Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

oanka80, iti multumim ca ne impartasesti toate trairile; foarte frumos; si eu imi doresc sa ajung dupa ce se naste bebelina mai ales ca trebuie sa merg sa multumesc pentru minunea mea.Inainte de a ramane insarcinata si eu am facut fff multe pelerinaje, iesiri la manastiri; sa te auzim si pe tine cu un bebe cat de curand

eu am o prietena care s-a intors dintr-un pelerinaj din Ucraina; suuuuperb numai dupa ce mi-a povestit; mi-a adus mir de la cele 200 de moaste si de la biserica unde s-a aratat Maica Domnului si i-a ramas forma piciorului in piatra. Am ramas uimita ce mi-a povestit. Ei respecta ffff mult biserica; sunt cranii izvoratoare de mir (http://logos.md/forum/showthread.php?t=54) am gasit pe forum si va dau un site cu poze de la manastirile de acolo si Sf moaste: http://inok.org.ua/. Ce se vede e mana Sf Spiridon, insa o s ava explic cum dati d epoze avand in vedere ca nu sunt literele "noastre": dati click pe a doua de sus de la stamga la dreapta; se deschide o pgina cu multe link-uri colorate in stanga; primul arata manastirile lor de acolo, iar la cel violet, primul link violet arata labirintul unde se afla cele 200 de moaste.Tot acolo se vede un sfant fara capacul de la sicriu si cu mana bagata intr-un saculet (se vede mana). Este o splendoare.
Imi povestea prietena mea ca la ei, imediat dupa granita de la noi, la Cernauti, este o manastire cu copii bolnavi de Sida, handicapati care sunt crescuti acolo.Sunt crescuti de mici in tinute calugaresti si pusi la rugaciuni indelungata la Icoana facatoare d eminuni, multi, majoritatea , se vindeca si cresc acolo, daca se casatoresc, sunt ajutati si li se fac acse, etc.

Sa ma ajute Dumnezeu sa ajung acolo, sa merg iar prin tara sa ma rog spre multumire la toate icoanele, sa duc listuta noastra peste tot.

Astazi am fost la dr, avem 3000 grame si daca ne ajuta Dumnezeu pe 17 nasc cand e dr de garda sa aiba grija de mine 24 ore non-stop; DOAMNE AJUTA.

Am o teama in suflet, dar stiu ca Maicuta va fi langa mine si pe voi va voi simti mereu alaturi.

Sper ca nu v-am plictisit si scuze daca am avut greseli, dar sunt in pat si nu am o pozitie f comoda

36 + minune de Maya Teodora
AMR 3 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Si mai zicea ceva, sper sa ma intelegeti din "povestire": este o pestera unde a trait un sfant si unde nu poate intra toata lumea; de ce? Intrarea este ca o gaura si intri acolo intr-un cilindru (sapat in piatra bineinteles) cu mainile inainte si pe burta; dupa vreo 2-3 metri cazi pe o bucata abrupta, aproape perpendivulara direct in pestera unde un preot sta non stop si se roaga.Minunea este ca prin acel cilindru cu diametru de cca 50 cm (asa mi-a zis prietena mea) incap si cei de 60 de kg si cei de 100.A spus ca simti asa ca o putere care te trage caci am intrebat-o:"si cum mergi pe acolo?Te tarasti?" A zis ca nu, asta e minunea, parca te trage o forta.A reusi sa intre si soferul autocarului care era destul de plinutz si acre recunoscuse ca pe la jumatate i se facuse frica si credea ca nu va mai putea iesi.

Dooaaamne sa ma ajute Dzeu sa ajung si eu acolo

36 + minune de Maya Teodora
AMR 3 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Eu am fost in seara asta la Biserica Sfantul Spiridon cel Vechi. I-am dat un acatist preotului de aici - duhovnicul multor vedete din Romania ( Andreea Marin, Iuliana Marciuc, Nadia Comaneci)...este un preot dur la prima vedere, insa foare serios si, zic eu, cu har.
Acesta este linkul pentru mai multe detalii. http://209.85.129.132/search?q=cache:nUpoDpL8nncJ:stiri.rol.ro/content/view/115848/2/+biserica+sf+spiridon+parintele+iordache+insarcinata&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

Rugati-va la Sfantul Spiridon, el este ocrotitorul copiilor, ca si sfantul Stelian, de altfel. O seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jujuka spune:

oanka80 bine ai revenit,m-am tot gandit zilele astea la tine, m-ai ales ca nu stau departe de locurile prin care ati fost.ma bucur ca ti-a placut,intradevar e foarte frumos la Man.Prislop.la Man.Ramet ati ajuns?pupici
mai fetele eu simt ca am intrat din nou in disperare,chiar ma gandesc ca nu stiu ce sa mai fac sa vina si la noi barza.vineri am programare la cj sa ma duc cu analizele,dar imi e teama ca imi v-a da pastile care ma vor deregla.am prolactina f mare si progesteronul cam mic.ma rog la Dumnezeu sa ma intareasca ca am o stare tare aiurea.va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrasonia spune:

oanka bine ai revenit si poate curand ne dai vestea cea mare

lauraa am intrat pe link-urile date de tine. Impresionante imaginile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipicah spune:

Oanka80,bine ai revenit acasa! Slava lui Dumnezeu pentru toate!
Ma bucur ca ai simtit harul parintelui Arsenie.
La mormantul sfintiei sale,la Sf.Man.Prislop,s-au savarsit minuni mari.
"Am sa va ajut mai mult de dincolo".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sissica spune:

oanka80bine ai revenit!

vreau si eu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

laura, multumesc pentru ce ai postat. IMPRESIONANT... aici, unde doar citim si vedem niste poze... dar sa fii acolo..........

burtica

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sissica spune:

jujukadraga mea,inainte de a incepe orice tratament trebuie sa ai incredere in Bunul Dumnezeu, in tine,in medic,in tratament,sa nu te lasi coplesita de ganduri negative,ai sa vezi ca totul va fi bine

vreau si eu un

Mergi la inceput