul Domnului si a Maicii Sale. Cu bucurie va anunt ca sambata am botezat pe finutul nostru Damian. Cand am poze vi le postez pe net sa-l vedeti si voi cat ii de scump.
Anadomnica, draga mea nu te nacaji de rezultatul analizelor, tu stii bine ca Maicuta noastra buna face minuni. Iti spun asta din experienta mea personala, acum nu pot detalia, da intr-o zi, nu peste mult timp am sa-ti spun mai multe. Citeste Acatistul Sf. Acoperamant al Maicii Domnului si roag-o sa va ocroteasca. Uite iti trimit o floare pentru burticuta ta
.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
deeva73 spune:
Era sa uit, in joia patimilor am fost la Tismana la Slujba celor 12 Evanghelii si am dus pomelnic. Suntem pomenite si acolo. Veti vedea ca se umplu farmaciile de berze cu 2 picioare ... care asteapta numa sa le cumparam.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
maria08 spune:
Sufletel: Poti sa-mi dai si mi enr., te rog. As vrea ca atunci cand mergem sa fiu sigura ca putem intra la parintele, imi doresc foarte mult.
Si eu citesc de mai multe ori pe zi acest subiect si e adevarat ca nu scriu asa de des. 
jujuka spune:
deeva73 bune ai revenit.ne-a fost dor de tine,de vorbele tale,chiar ne intrebam pe unde ai disparut

anaomaria ma bucur din suflet ca este totul bune si sa dea Dumnezeu ce o vrea ori fetita ori baiat,sanatos sa fie