Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (37)
Raspunsuri - Pagina 11
Ioanact spune:
..Si acum : 'buna seara!'
pusichet Adevarat a Inviat!, sigur ca te primim, dar si cu testul de cele 2 liniute II,da?
.. iar de data aceasta va avea grija Dumnezeu sa duci sarcina pana la cele 40 de sapt si cu un bebe sanatos.
ALBUM
6
si 3 maselute
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA
/IUSTIN
hai la mami in burtica!
happymum spune:
pusichet bine ai venit la rugaciune.
imi pare rau pentru ca esti mamica de ingerasi in ceruri.
sa iti ajute DD sa fii si mamica de bebe sanatos si mancacios, aici, in lumea asta.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
happymum spune:
buna dragele mele.
va urez o duminica placuta si linistita.
si lui cipicah si familiei sale, la fel.
va las
, mai tarziu un pic, dar cum azi e duminica, e normal.
cu drag...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
sandaa spune:
Hristos a inviat!
Draga pusichet bine ai venit la noi! Imi pare rau pentru sarcinile piedute, Dumnezeu sa te mangaie cu un copilas sanatos care sa linistit in burtica 40 saptamani. Sa nu-ti pierzi speranta niciodata roaga-te bunului Dumnezeu si noi ne vom ruga alaturi de tine. Trebuie sa-ti scrii numele de botez ca sa te treaca anadomnica pe lista.
Lili g multumim ca vrei sa ni te alaturi in rugaciune. Insanatosire grabnica si incearca sa mergi la cat mai multe masluri. Dumnezeu sa fie cu tine.
Oanka asteptam cu nerabdare sa ne povestesti cum a fost in pelerinaj. Mii de multumiri pt ceea ce faci.
Dragelor va rog sa va rugati si pt mine. Am o dereglare urata adica in ziua a 14 de la ciclu am vazut o scurgere maronie care nu se mai termina. Este putin in fiecare zi si desi e z5 de cand o am este prezenta. Vreau sa spun ca eu am avut asa ceva anul trecut pe la sf postului mare dar a tinut doar 3 zile tot asa putin. Anul acesta in post n-am avut nimic totul a fost bine dar vad ca acum este rau. Anul trecut a tinut vreo 2 luni si mi-am revenit. Atunci am fost si la medic la ecograf era bine a zis ca probabil este o dereglare hormonala. Mi-e tare frica si nu stiu ce sa fac. Sper sa se termine cat mai repede si sa imi revin. Va multumesc tuturor pt rugaciunile voastre si sa auzim numai de bine.
Doamne ajuta!
ellenii spune:
Pusichet, bine ai venit la noi!
Sunt bucurooasa fiindca azi, in sfarsit am reusit sa ajung la manastirea Bistrita unde este si icoana facatoare de minuni a Sf. Ana cu prunca Maria. Am dus si acatistul nostru.
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR 
May be Baby
andrasonia spune:
Fetelor am mare nevoie de ajutor cu un raspuns (din experienta voastra). Eu am avut ultima menstruatie sambata trecuta dar a fost un pic alfel decat de obicei in sensul ca s-a terminat f repede (dupa doua zile mai aveam doar o mica scurgere iar pe mine ma tinea in mod normal vreo 5-6 zile)iar acum nu mai suport nici un fel de miros. Am o senzatie permanenta de greata din cauza asta. Nu suport nici macar mirosurile care imi placeau.
Intrebarea mea este: Credeti ca poate fi sarcina? M-am gandit si la test dar nu am curajul sa il fac inca. In ultima vreme am facut atatea si am avut tot atatea dezamagiri ncat pana la test as vrea sa mai astept.
Ce ziceti? Se poate sa fie? Sau nu?
Pupici la toate si servici usor maine
happymum spune:
andra ce zi a cm esti? sambata trebuia sa iti vina?
eu cred ca ar fi bine sa faci un test. asa lamuresti problema.
tin pumnii.
? Repede sa vie...
Au nevoie de ajutor ACUM
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andrasonia Fetelor am mare nevoie de ajutor cu un raspuns (din experienta voastra). Eu am avut ultima menstruatie sambata trecuta dar a fost un pic alfel decat de obicei in sensul ca s-a terminat f repede (dupa doua zile mai aveam doar o mica scurgere iar pe mine ma tinea in mod normal vreo 5-6 zile)iar acum nu mai suport nici un fel de miros. Am o senzatie permanenta de greata din cauza asta. Nu suport nici macar mirosurile care imi placeau. Intrebarea mea este: Credeti ca poate fi sarcina? M-am gandit si la test dar nu am curajul sa il fac inca. In ultima vreme am facut atatea si am avut tot atatea dezamagiri ncat pana la test as vrea sa mai astept. Ce ziceti? Se poate sa fie? Sau nu? Pupici la toate si servici usor maine ![]() |
Buna!
Din ce zici tu ar putea fi (iti doresc sa fie asa
), zic asta ca acestea sunt simptomele unei sarcini: greata, faptul ca nu suporti mirosurile..etc. Ar fi bine sa faci un test, asa afli daca aceste simptome sunt de la sarcina sau nu..mai fa un test, chiar daca ai m facut..de data asta trebuie sa fie
.ALBUM
6
si 3 maselute ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) IUSTINA
/IUSTIN
hai la mami in burtica!
andrasonia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymum andra ce zi a cm esti? sambata trebuia sa iti vina? eu cred ca ar fi bine sa faci un test. asa lamuresti problema. tin pumnii. Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie ![]() Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...![]() Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania! Au nevoie de ajutor ACUM www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea |
happymum mi-a venit sambata trecuta pe 25 aprilie dar a fost destul de ciudat, asa cum am scris si in mesajul anterior.
ioanact mie teama sa fac unul, sa imi fac sperante si apoi sa fiu dezamagita. Prefer sa vb cu voi care ati trecut deja prin asta. Stiu ca doua sarcini nu sunt la fel la aceeasi persoana, daramite la 2 persoane diferite, dar macar un semn de ici, unul de colo si asa inteleg si eu cv. Ma rog la Bunul Dumnezeu sa fie bebe. Daca o fi sa nu fie oricum de marti intr-o sapt ajung la doctor.Vreau sa incep investigatiile (pana acum d-na doctor la care merg eu i-a dat numai sotului sa faca spermograma si apoi niste injectii pt ca avea soldateii cam lenesi
). Sa dea Dumnezeu sa ai gura aurita...
jujuka spune:
salutare fetele

atata mi-as fi dorit sa va pot da o veste buna dar din pacate ieri mi-a venit cm.am fost putin dezamagita dar mi-a trecut.va pup pe toate si abia astept sa inceapa ploaia de II liniute