Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Jujuka, imi pare rau,, dar nu inceta sa crezi in sansa ta, multa multa bafta sa ai
Andrasonia,toate acele simptome sint de sarcina, sint multe femei care au cm peste sarcina...eu una as face un beta, analiza de singe ptr depistarea sarcinii, e sfinta si asa vezi exact care-i treaba, cu testele de urina eu nu mai am incredere in ele...dupa cite am patit, tinem pumnii sa fie cu ochisori
Anadomnica, esti bine?Da un semn
CamiAntonia si unu ptr frumusetea mica si scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

HRISTOS A INVIAT!

Sinaxarul de azi.....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/mai/mai04.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui caciantoni

HRISTOS A INVIAT!

Sinaxarul de azi.....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/mai/mai04.htm

"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manastirea Caraiman)

AEDVARAT A INVIAT!

o zi frumoasa tuturor.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sissica spune:

adevarat a inviat!

Ginduri la amiaza zilei
Si acum, in miezul zilei, iti multumesc, Doamne, pentru lumina Ta cea din cer si cea din mine.
Ce minunat este sa stii si sa marturisesti ca Dumnezeu este in tine. Ca in fiecare celula a corpului Viata Lui lucreaza.Ca este in gindurile cuminti si in faptele smerite. Dumnezeu se arata cu masura si cu bucurie. Ce extraordinar lucru sa stii ca masura Lui este totul. Ca limita lucrurilor este desavirsirea. Ca netulburarea este si Bucurie si Pace si Lumina. Dar, este mai ales, Viata.

va doresc o zi senina tuturor,plina de binecuvantari

vreau si eu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrasonia spune:

Va multumesc din suflet ca m-ati mai luminat un pic si pe mine. Sper sa aveti dreptate si sa fie bebe. Maine am sa imi fac testul; unul din comert ca din pacate nu pot ajunge la Braila pt analize ca incep tezele cu subiect unic si sunt in comisie .

si o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Happymum am vazut la televizor reportaj cu bisericuta voastra din Galati si cu moastele sf Atanasie.

Imediat m-am dus cu gandul la tine.

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Hristos a inviat!
Fetelor, eu am fost in week-end prelungit de 1 mai... si dupa bunu-mi obicei, in zilele libere evit cat pot calculatorul, pt. ca am parte din plin de el la birou .
Bun venit pusichet - te invitam pe listuta, trebuie doar sa ne precizezi numele de botez. Doamne ajuta sa vii repede, repede cu un test pozitiv la noi si sa ne rugam impreuna cu tine apoi 40 de saptamani sa te bucuri din plin de viitoarea sarcina. Cu nadejde, ca Domnul te ajuta!
meda - raspund la apel, sunt aici si sunt tare, tare vesela ca am avut un sfarsit de saptama luuung si eu tare ma bucur cand pot dormi mai mult dimineata si mai ales la pranz.
Va pup pe toate... si eu zic ca de acum, incet, incet vor veni pe aici noi gravidute sa se anunte , eu deja le fac galerie

Doamne ajuta!
14+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

salutare la toate floricelele de aici cu sau fara burtici
am ajuns cu bine acasa dupa un pelerinaj ce mi-as fi dorit sa nu se mai termine, dar tot ce e frumos are si un sfarsit. va multumesc din toata inima mea de gandurile voastre despre plecarea mea. am simtit ca v-ati rugat pt mine si cred ca de asta am simtit ca zbor. chiar daca am avut un drum f lung de facut, nu am simtit oboseala sau amorteala...e ceva ce nu pot explica. joi noaptea m-a invrednicit DD sa ajung din nou la Marcus, doar ca fetitele dormeau ostenite de joaca de peste zi.le-am privit cum dormeau fiecare in brate cu cate o jucarie, moment emotionant pt mine. sper sa nu va obosesc cu detaliile pelerinajului meu, dar simt nevoia sa va zic multe trairi sufletesti din aceste zile. am ramas peste noapte la marcus pt ca aveau nevoie maicile de acolo de un preot pt sf maslu. vineri am ajuns la sambata de sus unde am lasat pomelnicul nostru, ca si la prislop de asemeni.
fetelor si cipicah nu pot decat sa va indrum sa ajungeti la prislop, asta in caz ca nu ati ajuns inca in acele locuri ce le-as putea compara cu raiul...am plans, am ras, am fost vesela si trista totodota, m-au incercat f multe sentimente...su acestea numai pt ceea ce am simtit la mormantul pr. aresnie...

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

voi pune in seara asta si ceva poze de pe unde am ajuns pt a va determina sa incercati sa ajungeti si voi pt a va incarca bateriile pt o lunga perioada de timp. chiar daca parintele nu mai e printre noi fizic de 20 de ani, tot ce era la mormantul sau parca ne zicea ca se afla langa noi viu, si mangaindu-ne. nu vreau sa va plictisesc, sa ma pierd in detalii, dar va marturisesc ca la niste surori ca eu nu am mai trait pana acum asa intens puterea rugaciunii ca in aceste zile cand am vazut nevointa cetelor de oameni ce il vizitau pe parintele.

anadomnicam-am rugat mult pt tine sa te poti linisti pt binele tau si bebelului tau.

am fost cu gandul la multe dintre voi ce am ajuns sa va cunosc acum mai bine. am zis pt fiecare in parte o rugaciune si va doresc tot binele din lume, cu tot ce e de asteptat in casa tuturor...
spun si eu bun venit fetelor noi si vestile noi intarzie sa apara...
andrasonia sa dea DD sa fii tu cea care spargi gheata si sa ne tragi si pe noi dupa tine.

va imbratisez cu drag si va multumesc ca existati in viata mea

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

oanka si bine ai revenit acasa.
ma bucur tare mult pentru tine si pentru tot ce ti-a fost dat sa traiesti in pelerinaj. ma rog ca si mie sa mi se intample acest lucru.

mvb . din pacate eu nu am prins nimic la tv... si aveam pregatita camera sa inregistrez tot... dar m-am luat cu treaba si am uitat de tv... eu la sfintirea bisericii, sambata, nu am putut merge pentru ca imi venise cm-ul. si nici la catedrala nu am mers. moastele sf grigore palama, ar fi trebuit sa stea si astazi la noi, dar au plecat azi-noapte... si mie astazi mi-a trecut, si as fi putut merge... am asa un gol in inima pentru ca nu am ajuns.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput