Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (37)
Raspunsuri - Pagina 10

andrasonia spune:
Hristos a inviat!
anadomnica linisteste-te si ai sa vezi ca totul va fi bine. Dumnezeu ti-a dat acest ca sa te bucuri de el si cu siguranta va iesi sanatos. Asta este doar o incercare a celui rau dar tu nu te lasa doborata. Noi ne rugam pentru voi.
oanka drum bun si felicitari pentru lucrurile frumoase pe care le faci pentru cei din jur. Cu siguranta Bunul Dumnezeu te va binecuvanta in curand cu un bebe frumos
ioanact ai mai facut testul? E cu ochi sau nu?
Sa aveti un sfarsit de saptamana frumos si plin de vesti bune!

happymum spune:
o alta tragedie... o mamica de pe DC - de la odiseea de nov-dec, a murit intr-un accident de masina aseara. si ieri la 3 dupamiaza, a scris un mesaj pe DC si povestea de fiul ei ca e in deplasare. tocmai ce pierduse o sarcina, si ieri facuse chiuretajul.
Alina, Dumnezeu sa te odihneasca in pace.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andrasonia ioanact ai mai facut testul? E cu ochi sau nu? Sa aveti un sfarsit de saptamana frumos si plin de vesti bune! ![]() ![]() |
Buna seara!
Inca nu, luna asta, astept sa vad si daca imi intarzie CM, il voi face dupa 13-14 Mai, sper sa fie pozitiv. Multumesc

Noi am fost azi in Buc, din pacate nu am m ai apucat sa ne inchinam la moastele Sf Grigorie Palama (am ajuns m tarziu) , le-au dus la Galati, dar ne-am inchinat la moastele Sf Dimitrie, si cel mai important, am inchinat-o si pe Ioana, pt prima data. Dupa aceia am fost in parc , Ioana s-a jucat frumos, si apoi am plecat acasa..ne-a placut plimbarea..si plus de asta am 'testat-o pe Ioana, daca rezista la drum lung (noi mergeam cam 80-100 km la Ct, stam in Vulturu), si se pare ca rezista, deci putem pleca cu ea oriunde..ii place sa fie plimbata

Avem cateva poze si 2 filmulete (parca), aici.
ALBUM
6

ALINA

IUSTINA

mvb spune:
Ioanactvazut copil. Extraordinar de frumos.Placut spre indrogostit de el. Vreau model la fel si,eventual, de trimis reteta aferenta, daca se poate instraina
. Filmuletzele sunt nemaipomenite.Declar oficial ca sunt topita dupa micutza ta.
A, ca uitai.... reteta sa fie cu bucle, da? ca altfel nu vreau
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Buna seara! Inca nu, luna asta, astept sa vad si daca imi intarzie CM, il voi face dupa 13-14 Mai, sper sa fie pozitiv. Multumesc ![]() Noi am fost azi in Buc, din pacate nu am m ai apucat sa ne inchinam la moastele Sf Grigorie Palama (am ajuns m tarziu) , le-au dus la Galati, dar ne-am inchinat la moastele Sf Dimitrie, si cel mai important, am inchinat-o si pe Ioana, pt prima data. Dupa aceia am fost in parc , Ioana s-a jucat frumos, si apoi am plecat acasa..ne-a placut plimbarea..si plus de asta am 'testat-o pe Ioana, daca rezista la drum lung (noi mergeam cam 80-100 km la Ct, stam in Vulturu), si se pare ca rezista, deci putem pleca cu ea oriunde..ii place sa fie plimbata ![]() Avem cateva poze si 2 filmulete (parca), aici. ALBUM 6 ![]() ALINA ![]() ![]() IUSTINA ![]() ![]() |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

si viitoare mamica de copilasi jucausi

..............................................
Nimic nu este intamplator!

happymum spune:
asa "comanda" as vrea si eu ...
se fac inscrieri?
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

laurraa spune:
citat din mesajul lui happymum o alta tragedie... o mamica de pe DC - de la odiseea de nov-dec, a murit intr-un accident de masina aseara. si ieri la 3 dupamiaza, a scris un mesaj pe DC si povestea de fiul ei ca e in deplasare. tocmai ce pierduse o sarcina, si ieri facuse chiuretajul. Alina, Dumnezeu sa te odihneasca in pace. ![]() ![]() Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie ![]() ![]() ![]() ![]() Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania! Au nevoie de ajutor ACUM www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea |
Dumnezeu s-o ierte

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

pusichet spune:
Hristos a Inviat
ma primiti si pe mine aici?
si eu sint in asteptarea pruncului mult dorit de vreo citiva ani buni.
m-am rugat, am fost la preoti , am avut si citeva sarcini 5 la numar dar din pacate le-am pierdut pe toate, ce-i drept la citeva saptamani.
sint noua la acest topic si parca nu-mi gasesc cuvintele.
http://tt.lilypie.com/9ScIp3.png

Lili_g spune:
pogonici,
Multumesc de raspuns.
Ma dau cu ulei de la maslu, de la Sf Nectarie din Eghina cate o data, Ma dau pe fata cu aghiazma si beau dimineata.
Parintele duhovnic se roaga, m-am spovedit inainte de Florii si am facut si Sfestanie in casa.
Eu nu prea ma rog cu rugaciuni lungi ca nu am rabdare
Va imbratisez pe toate,
Lili

mvb spune:
Fetelor, am o dorinta.
Vreau si eu sa am niste ulei sfintit de la candela sf Nectarie. Stiu ca voi avea, pt ca de cate ori mi-am dorit ceva in legatura cu sfantul, EL mi-a ajutat sa obtin.Cine face pomana cu mine cu un pic de ulei sfintit?
Va imbratisez cu drag pe toate si va astept cu simptome de gravidute......cam peste 2-3 saptamani ar trebui sa apara primele liniute rosii II, nu?
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii
Nimic nu este intamplator!

Ioanact spune:
citat din mesajul lui mvb Ioanactvazut copil. Extraordinar de frumos.Placut spre indrogostit de el. Vreau model la fel si,eventual, de trimis reteta aferenta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() ![]() ![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
Multumim mult, pupici

ALBUM
6

ALINA

IUSTINA