Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

MsBB te pup mamicutzo, ce dulce esti cu grija ta! Da, ieir mi-a cam tocat nervii cu greva, azi dimineata a inceput la fel, cu un refuz categorc la felul lui preferat cereale cu lapte si fructe. Deci, cu nervii pe bigudiuri am plecat in parc cu Gabi, si cu o ultima putere am taiat o para si o banana asa degetele degetele, bucati care am zis eu ca nu i-ar face rau in gat, le-am vidat si le-am luat cu mine. Si a papt baiatul meu destul de bine in parc bucatile de fructe; macar asa mai prinde si el o vatamina. Acum sunt ruuupta, imi venea sa ma asez in iarba pe drumul sper casa, dar m-a sperit Gabi ca sunt serpi.

Doloress sa va fie de bine muntele, am patit-o si eu de Paste cu rudele astea care voiau sa-mi diversifice cupilul cu cozonac cu cacao si stafide si nuca si ce naiba o fi mai fost in el... Votez propunerea ta de a pune blog by MISS PARKER pe prima pajina.

Ylari mandra ta se face din ce in ce in ce in ce mai frumoasa? Pai e posibil? Sa-si pregateasca Iuby puscociul.

Va pup, gata pauza, merg la smotru baie&buc.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor uitati aici si cateva pozulici de la munte.

"Trebuie sa ne iubim copii asa cum sunt, nu sa le substituim propria noastra vointa " Francoise Dolto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Fetelor uitati aici si cateva pozulici de la munte.

"Trebuie sa ne iubim copii asa cum sunt, nu sa le substituim propria noastra vointa " Francoise Dolto

Wow, ce peisaje, ce bebe, ce mami!!!!!!

Multumim de aprecieri fetele frumoase!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui MsBB
...
Ma duc sa ma uit pe geam sa vad cine iese - poate ma dumiresc si eu cine poseda atata inteligenta intr-o singura cutie craniana .
End of the story - ma duc sa iau un distonocalm!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

M-ai innebunit cu stilul tau! Doamne, cat umor poti sa ai!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Deci noi suntem cam la fel, numai ca batem toba de zor! Vorbesc de Iasmina. Saracuta nu mai pot de mila ei cand o vad cum tuseste si i se inrosesc ochisorii. Uoffffff!
O veste buna totusi e ca nu are nimic bronhii/plamani. Deci e nas&gat.
Bag in ea sirop de tuse, vit. C, Zyrtec seara...desfundam nasu', punem picaturi. Ne distram!

Vestea "buna" e ca ma doare si pe mine in gat...deci urmez!

Am zis ca urasc iarna/primavara?? Sa vina vara aia mai repede ca nu mai rezist!

Scriu din amintiri cateva cuvinte (abia-s trezita dintr-un fel de somn...as zice mai mult picoteala...pt ca o tot auzeam pe Iasmi care tusea in somn):

In primul rand sa urez si eu pentru 1 anisor: Naomi si Gabriel! Sa petreceti frumos, sa fiti cuminti, sanatosi si voiosi!

Un si pentru Elena Ruxandra si cele 11 lunitze!

Sa continuam...

Chinabulina sanatate maxima. Poate mai scrii cum sunteti. Ai patit cam ce am patit si noi...iti doresc sa fie de la dinti si atat!

Iulia eu Septilin ii dau in putina apa si-l bea in timpul zilei. Nu da pe ea, nu-l refuza. Cat despre efectul lui vom vedea. Eu nu ma grabesc sa trag concluzii decat dupa ce o vad pe Iasmina cum ii prieste. Fiecare copil are "preferinte" si reactioneaza bine la ceva. Cat despre medicam astea pt imunitate, nu-i nici unul panaceu. Asa ca voi vedea cum ii merge cu asta si apoi mai vedem. Despre iesit afara...nu am chef de o supra-infectie. Am vazut cum evolueaza virusul asta (la barbate-miu). Si e urat. Pe el aproape il doborase la pat. Si nu e genul.

Simonix am vazut pozele. Super distractie acolo. Sa-ti traiasca fecioru' si sa le transmiti si celorlalte mamici (forumiste sau nu) ca au niste copchii de nota 20!

Simona calmeaza-te mai si lasa copilu' in pace. Si lasa si netul! Iti spune una patita ca de cand cu belele din ultimele 10 zile o luasem pe o panta de numai boli vedeam peste tot! Du-te la Jianu ala si mai vedem apoi. pentru Mati fotomodelu'!

CamiM superbe gargaritele. Si vreau sa-ti zic ca m-am topit la prim-planurile Sabinei. S-a schimbat ff tare. Este dulcica foc. Iar surioara mai mare, carliontata si migdalata este

Doloress pozele sunt f frumu. La ce munte ati fost? Mie imi place poza cu Patrick pe prispa casei aleia, unde-i cu o caciula mai mare decat el pe cap!

Ylari superba Eva in poze. A crescut si a crescut! A ales ce trebuie de acolo! Bravo ei. Cat despre pataniile de ieri...uofffffffffffff! Mai sunt si zile din astea. Important e ca trebuie sa iti pastrezi calmul ca e f usor sa o iei razna in atari conditii!

Socrate f frumos bilantul vecinului Sebi. E un lungan si jumate!

Gata! Stop joc ca nu mai stiu ce sa scriu!
Va si va mai citesc!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Doloress mi-ai facut ziua!!!! Minunate poze!Unde ziceai ca ati fost? Of, tare frumoasa e si Romania asta... pacat ca e locuita Si tu... cum poti maica sa-l mai cari in marsupiu, ca-i cat tine aproape de lung

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Salutare, dragele !

Suntem si noi prin zona daaaaaaaaaaar … nu prea harnicuti la scris. Mamaaa ce de poze am vazuuut, copii frumosi, mamici asemenea, trimitem cate un pupic la fiecare. L-am vazut Edvin Sebastian la petrecerea de 1 an, ce frumos se asorta el cu mami lui, un barbatzel-mititel serios da’ parca pus pe shotii, l-am vazut si pe Bogdanici dupa care au inceput sa suspine fetele, l-am vazut pe Robertel care este duuuuuuuuuulce … Pe cine am mai vazut ? Aaaaa, pe Eva care s-a facut mare-mare si frumoasa foc, ptiu-ptiu sa n-o deochi. Mai Ylari da’ ce seamana cu tati !!! Sau mi se pare ? Hmmm …

Chinabulina, multa sanatate transmitem lui Teo si o pupam sa-i treaca.

MssBB, pana si eu m-am enervat putin citind povestea ta. Pana la urma cine era la usa ? Ce mai face Andra ? Ce ai mai aflat legat de analize ?

Ylari, ce-ai patit cu usa aia !!! Brrr !!! Bine ca a fost cu happy-end ca se putea mai nasol. Ei na, s-a spart si o teava ? Hai ca ai avut o zi ... bleah.

Emycor, felicitari pentru umblaret. 14 pasi ? Mama, cata exactitate !

Lorich, asa fac si eu curatenia, cu Ducu dupa mine, spor la treaba.

Doloress, am vizionat pozele, sunt superbe, ce dor mi se face de-o iesire, macar pe-aici, pe langa casa, avem si noi cateva locuri frumoase in judet.

Miss, ieri m-am uitat la pozele lui Daviduc de pe picassa, ii pup ochii aia frumosi. Te imbratisez.

Inais, sanatate si Iasminutei dar si tie ca vad ca esti la rand.

Ce sa va zic de noi ? Ne-a aparut iar buba in obraz, mor cand o vad, azi ma duc la farmacie sa cumpar o alta crema despre care am citit. Ma simt asa neputincioasa cand citesc ca dermatita nu se trateaza, ca dupa 1 an incepe sa se amelioreze, etc. etc. Ooooof, nu-mi place sa vad porcaria aia pe fata lui. Mda.

Au inceput presiunile de la serviciu, mi se ofera marea cu sarea numa’ sa ma intorc cat mai repede, nu cedez, macar pana la 1 an juma’ sa stau cu Vladuc acasa ca dupa aceea … mi-e groaza. Mda. Pana saptamana viitoare trebuie sa dau un raspuns.

Sigur am uitat sa spun ceva, cand ma apuc de scris imi vin atatea in minte si pe parcurs le cam uit. Aaaaaa, Simonacip, saru’mana pentru recomandarea “depre omul frumos”, este super cartea, inca n-am terminat-o insa cat am citit mi-a placut.

Va pupic pe toate si ma duc sa ma pregatesc, curand se trezeste Vladuc si plecam pa-pa.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

In primul rand, un amre LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI! tutror sarbatoritilor. Noi nu am mai intrat, am citit, dar de scris... nu am avut timp.
Vreau sa va arat de ce: caldura a venit si pe la noi si va arat ce face Victoria intrf-o zi calduroasa. Am vazut bebei superbi, sarbatoriti, chefuitzi pe la restaurante si locuri de joaca :) Edit: si plimbariti de mami Doloress. Superbe pozele, Doloress. Patrick frumos.

Poze (sa vad daca-mi reuseste) [url]="aici"http://picasaweb.google.com/nadia.boga/VictoriaIsabella02#5326010147237917522[url]

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Nu am mai reusit sa intru, am citit acu ce s-a maiintamplat si am vazut toate pozele: tunsoarea lui Sebi de Socrate, ii sta foarte bine, poze de la petrecerea lui RObertzel de simonix muuulte, bine facute, bine comentate, cum ne asteptam, poze de gargarite superbe la zoo de Cami M, poze cu frumusete de Eva a lui Ylari la turta, o sa aiba deci bani, aur si iar bani , poze superbe cu peisaje minunate deDoloress. Aaaah, si superbitate de \Teodora a lui Dana H in gradina lui mami si in parc cu fratiorul ei!! SUnt minunati!
Emycor felicitari pentru primii pasi!
Micaela mama ce fetitza mare! TIneti-o tot asa!
cleo si pe mine ma cam doare spatele...ma bucur ca aud ca nu sunt singura, ca sunt cam paranoica dupa operatia de coloana a lui tata!
Inais, Chinabulina sanatate multa puiutelor!! Ooof, nu mai scapam de virusi!! Chinabulina chiar daca are manute si picioare reci, trebuie pus compresa pe cap...pe frunte...asa e febra la ei cu extremitati reci...

Azi am apucat sa merg cu Mircea la Universitate, cu carutul in 70, ne-am intalnit cu Sis si Mateias si am platit excursia in Bulgaria...sunt tare fericita!!!
Miss sunt cu okii pe tine! Ma bucur ca si tu ne citesti!
Alyshuca

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

vazut si okioasa lui desiree cu nava ei spatiala !

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput