Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 18
cenia spune:
Hello Lori
noi am avut doua torturi cA asa a facut matusa, nu m-am preocupat de asta fiindca dupa citeva zile de febra nu iti "arde" de nimik.
tortul de mizgileala a fost diplomat, facut in casa celalalt ceva ca tiramisu pentru oaspeti, o familie prietena , defapt prietenul lui David care il cheama tot David si unchiu cu matusa, ca asa e la emigranti, putina lume.
am cumparat eu chestii de facut foto, dar de unde? musafiri, febra, nu am avut timp de poze. hai sa facem programamre la foto profesionist. ne ducem. nik, rosie in obraji, miriita, ciriita! dar a facut frate-su ca era mai coooperant! oricum ei i-am facut la 11 luni ca era o pormotie free, uite o idee sa faceti si voi:
http://picasaweb.google.com/celapopa/HappyBirthdayNaomi1StBirthday#5330172398826777602
cu cifra 1 in spate sa se vada bre ca implineste un an! interesant! eu am facut gratis ca altfel nu plateam 30 usd cit am platit ieri pt o poza (si una free cica, dar asta e pretul ce sa faci!)
la baiat nu am tinut mult la chestiile astea dar la fata da. ele sunt altfel, ma va intreba sigur ce am facut ce cadou, ce poze ce aventuri cu miss au fost.
tuseste si nu se poate odihni. ma enerveaza la culme americanii astia cu tratamentele lor spartane. stau cu ea la dus is fara medicamente.... offf
Alysh spune:
Buna seara fete dragi,
Maine implinim 1 anisor! nu-mi vine sa cred! Sunt f emotionata!
Avem anuntati si ceva musafiri cu toate ca nu era in plan asta si in plus am si examen maine seara, asa ma enerveaza ca l-au programat chiar maine. Sa vad cum ma impart. Am comandat deja pt maine seara un tort cu Spiderman. Parca mi-e greu sa astept pana pe 16 cand facem marea petrecere cu taiatul de mot. Parctic maine e ziua lui, maine tre sa facem ceva. Dimineata merg sa iau bauturi, o sa iau si niste mini pizza, sampania e deja in frigider, macar asa simbolic.
UREZ SI EU UNUI BAIETEL PE CARE IL SIMPATIZEZ F MULT, PATRICK, LA
MULTI ANI PUI FRUMOS, SA AI MULT NOROC, SA FII SANATOS, SA-TI BUCURI PARINTII!
Iulia, ai o Mufitza frumoasa foc si cum e ea imbracata, mmm, asa frumos! E mortal filmuletul!
Nicole, distractie placuta la munte! Te asteptam cu forte proaspete![]()
Mihaser, Simo, multumesc fetelor!
MsBB, ce vesti ne aduci? Bune, sper din suflet!
Stefany, nici nu vreau sa ma gandesc la gradi. Eu, care de cand avea Vlad 3-4 luni ma tot gandeam la job, acum nici nu vreau sa aud. Il iubesc la nebunie, sunt dependenta de el! Dar, stiu, nu e o atitudine sanatoasa. TRe sa fie independenti. Deci impartasesc in mare parte opiniile lui Simonix despre acest lucru, cu expeptia faptului ca toate cartile moderne de psihologie a copilului indeamna parintii sa stea cu copilul cat mai mult, pana spre varsta de 3 ani, atunci se pare ca e cel mai favorabil moment pt a-l duce la gradinita. Dar nu intotdeauna exista aceasta posibilitate. LA 2 ani, vreau , nu vreau tre sa-l duc la gradi.
Bafta multa si curaj
Anisiap, azi ti-am vazut clipul cu fetita aia superba! Moaaaaaa, cat e de frumoasa!
Ylari si eu simt cateodata ca nu mai fac fatza. As vrea uneori sa scriu pe o coala de hartie tot ce fac intr-o zi. Stii de ce? Pt ca sotii nostri, soacrele, alte persoane au impresia probabil ca hop te-ai trezit dimineata, i-ai dat sa manace, ai iesit in parc, ce mare lucur ai facut? De ce te plangi? Hmm, pai io maica pana ajung in parc sunt deja obosita de atata carat in brate, schimbat de caca, dat sa manance si multe altele...........numai noi stim
Laurita, prin iulie mergem si noi la mare. Pana atunci e Barcelona, dar vad ca tot apar probleme. Astia de la Wizz Air sunt neseriosi. Ne-au schimbat biletul de intoarcere pt 3 iunie in loc de 2. In fine, am zis ok, si-a schimbat Stef cererea de concediu, am vb la agentie sa mai prelungim hotelul cu inca o zi. Si azi ne-a venit iar mail de la wizz ca nu mai e disponibil nici zborul din 3 si ni-l schimba cu data de 4......frate , sunt nebuni. Ce fac eu 8 zile fara Vlad
........
miss you!
Vlady
simonacip spune:
Buna seara dragelor.
Am vazut pozele Ceniei, e tare dulce printzesuca...se vede insa ca nu e in apele ei, of, sanatate multa! Misto poza linga imensa cifra 1
Lorich, misto ideea cu un tort doar pt RObertzel sa se balaceasca cum vrea el, asta da, va fi o fericire pentru el!
SImonix, abia te asteptam, de data asta vin si eu la intilnire. Haha, Ylari, ai vazut ce prajituroi ti s-a promis?Hai ma, nu te mai stresa, nici al meu nu maninca, orice ii bag in gura si la orice ora i-as baga intoarce capul intr-o parte..ba chiar urla...ma dispera. Las ca au de unde da jos.
Fetele am trimis un filmulet pe mailul comun..Belea!!Nu-l ratati
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
DanaH spune:
Dragele mele,
Intru si eu repede repede, pe ultima suta de metri, sa ii urez La Multi Ani frumoshi si fericitzi puiutzului Patrick. Sa te faci mare si voiso, puiutzule, si sa le aduci numai bucurii parintzilor tai.
eu v-am citit pe diagonala. am avut o zi grea. dimineatza a trebuit sa lucrez. e greu, frate, sa lucrezi cu doua maimutze urlatoare in sptele tau. a stat cineva cu ele, dar mai venea alex sa ma intrebe daca are voia sa faca nu stiu ce, mai venea teodora sa ma balosheasca. iar eu trebuia sa imi adun gandurile si sa scriu acolo ceva. dar am terminat pe la 12 si am trimis teza. sper ca sapt viitoare sa primesc semnatura si sa stabilesc si eu, in sfarsit, data de sustzinere. dar sa vedem cu ce corecturi vine shefu' din vacantza.
dupa amiaza ne-am plimbat. am fost in parc, apoi amandoi copiii au picat latzi. teodora a adormit in carucior, in gradina. alexandru a apucat sa ajunga la pat. dar sa nu va ganditzi ca durat mult linishtea. pana mi-am facut ceva de mancare, cand m-am ashezat sa mananc... s-a trezit teodora.
spre seara am mai plantat ceva flori, asistata de teodora, care a si gustat din pamantul de flori, sa fie sigur ca este bun.
acum maimutzele dorm, eu beau un pahar de vin cu sotzul, deci o seara linishtita, ceea ce va urez si voua.
maine sarbatorim regina. mare nebunie mare pe strazi. si o sa participam si noi. o sa vin cu poze.
altceva.... vroiam sa trimit un pupic special pt puiutzii bolnaviori si mamicile obosite. sper sa trecetzi cu totzii peste starea asta si sa fie bine.
va pup
Poze
iulia83 spune:
maine fac conspect, azi bag cornu la nani. tocmai am comandat www.mothercare.com/gp/product/B000W3615I/sr=1-5/qid=1241030965/ref=sr_1_5/279-0903204-4546411?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44333031&mcb=core" target="_blank"> asta ce ziceti? pt la mare
MsBB spune:
Fetelor , am intrat in prelungiri.
Cu speranta ca nervi mei mai rezista...
Am fost la med si din pacate s-a lasat cu urlete si cu scandal , drept urmare n-a reusit doctorul sa-i faca un control amanuntit.
Mie mi-a placut mult tare de doctor. Are asa o prestanta deosebita de medic cum rar mai vezi. In fine, nu asta e important, dar asa ca nota mi-a facut o impresie tare buna.
Cum doctorul nu a reusit sub nici un chip sa o faca sa coopereze vreun pic am renuntat si am stabilit sa o
. Astfel va reusi sa-i faca controlul
corect fara dubii.N-a reusit nici macar sa o asculte pt ca urla fff tare si nici sacul de jucarii pe care l-am carat dupa mine, nici fetzele noastre maimutzarite ori incercarile doctorului de a o binedispune nu au avut succes.
Am vorbit deja cu pediatra si a ramas ca maine dimineata sa trec pe la ea , sa discutam, vedem cum facem.
Doctorul a propus fie sa faca o injectie la cabinetul pediatrei si sa o aducem
, fie sa-i dam in sala de asteptare o pastilutza ori un siropel care sa o
.
Va multumesc tare mult ca sunteti alaturi de mine, sincer, ma simt multtt mai puternica cu atatea incurajari. Emotiile sunt tot acolo cu carul dar sunt sigura ca TREBUIE sa fie bine.
Am revenit asa tarziu pt ca am iesit direct in parc de la medic - ne-am plimbat cu Georgiana si Gogo
- am luat gustarica si iaurtelul in parc, au
dormit fetele si abia tarziu pe la 8 jumate am ajuns acasa. Acum am culcat mandra si-mi permit sa stau la forumeala - insa nu prea mult ca cine stie cand da mandra strigare
in sat dupa mine 
Inainte de a
trebuie sa-i spun lui Ylari ca din pacate toate avem zile din astea - zile in care iti vine sa scoti un cleste
si sa-ti smulgi cu el fiecare fir de par din cap
. Da, asa e ! Sunt zile cand simtim nevoia sa URLAMMMM! dar trece! F bine ca vb despre asta, ca eliberezi sufletul si iti mai versi un pic OF-ul.
Hai mamico, fii tare si depaseste momentul asta, ce e aia depresie???? Sa n-aud vorbe din astea , da? 
Stefany - o sa ne fie greu , tare greu darrrr ...Eu deja
la gandul ca voi fi vreo 3-4 zile fara ea - si va fi in grija mamei ...dar nah ...
Eu - zic acum asa
, dar stai sa ma vezi la momentul cu pricina - vreau sa o inscriu la gradi la 2 ani - sa fie mai independenta, sa socializeze - consider ca sunt f bine stimulati la gradi. Macar cate 4 ore pe zi dar sa vedem la mom potrivit.
Va pup
si va urez o noapte buna!
noastra!
PRAG spune:
Cu speranta ca nu ne-ati uitat chiar de tot, va salutam si noi din nou, dragi mamici de M&M. Inainte de toate, uram si noi cu drag LA MULTI ANI tuturor copilasilor de un anisor, le dorim sa aiba o copilarie fericita!
Lorich, multumim ca ne-ai strigat la catalog! Am absentat asa de mult din cauza ca eu de luni incep serviciul, si am o mie si una de treburi de rezolvat.
Cea mai importanta, si cu asta intru si eu in discutia despre gradinite, a fost ca de doua saptamni am inceput sa merg cu Roxana la gradinita, sa vizitam si sa petrecem timp acolo, ca sa se obisnuiasca.
Au fost foarte dragute educatoarele de acolo, mi-u dat voie - de fapt chiar m-au sfatuit - sa incep sa merg cu ea sa se familiarizeze cu mediul de acolo. Am inceput lunea trecuta. Mai intii a stat doar in brate la mine, apoi a doua zi s-a departat putin, se juca cite un pic, venea fuga la mine la un hug, iar pleca... A treia zi am mers la ora de masa, am pus-o si pe ea la masa cu ceilalti bebelusi. In urmatoarea zi am mers la ora de somn si am reusit sa o culc in patutul care va fi al ei acolo (asta a fost cu putin scandal...) Ieri mi-au spus ca pare sa fie in ordine si sa incerc sa dispar un sfert de ora, ca ma cheam ele daca e nevoie. Am stat o ora pe un fotoliu, n-a avut nici o treaba, ar mai fi stat, dar ma plictisisem eu. Azi cind am ajuns ii pregateau de iesit afara, au luat-o si pe ea, eu din nou am stat in fotoliul meu. S-au intors de afara, i-a spalat, au mincat, n-a avut nici o problema. Miine incercam iar sa si dormim acolo, iar de vineri, pe 1 mai, o las prima zi.... Eu voi fi acasa, cu inima cit un purice, probabil n-o sa rezist si o sa o iau mai devreme acasa, dar de luni.... s-a ispravit... Incepem la program full time.
Mi-a dat sperante comportamentul ei zilele astea, sper ca si de luni sa fie cuminte si vesela. Mi-a placut tare mult sistemul asta. Cu ocazia asta am reusit sa imi dau seama si de rutina lor si mai ales sa le observ pe educatoare. Sunt 3 educatoare la 10 copii. Una din ele nu imi prea place, e mai rece si parca nu pune suflet, dar celelalte doua ii iubesc si le vorbesc asa de frumos. Si asta nu e numai pentru ca eram eu acolo, le-am observat si cind eram "ascunsa" si mergeam sa mai pindesc pe ferastruica de la usa sa vad ce face Roxana. I-am observat si pe ceilalti copii, cam intre 7 si 16 luni... sa stiti ca se vede, chiar si cel mic de 7 luni se descurca singur la unele lucruri mai bine decit a mea (de exemplu isi tinea singur sticluta, chestie pe care Roxana nu vrea sa o faca... pai de ce daca pot sa i-o tin eu?) Sau cei de 14 luni, maminca singuri cu lingurita, stau frumos la masa, o incintare sa ii vezi...Doamne ajuta sa fie bine! Stiu ca o vreme n-o sa fiu buna de nimic, dar ne obisnuim... Am mai trecut o data prin asta cu Alex....
Asa ca, stefany, poate reusesti sa procedezi la fel, vorbeste cu educatoarele si vezi care e politica lor acolo... Si mult curaj! pina la urma tot la asta vei ajunge, e adevarat ca sunt micuti, dar vei vedea ca va progresa foarte mult acolo.
Pe linga asta, care imi consuma jumatate de zi, am avut de facut si treaba prin casa, v-am spus ca imi vin socrii pe 9 mai si am vrut sa fie totul curat si frumos.
De luni, gata... la treaba! Cum bine zicea Doloress odata, ma inregimentez iar, cu slabe sanse de a mai scapa de acolo pina la pensie! Poate doar daca mai facem un bebe, dar planul e categoric nu! (Desi luna asta stau cu un pic de emotii....ne-a apucat si pe noi nebunia dupa muuuulte luni de pauza totala)
Mai voiam sa spun si eu ca imi pare tare rau ca Miss nu mai scrie.... asa cum spunea cineva, intreg forumul nu va mai fi la fel! Am sa urmaresc si eu blog-ul si pozele cu David mic si cu ochi albastri!
Inchei acum.... mai am treaba.... v-am spus ca imi vin socrii? 
Nu stiu cum va fi treaba la servici, dar poate de acolo o sa pot sa intru mai des.
Pina atunci, pupam pe toata lumea, va dorim sanatate si petreceri de mot frumoase!
Gabriela.
jady spune:
buna seara fetele,
nu am timp sa fac conspect dar nu vreau sa trec si sa nu ii spun Adrianei ca
ca totul sa se termine cu bine .
PRAG spune:
Fetelor, va rog sa nu va suparati ca nu fac conspect, dar nu am cind. Dar suntem la curent cu tot ce se intimpla, am vazut toate pozele, am citit de party-uri, de examene, de oboseala, de joaca in iarba, de planuri de concedii.
Vreau sa mai spun ca tin si eu pumnii galuscutei de MsBB, sa fie totul bine!
Si mai vreu sa o felicit in mod deosebit pe DanaH pentru predarea tezei! Stiu cit de mare e efortul, pentru ca sunt si eu in aceeasi situatie. Din pacate insa eu a trebuit sa imi iau si job full time, iar acum cu doi copii imi e aproape imposibil sa termin si sunt 75% convinsa sa renunt.... Asta e, eram si eu pe terminate si mi se rupe sufletul de atitia ani de munca, dar nu mai am resurse sa o duc la capat! Am vazut si pozele, doua frumuseti de copii!
Pupam din nou pe toata lumea!

, f tare filmuletul.....bai, ce smecheri sunt