Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Cu intarziere, pt sarbatoritul zilei de ieri

LA MULTI ANI, PATRICK!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Cum sa incep? Cum sa incep, cum sa incep?

L-am dorit muuuuuuuuuult de tot pe Vlady! Ne-am gandit multe luni la el si la cum o sa fie cu el. L-am iubit inainte de a-l concepe, inainte de a-l avea.

Dar, nastrusnic cum e, ne-a tot amanat, ne-a tot lasat sa asteptam…….asteptare lunga, cu emotii, umbrita de un diagnostic de infertilitate secundara si alte cateva probleme , de multe ecografii, analize, tratamente.

Intre timp ne-am gandit sa ne vedem de treaba si am calatorit, am petrecut vacante minunate, ne-am distrat cat am putut, ne-am renovat casutza……..dar bebe intarzia…… Stef foarte optimist din fire, ma incuraja dar eu deveneam trista si nerabdatoare!

O intreb intr-o zi pe sor’mea cand crede ca raman: “In august”, imi raspunde intr-o doara si totusi foarte sigura pe ea. O cred. Asta era prin aprilie. Urmeaza iar cateva luni de lungi asteptari. In iulie plecam in vacanta. Speranta e mare : in vacanta ne relaxam, ne iubim , vine bebe, nu se poate altfel. Dezamagire iar! #61516;

Iar ecografii, monitorizari, tratamente. Toata lumea ma sfatuieste sa ma relaxez, sa ma detasez. Fac eforturi, dar nu prea reusesc. Inainte de Sf Maria merg la biserica si acolo un preot deosebit ma sfatuieste sa botez un copil. Ok, zic! Parca ma luminase: imi doream si eu sa botez un copil dar parca nu constientizam acest lucru.
Seara ne-am adunat in gashca mare : cu emotie anunt tare ca vreau sa botez un copil, cine stie, cine afla, cine vrea sa ma anunte cat de repede. Putin neincrezator cumnata-miu ma intreaba daca nu vreau sa botez o fetitza sambata. Am simtit fiori pe sira spinarii! Cand, sambata asta? Peste trei zile adica? Da, vreau! Si am botezat din inima o printesa: Bianca Maria.

Ma simteam fericita. Mai aveam doar sa ma simt si implinita.

Mama ma anunta prin telefon ca a inflorit marul pe care il plantasem cu cativa ani in urma si care nu facuse nici macar o frunza pana atunci. Mar inflorit in august? O fi vreun semn bun….

Tot pe-atunci am primit un brau adus de la Muntele Athos si despre care mi s-a spus ca face minuni.

Parca, parca-mi revenise optimismul cu atatea semne bune…….se apropie perioada testului……ma rugam sa nu apara menstruatia, dar aveam toata simptomatologia ei, am plans in hohote in bratele mamei…..nici acum n-o sa fie. Astept cateva zile: totusi nu vine. Imi propun ca pe 30 august sa fac test. Nu spun nimic in jur. Aveam un test pastrat aproape un an si-mi propusesem sa-l utilizez doar cand voi presimti ca sunt gravi.

Astept sa se culce toti. Imi pun braul de la Muntele Athos. Imi fac rugaciunea. Imi bubuie inima sa-mi sara din piept. Fac testul. Raman blocata: nu iese nici linia de control , nici cea de test. Ceva in neregula. (va spun eu acum ce era, se stricase testul de atata asteptare #61514;). Bineinteles ca aveam un test de rezerva. Dar trebuia sa astept cateva ore (nu mai spun de ce). N-am dormit pana spre ora 2 cand am zis gata: il fac. Nu mai aveam emotii asa mari.

Il fac: ies doua liniutzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, chiar daca a doua f pala, dar era acolo, era acolo, Doamne, tremur.

O trezesc pe mama. Mama e circumspecta. Ma sfatuieste sa astept pana a doua zi.
Nu pot. Aveam deja o scrisorica simpatica pt Stef , pregatita inainte. O pun in anexa pt cine are chef s-o citeasca.

Asaaaaaaaaaaa….n-am dormit deloc, am vb cu Stef toata noaptea, am facut planuri. Eram viitori parinti.

A doua zi am deschis o sticla de Sauterne f veche (nu mai stiu anul), din care eu nici macar n-am gustat ca de’ eram gravi.

Sarcina a fost frumoasa, eram nerabdatoare sa creasca burtica s- afisez peste tot, asa mandra am fost de burta asta a mea…..care spre finalul sarcinii s-a transformat intr-un mare butoi care nu ma mai lasa nici sa respir. Deci, ultimele doua luni cam dificile.

Am fost programata la cezariana de pe o zi pe alta. Pe 30 aprilie am ajuns la spital cu burtoiul pregatita sa-l scoatem pe bebe de acolo. Emotii peste emotii. Asteptari. Intrat in operatie si scos un Vlad cu ochi negri, un motanel scump de 3,900 kg si 51 de cm.

De atunci si pana azi a trecut un anisor , in care am fost luati nu de putine ori prin surprindere de situatii inedite, mai usoare, mai grele, mai vesele, mai triste. Un anisor in care ne-am bucurat de primul zambet prin somn, de primele gangureli, de primele strigate de bucurie, primele momente de tandrete, de primul “tata”, primul “mama”, de primii pasi!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Doamne, ce emotii am de fiecare data cand citesc o poveste ca a lui Alysh, despre cum vine bebe! Felicitari, Alysh, inca o data, pentru asa un copil frumos si asa o mamica super!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

buna dimi
LA MULTI ANI copil scump si drag Vlady sa cresti mare ,sanatos,si tot ce este mai bun din lume sa ai.

LA MULTI ANI Robert Daniel sati dea Dumnezeu multa sanatate, bucurii si impliniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alysh iubita de fericire...stiu cum e sa astepti!
ai povestit f frumos asteptarea si toate semnele bune dinainte! Ma bucur ca a fost august si asa ne-am cunoscut si noi!
Sa-ti traiasca minunica!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Chiar ca semn bun Alina! Ma bucur tare mult pt voi , ca D-zeu a ascultat ruga voastra, ca sora ta a avut gura pocita , ca Stef a reusit sa te realexeze suficient incat sa se lipeasca Vlady , ca uite - dorinta a devenit realitate - o realitate dulce si frumoasa !
Sa va traiasca si sa va bucurati de EL!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza.

incerc un conspect, azi dimineata fata mea avea chef de joaca de pe la 3 pana pe la 5 si ceva

LMA VLADY
sa va dea Dumnezeu muulta sanatate si fericire, Alysh, felicitari pt comoara

La multe lunite SARA MARIA si ERIC sa fiti sanatosi si ascultatori!!!

in legatura cu carutzul, are 2 pozitii, se poate deci lasa usor si pe spate. il avea Anca pe stoc, asa ca nu am mai comandat altul de pe mothercare. asta il iau cu 250 si daca luam altul roz mai plateam inca 100 ron in plus comisionul si transportul sau ce mai era, asa ca mi s-a parut convenabil. chiar daca e albastru, e dragut. imi plac fff mult rotile, au material de-ala ca la rol;e sper sa fie bun

imi pare rau, nu pot face conspect, fata sta agatata sarma de mine vrea la tastatura domne. incerc mai tz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

VA IUBESC MULT, FETELOR SI VA MULTUMESC DIN SUFLET! M-ATI EMOTIONAT TARE MULT CU ASA URARI FRUMOASE! SUNT F EMOTIONATA AZI SI F FERICITA!O SA PRINTEZ SI EU MESAJELE VOASTRE SI AM SA LE ANEXEZ, ALATURI DE POVESTEA LUI VLAD LA ALBUMUL BEBELUSULUI.

Revin diseara cu multumiri pt fiecare in parte. Nu vreau sa-l neglijez azi pe Vlad deloc, asa ca ma duc sa-l distrez.

Va pup cu mult drag!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

La Multi Ani Vlady drag, sa ne traiesti sanatos!!!!!

Edit am citit povestea nasterii...Ce emotionant. M-ai facut sa mai retraiesc din emotiile acelea...ce de semne ai avut si tu!!!!!!!Imi amintesc ca ne povesteai cind erai gravida, dar acum citind , prea multe au fost, clar un dar de la DUmnezeu. Sa va bucurati de el cit de mult puteti!!!!
Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

LA MULTI ANI VLADY!
Sa fii fericit si sanatos alaturi de parintii tai minunati!

[blue]LA MULTI ANI ROBERT DANIEL!
Sa cresti mare si sa fii sanatos!

"Trebuie sa ne iubim copii asa cum sunt, nu sa le substituim propria noastra vointa " Francoise Dolto

Mergi la inceput