Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 8
belleane spune:
pentru Naomi si Gabriel! Sa cresteti mari, sanatosi si mamicile voastre sa mai treaca si pe la noi!!!!
Multumesc fetelor pentru urari! Avem 11 lunite si ne indreptam cu pasi repezi catre 1 an.
Nu mai vrea sa mearga in picioare de vreo 2 zile,cred ca a cazut.Si mergea asa frumos. In rest, n-am masurat-o dar am cantarit-o si are vreo 9,5kg imbracata. Deci tot fotomodel ramane.
In rest m-am delectat cu poze: de la petrecerea lui Robertel-superba cu invitati de seama, de la turta frumoasei domnite Evade Ylari(eu mor dupa numele asta-Eva).
Am vazut poze cu 2 fetite mari si frumoase de CamiM. Ce bine se inteleg in poze si ce fericite sunt impreuna.
Apoi am vazut si un pui lung de Dolores plimbat la munte,
si o fermecatoare Victorie la plimbarica.
Multumesc pentru sfaturi legate de intarcare.
Ma ocup de aranjamentul pentru petrecerea de 1 an si vreau sa scriu povestea nasterii.
copilasii bolnaviori si le urez: Sanatate de fier!!!
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
ca_eric spune:
am vazut pozulici de ylari, doloress, socrate, nadia ce frumosi sunt m&m nostrii.
propun si eu sa se puna blogul lui miss pe prima pagina sa putem accesa mai usor.
camy multu pt urari, sa fiti sanatoase si iubite.
simonacip eu te-as sfatui totusi sa mergi9 la un ortoped, sa fii tu lin istita. eu am un var care tot asa ii placea sa paseasca pe varfuri si acum are 22 de ani si e ok, nu are probleme.
msbb esti mortala!!!!
eu am o problema cu schimbatul scutecelui...e teroare, se invarte in toate partile, ca odata si-a bagat piciorul in kk tot zvarcolindu-se..nu mai stiu ce metode sa aplic s aii distrag atentia...
fugggg
va pupam
belleane spune:
eu nu'jtiu sa scriu pe blogul lui Miss. Am incercat ieri si n-am reusit. Cred ca-s tuta. sau
belleane spune:
deCi Eva n-a luat orice ban ci a luat ieuroi.
Magnetism79 spune:
Am vazut poze ffff. frumoase de pui de 1 an respectiv: Edvin Sebastian cu mamica lui cea frumoas asi freza cea noua dar si pui de Simonix pletos super pozele, sa va traiasca puii si sa creasca mari.
Avem si noi poze chiar daca suntem mai mici:
http://i726.photobucket.com/albums/ww270/lavigi/Beyyyyycesoaree.jpg
http://i726.photobucket.com/albums/ww270/lavigi/Suntunmarepisicher.jpg
Mami de Bogdanici Pogonici
belleane spune:
uitasem de Bogdanici: mai ce ochi areeeee!!!!!
stefany_p spune:
deci buna ziua..iar ma gatuie invidia ce bine se distreaza unele...olanesti, munte, strainataturi...ce sa zic..sa va fie de bine...
pupam sarbatoritii zilei si pe Ptrick diversificatul...auzi cafea cu lapte...
mai fetelor, la noi e jale, nu mai termin cu maraiala, plansul, trezitul noaptea..is varza...
anunt cu mandrie ca am terminat primul curs din certificatul meu..si cam atat..in rest oboseala maxima//
socrate spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Magnetism79 Am vazut poze ffff. frumoase de pui de 1 an respectiv: Edvin Sebastian cu mamica lui cea frumoas asi freza cea noua dar si pui de Simonix pletos super pozele, sa va traiasca puii si sa creasca mari. Avem si noi poze chiar daca suntem mai mici: http://i726.photobucket.com/albums/ww270/lavigi/Beyyyyycesoaree.jpg http://i726.photobucket.com/albums/ww270/lavigi/Suntunmarepisicher.jpg Mami de Bogdanici Pogonici |
CE frumossss Am vazut toate pozele, numai fete si baieti frumosi. Muuulta sanatate si celor bolnaviori, sa isi revina repede. pentru vecinica Iasminuta, sa treaca raceala repede.
Multumim fetelor pentru aprecieri la freza noastra.
MsBB spune:
Gata - revin cu temele facute
Am aflat de Cleo si de coloana ei chinuita - ii trimit un masaj virtual ,am fost la Olanesti si l-am vazut pe Patrick om mare cum sta pe ganduri cu caciula de imprumut ,am fost si pana in Canada si am vazut-o pe Cleopatra Stratan ( aka Victoria by Desiree) de Canada cum sta ca un om mare in jiltz nou de , tot in Canada am vazut-o si pe Stefany gatuita saraca - poftim de aici Mentosan , sa eliberezi gatutzul si mandra toata ca a terminat cursul , am aflat ce gustarica a luat Robertzel de Lori in parc , am auzit-o si pe Iasmi tusind - sanatate! , am aflat Bellane cadou de 11 luni fura fetitzei - am urat in avans de ieri LMA dar nu strica incaodata , Simonix m-a bagat in boale cu asa bairam pe cinste - se vede ca v-ati distrat superr, am vazut un Robertzel rasfatat cu multe jucarii , un adevarat dansator - ai nevoie de partenera Robert? , am fost si am rupt si turta , am vazut-o pe Eva cum sta cum sta ea frumos cu motz in frunte si cirese asteptand dezmotatul , l-am vazut si pe Bogdanici-Pogonici smecher mare cu ochelari de soare si mandru posesor de superbi oki albastri ,am vazut-o cu okii minti si pe Ca-eric fugarind Ericutzul sa-l inchiloteasca , am vazut ca Dani intreaba de noi - astept vizita de maine la cardiolog si abia apoi vom vizita pediatrul cu analizele , mamico - fa asa cum-ti dicteaza inima! La urma urmei o sa ai timp sa muncesti tot restul vietii - mai bucura-te de puiul tau
Declar pe propria-mi raspundere ca am gasit una bucata GOGO - tare frumoasa si voiasa - si mi-a promis ca nu o mai sperie pe mami cu febra.
Ati vazut? okiu meu vigilent nu scapa nik
Sa-mi fie cu iertare daca am omis pe cineva , da' de meu nu scapa nimeni!
iulia83 spune:
buna fetelor, acu ne-am adunat si noi de prin parcuri. sunt terminata de spate. ma plimba fie-mea dintr-un coltz in altul al parcului, se opreste la fiecare kkt de porumbel (si sunt mii de kktzi pe acolo) sa admire, sa-l certe, sa vorbeasca cu el, sa puna mana (probabiol vrea sa guste, io stiu?) papa mancarica, isi face somnicul de 30-40 min timp in care nu pot rasufla ca trebuie s-o plimb..m-am oprit, s-a trezit, asa ca, imping ca disperata la carutz
incerc si eu un conspect, dar sunt cam in urma
LMA puiutzi de 28!!! ELENA RUXANDRA cu mamica frumoasa, Naomi si Gabriel sa cresteti mari si sanatosi.
Ylari felicitari pt garasunica dulce si alegerile ei materialiste!! 80 cm deja? suuuper. noi nu ne-am mai masurat, dar te inteleg cand zici ca te rupe de sale
m-am spart de ras la intamplarea ta de ieri incerc sa ma pun in situatia ta, dar tot asa as rade, indiferent ce ar fi , haahaaaaa..cat despre cafea, crezi ca va vrea el sa roada? pfuaai, nici macar nu am reusit sa-l conving sa manance orez pilaf, apai cafea cruda dam cu biotics si vad ca merge din ce in ce mai bine. draga de Eva, cat de bine iti seamana si cum sta ea cu mana pe euroi bai ce ochi are, iti vine s-o mananci
vad ca gogoasa balerina e bolnavioara, of, of, multa sanatate.
doloress welcome bek, maine va serbati, ce pregatiri ai facut? huuuu ciocolata si cafea la bebe? da karata la beregata m-am uitat printre dejete la poze, ca mi-e ciuda. vreau si iooo
emycor ai fost pe la olteni?!? si n-ai zis nimic? rusinicaaaa, dadeam si noi o fugutza la izvoare ca s-asa are nevoie sotul de apa clocita am auzit ca au bagat taxa pe apa acolo, e adevarat?
azi m-am gandit la virginia am trecut pe langa parculetul din fata blocului ei cand am mers la kauffland da era gol, ca daca vedeam caruts portocaliu mergeam s-o iau de mots ca n-a mai dat pe la noi..
m-am programat si eu la pediatra cu fata, sa vedem care mai e starea ei, azi mi-a cam tusit de cateva ori, mergem joi la 5 si ceva ca a zis ca-i mai lejer atunci. sper sa fie de bine.
inais buna ideea cu diluatul in apa. pe mine nu m-a dus boaba aia din cutia craniana bine ca-l accepta iasminuta. la noi n-a functionat deloc, dat fiind faptul ca am continuat sa racim si de 2x pe luna chiar daca luam. doar ti-am impartasit patania noastra, nu am zis s-o iei ca atare, ca tot ai cerut parerea. ma bucur ca la voi merge bine. sa dea Dumnezeu sa va faceti bine toti ca stiu foarte bine cum e cu sot/copil bolnav in casa, daramite si tu. [pup si multa sanatate voua
ce carutz frumos are victoria vaaai, de-ala vreau eu pt la mareeeee...ha, ha...i-ai luat gumari de-aia?
bogdanici pogonici e un dulceeeeeeeeeeeeeeeeeee mi-a placut tare pozica aia in care sta el ca smekeru cu lantzu la gat si degetul in guritza
mmmmm cred ca e gata conspectul..ma duc sa vad ce face mandra ca se tot gatuie pe la bucatarie. a devenit o rasfatata/terorista... o bag in vb lui MsBB numai ca noua ne place tare, tare