Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 19
Victoria_mami spune:
LA MULTI ANI VLAD!
LA MULTI ANI ROBERT DANIEL!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Reallaura spune:
In primul rand, sper sa fiu prima (prima din Romania ca vad ca Toronto mi-a luat-o inainte!!!)care ureaza 

lui vladi scump de Alysh ca doar nu m-am trezit degeaba la ora 4!!! Sa fii sanatos, cuminte, istet, iubit de cei din jur!!! Baaaai, vorba ta, Wizzair sunt nebuni???? Lasa, stati si voi mai mult in BArca, cine stie ce mai e la anul, cu jobul &Co daca mai facem concediu!
De asemenea Robert DAniel, pui de Silvia Pop 

!
Sa te faci mare si sa fii fericit!!
Vai mai Mihaser eu nu stiu daca aveam rabdarea ta!! Simpatici Eli si Cri in jongleriile lor!!
Ylari scumpa, si eu am zile dintr-astea, mai iesi sit u pe afara, da-l incolo de gatit…eu nu prea mai gatesc, doar pentru bb! Ce rau imi pare de mama ta, parca o recunosc pe mama, nu stie cum sa se invarta, sa schimbe subiectul…biata de ea…adevarul e ca mai are 3 copii acasa, na si un job destul de nasol, - e asistenta medicala, face ture, lucreaza de zi, de noapte-. Dar totusi!!! Iar Socrate are dreptate ca oamenii care se imbolnavesc devin egocentrici. ASa e.
Simonix te asteptam cu mare nerabdareeeeeee!
Stefany si mie mi-e groaza. Am fost sa cautam cresa ca vreau sa-l dau din toamna – desi incep serviciul anul viitor in mai!, dar mai am un examen de dat, mai invat una alta, sunt pregatita pentru raceli sa-l iau acasa, etc. mi se pare cumplit. Deocamdata insa nu am gasit locuri, trecuie sa caut mai serios, eventual sa ma gandesc la o cresa particulara daca nu costa excesiv de mult. MI-e groaza si mie cred ca o sa plang la greu… Uite Simonix ce bine gandeste! MI-as dori sa pot fi si eu asa – dar nu sunt…
Cenia superbe poze! Imi vine s-o mananc pe aia mica, ce dulce e! Amandoi copii sunt superbi!
Siiiis belea, belea filmuletul!
DAnaH sunt curioasa. Asteptam poze de la sarbatorirea reginei
prag bun sistemul intr-adevar sa se obisnuiasa si copilul cu noua situatie! Sper sa-I mearga bine Roxanei!!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
MsBB spune:
Cum fii-mea a ramas cu gandul la tortul din frigider a lui Alysh
, la mini-pizza
si la sampanie
, s-a trezit si m-a trezit sa incepem cheful mare 

! Acum ea
si io salivez la bunataturi ( deh ce-si face omu' cu mana lui ... lucru manual se cheama
)
Acum am o scuza buna sa va trezesc si sa va ofer o 

sa sarbatorim cu spor!

LA MULTI ANI !!!
Sa cresti mare Vlad , sa fi sanatos si la punga gros! Sa-ti dea Dumnezeu o viata lina si frumoasa, plina de realizari si de bucurii!

Alysh, mamico, desfa sampania, despica tortul in multe felii- ai baiat MARE! Sa-ti traiasca si voi pe langa el sa infloriti - o viata de vis sa aveti!

LA MULTI ANI !!!
Sa fiti sanatosi Robert Daniel si intreaga familie ,mami SilviaPop intre noi fie vorba ne-a cam uitat, sa cresti mare si sa ai numai bucurii!

Felicitari pt cele 11 lunitze : Julia si Sara Maria 

, mamicilor Lilly si AlexSara luati notite de la Alysh - acusi sarbatoriti si voi anisorul - si de asemenea felicitari pt cele 10 lunitze Eric 

- LMA!!!!
noastra!
cleo78 spune:

lui vlad- puiul luiAlysh Mara si tanti mama lui Mara iti doreste fii sanatos, cuminte, si sa bucuri pe de cei din jur!!! Si-nca o runda pt Robert DAniel, pui de Silvia Pop 

!
Sa cresteti mari !
si
la mamici
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
MsBB spune:
Lorich - multumesc ca ti-ai adus aminte
! Chiar ca ma intrebam ce o fi cu Andreea - poate trece si ea si ne mai zice una alta ...
Cenia - ce aniversare incendiara ati avut ! Lma NAOMI!! am zis in gand la mom potrivit dar cred ca n-am apucat sa scriu! Tare faina poza aniversara! 
Alysh - bafta cu examenul ala astazi si fuga rpd la cheful de zile mari pe care fiul tau il tine astazi ( oare cand Vlad va avea 20 de ani si va da baiaram fara stirea ta ...
hihih hai ca glumesc!) Baga rpd la examen , in 5 min termini si gataaaa fugi la 

Simona - intru acum sa vad despre ce e vorba pe mail-ul comun ! VAI SIMONAAAA m-ai omorat !!! 

FFFF tare da' nush de ce rad eu ca tare am impresia ca asta ma asteapta
. L-am salvat sa-i arat si sotului
.
DanaH - suna tare bine si relaxant, dupa o zi nebuna-nebuna-nebuna, sa stai pur si simplu la
cu sotul tau
.
O zi frumoasa astazi de ziua reginei! Nu uita sa faci multe
- asa vedem si noi , cu ajutorul tau, cum se sarbatoreste in Olanda.
Iulia - arata bine de tot
- mai ales la ce va trebuie voua e numai bun , mic, nu cred ca ocupa mult spatiu in porbagaj - cred ca nu se lasa pe spate ( dupa poza ) dar arata bine de tot
! Sa-l stapaniti sanatosi! Daca va intelegeti bine cu el poate il folositi apoi si acasa.
Of Prag - ce mentalitate diferita! Ma bucur ca Roxana s-a acomodat atat de bine cu gradi
. Te cred ca vei sta ca pe ace toata ziua luni , asteptand sa te duci sa o iei dar usor usor te vei obisnui ( cu asta ma incurajez si eu pt momentul X)
Mi-a placut ffff mult cum ai povestit si cum ai ajutat-o pe Roxana sa se acomodeze. Sunt curioasa daca aici voi reusi sa fac la fel 
Sa va fie de bine
deschiderea sezonului de ..
nebunii
!
Si zi asa? iti vin socrii? ![]()
Multumesc mult, inca odata , Jady! Esti o dulce! Cu atatea
si incurajari de la voi nu are cum altfel sa fie decat BINE!
( ascund bine emotia ? hihihih )
Laura - vad ca tu te-ai trezit mai ceva ca Andra cu gandul la Vlad hihihih. Cum de erai treaza la ora aia ? Sper ca Mirci n-are program de noapte 
noastra!
Reallaura spune:
Msbb eeei, are program de noapte, dar nu d-asta ma trezisem...
M-am culcat prea devreme ieri, am adormit fara sa ma demachiez, spal pe dinti etc... si uite ca la 4 facusem oki. voiam sa-ti spun ca imi pare rau ca nu a cooperat Andra la doctor, scapai de stres si tu - de stresul cu analizele...cand e urmatoarea programare?

Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
MsBB spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Msbb eeei, are program de noapte, dar nu d-asta ma trezisem... M-am culcat prea devreme ieri, am adormit fara sa ma demachiez, spal pe dinti etc... si uite ca la 4 facusem oki. voiam sa-ti spun ca imi pare rau ca nu a cooperat Andra la doctor, scapai de stres si tu - de stresul cu analizele...cand e urmatoarea programare? ![]() ![]() Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA ALBUMELE MELE |
Asa ma mai distrez eu nitzel

- mai fierb un pic in suc propriu. Am sunat chiar ieri pediatra si i-am spus ce a zis cardiologul si a ramas sa ma vad cu ea astazi la ora 12, sa vada analizele si sa vedem cum o putem adormi pe Andra, astfel incat sa-si faca bietul om treaba.El a incercat sa fie dragutz cu ea , i-a dat stetoscopul
sa se joace cu el , tinea chestia aia de la ecograf in mana ei si doctorul ii spunea "uite, telefonul
" Asta e , nu prea vroiam eu sa-i dau somnifer dar ce sa fac ?
Asa patesc si eu - as pica lata la
pe la 8-9 seara cu mancarea in gura
dar trebuie sa stau treaza, sa o
pe mandra la 10 - altfel la 4 dimineata imi da trezirea si cum eu nu mai pot adormi stau ca bufnita prin casa - in liniste incercand sa nu-i deranjez pe ei 
eu pe Mirci si-l trimit pe nea Ene sa-l ajute sa
toataaaa noaptea!Editez , vad ca nimeni nu s-a trezit ...
las' ca am eu ac de cojocul vostru 
DECIIII :

TREZIREA!!!!! 

Miss - cam vazut ca esti deacord ca adresa blogului tau sa fie trecuta pe prima pagina
- asa te vor avea toate fetele doar la un click distanta
!Multumesc mult pt suport, sper sa revin cat de curand cu vesti bune.
Imi permit sa deduc ca David a
iar toata noaptea, ca in cea precedenta, de nu ai specificat nimic? Sper Am vazut poze cu David, iar cele in care doarme alandala este absolut mortal
- nici nu zici vreodata ca fatza aia linistita si calma a facut 

Ops
am vazut ca s-a trezit lumea
Gabitza, Socrate!
noastra!
gabitzam spune:
La multi ani fericiti VLADY !!! 
Mami Alysh, sa-ti traiasca flacaul, sa ajunga om mare, bun si frumos, sa va bucurati tot timpul de clipe frumoase impreuna.
La multi ani si Robert Daniel, sa cresti iubit, frumos si sanatos!
Gabriela(PRAG), mult succes cu gradinita Roxanei!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
socrate spune:
NEata fetelor, sarumana pentru cafea.
Am baut-o rapid ca atenteaza fi-miu insa nu e inca diversificat complet.
Pe mine ma bate un gand de parc. Sa vedem.Poate ne adunam mai multe in Tineretului. Dupa ce se scoala copilul la pranz si mananca e un moment propice sa mergem sa ne alergam. Cleo te bagi? Altcineva?
MsBB imi pare rau chiar asteptam vesti bune.
LA MULTI ANI VLAD! SA CRESTI MARE SI SANATOS, FRUMOS ESTI DEJA SI SA ITI IUBESTI PARINTII ASA CUM TE IUBESC SI EI PE TINE.
LA MULTI ANI SI LUI ROBERT DANIEL, poate ne mai da si mamica ta un semn.
Adriana_78 spune:
LA MULTI ANI VLADI!
Alina, sa-ti traiasca puiutul, sa aiba parte de mult noroc!
aDRIANA