Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 11
iulia83 spune:
neatza [mar] azi dau ignore cafelei. de ieri am inceput almentatia sanatoasa si cura cu cereale fitness, dimi si seara. la pranz masa copioasa cu carnita, ficatel sau peste...dare 2 dream sa vad cat m-o tine. vreau sa fiu cea mai sexy pe plaja
sa va povestesc ce am facut aseara, dupa 2 zile de incercari esuate din cauza fierului nebuna care nu ma lasa si pe mine sa ies cum trebuie m-am hotarat eu sa imi var un supozitor cu glicerina... acolo ma trec toate transpiratiile, dar rezist eroic 1 minut - 2 pe burta apoi fuga la iara. esec totaaal!!! burta mea cat de mare, numa nea nelu se incapatzana eroic. ok, zic..asa vrei sa joci? bineeee. ma duc la bucatarie, fierb apa si fac un ceai laxativ din nu unul ci doua plicuri la cana sa fiu eu sigura. in idiocratia mea am crezut ca va fi ceva instantaneu si ca voi la imediat ce beau licoarea magica. de unde? m-a luat somnul asteptand un semn ceva .. toata noaptea crampe de ma lua ba cu rece ba cu cald, pe la 3, 6, 7 dimi eram pe imi vazusem visul cu scosi numa ca nu era ceva placut
msbb parculetul in care mergem noi e foarte curatel, sunt numai copilasi si batranei (rar vezi iubareti pe acolo, ca ei se ascund mai incolo in boscheti, pe bancutele mai ascunse ochiului ) si e mereu curat. plus ca nu prea mai sunt caini prin Vl, culmea!!! i-o fi calcat Adi de la Vl cu Bugatti-ul lui bengos
china ne pare rau de febra. sa treaca mai repede.
o fata din parc a mers de urgenta cu fetita ei de 8 luni cu febra 40 la spital. avea putin rosu in gat, dar nu faci nene 40 de la rosu in gat. care era faza? fetii nu i-a spart pana acum nici un dinte. se vad sub gingiuta aia de sus si pediatra a zis ca de-aia a facut. e ceva comun la copilasii care n-au dintzoci pana ating pragul de 9-12 luni, ies mai greu si mai cu fitze
si nu in ultimul rand LMA puiului PATRICK care azi face anisorul sa ai parte numai de bucurii in viata si sa fii sanatos
LMA Eliza Elena, Sara Maria si Ioan Teodor
la
simonacip spune:
Neata dragelor. urez LMA Lizucai scumpe si frumoase!!!!Si tuturor celorlalti sarbatoriti Patrik, Sara Maria, Ioan Teodor. Sa fiti copii cuminti si ascultatori.
Tot din amintiri bag si eu un conspect. Am vazut pozici mnunate de Desiree, e haioasa foc Victoria!
Pozele lui Doloress de la munte...ce pofta mi-ai facut sic e copilarie minunata...eu si sis acasa in coate in patul din dormitor citind...Halal copilarie..
Iulia Mufitza e superba in iarba, am ris de m-am prapadit de ea
Socrate , Sebastian frumos ca de obicei, chiar si tusulici.Bai dar ce inalti sunt ai vostri...va spun eu c aal meu ramine mic Are doar 76 si Nicole, fii atenta, ca sa nu spui ca doar fiu-tu e gras, al meu avea acum 2 sapt cu 100 gr mai mult, deci 11.400. Nu stiu dc a mai pus ceva, cert e ca e cam grasun mai ales pt inaltimea lui..
Ylari, ce patanie cu balconul, si eu intind rufele si cu un oki in casa la Mati...dar nu ajunge la clanta sa-i schimbe pozitia si atunci nu-i problema sa o deschid ..AM vazut pozele de la turta, frumos ii sta Evei imbracata asa!
Iulia, in total 700 Euro de familie - 4 stele, all inclusive.La voi cit a fost?
Danicris, da, e tare misto Dan Puric si eu l-am descoperit recent. Daca mai vrei poti citi Mircea Platon si Ovidiu Hurduzeu, a treia forta. La fel de misto.
Lorich merci, imi dai incredere cu picioarele baiatului.
Inais, sper ca scumpa Iasmi e bine...I-ai facut ceva aersoli pana la urma?
Sis, ce bine papa Mirci, Matei mai mult sin, legume doar 100 gr , fructe nu mai vrea, nici biscuti (mai bine!)
Ylari, nu mi-a spus nimic dr cind i-a facut priorixul, mi-a zis doar pt DTP sa-i tin comprese reci la piciorul si adevarul e ca s-a cam intarit, am stat si aseara cu comprese. Febra mmi-a facut f putin in ziua vaccinului. Doamne, zic iar bine ca am scapat pina la 4 ani!
MsBB, misto faza cu iarba de acasa, adevarul e unde mergi e plina de mucuri de tigara. innebunesc!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Mihaser, si eu le fac pasapoartele copiilor azi! Bafta!
Si ALysh era sa te uit, felicitari pentru examen! Bine c-ais capat.
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
simonacip spune:
Iulia, cu parca ma vad pe mine. ASa fac si eu.... SI eu tb sa mai slabesc ca am luat un kil cu Pastele...Acuma, la mot asta e nu pot sa mai slabesc pina vineri, dar am nunta aia pe 16 si...am o rochie scurta. Pentru mare, costum intreg si stau mai linistita si cu burta...Asta e
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
jady spune:
Buna dimi...
LA MULTI ANI !!! Patrik de Doloress,chiar daca petrecerea ati facuto,sati dea DUMNEZEU sanatate ,bucurii,si tot ce este mai frumos in viata,am vazut poze :minunate ce bucurie...te inteleg cand vb cu atata bucurie de copilaria ta la munte ,eu mam nascut la BRASOV fff aproape de padure,si am stat si la casa...imi pare rau pt puiutul meu ca nu va avea parte de asa copilarie...
Ylari fatuca ta are o fata de smechera si e asa dulce ,deci a mai luat si bani...mmm
iulia am vazut mufi mica si dulce ...e in razboi cu iarba
am vazuto si pe Victoria ,are niste ochisori superbi,si pe Robert cu petrecerea lui super tare,bebe de socrate si de magnetism avem fetelor niste bebei de invidiat
pupacim bebe bolnavior si cu febra
cat despre noi in general bine suntem in toi cu preg pt party,si ERIC nu are chef sa mearga ne rupe de spate ,iar cu mancarea cam la fel isi stramba nasucul,iar iaurt deloc nu mai stiu cum sai dau aveti voi cmva o medoda mai deosebita???
eu va pup pt ca la 9 incep lucru...
o zi cat mai buna,superba si plina de implinirii
iulia83 spune:
simona pai e bine 700 eur de fam. noi n-am gasit la central, unde vroiam eu, am luat pana la urma la unul de 2* cu 14 mil si mic dejun. la noi all inclusive-ul impune anumite ore sa vii la restaurant ceea ce nu-i tocmai ok, ca asta inseamna ca ar trebui sa fiu conditionata de orele date de hotel nu pot pleca din mamaia. de la anul facem si noi afara. si eu am costum de baie intrteg luat anul trecut tocmai pt a-mi ascunde burtoiul. anul asta aspir la deux-piece. daca ma aranjeaza si soacra-mea cu o cunostinta de-a ei sa vina sa-mi faca masaj la burtoi sa scap de sunci, atunci ma duc la nudisti deja
jady incearca sa-i pui biscuit pisat in iaurt. il mai indulceste. mufi papa un borcanel de 250 odata daca-i pun biscuit
simonacip spune:
Iulia, 14 mil in total? Noi am vrut all inclusive mai mult pentru baieti si pt david, sa aiba toate mesele asigurate..Cit despre deuzx piece..eu niciodata, decit pe o plaja goala...Cu tot masajul, chiar dc mi-ar scadea burta...vergeturile ramin Si am muuulte...
Jady, nici Mati nu se omoara cu iaurtul. EU ii pun citiva pufuleti simpli, dintr-aia nesarati (la noi Gusto nu au asa multa sare)si el ia un pufulete, eu ii bag lingura de iaurt...Si uite asa il gatam...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
socrate spune:
Neata, si cafeaua e buna.
Pe mine ma doare capul...din nou si iar. In fine nu a venit nici un cutremur deci s-a dus si teoria mea.
Oricum azi iesim si noi la piata poate apucam sa ne lipim de Mara si Cleo.
Multumim pentru complimente fetelor, am si rosit de emotie. Primim inscrieri pt postul de nora, dar va avertizez ca Mara are un avans si oricum va alege singur cand creste.
Ce mai face oare Adriana si Aelita? Nu au mai scris.
Ce draguta Mufitza se sperie de iarba, Eva isi sechestreaza mamica...eu care sunt paranoica de altfel cu inchisul usilor am fereastra langa usa asa ca las mereu geamul deschis in caz de vreo pozna. Io ma gandesc cum o sa il las sa se joace in nisip. Probabil ca tb sa ma duc sa dau prin sita nisipul inainte eu sunt terorizata, altfel l-as lasa pe jos, dar daca da de un muc sau de un ciob sau mai rau...
Om vedea in fine, o sa luam vreo grebla ceva.
MsBB spune:
LA MULTI ANI !!!
Sa fii sanatos PATRICK sa ai parte de o viata frumoasa, plina de realizari, sa cresti MARE si sa fii iubit!
Felicitari pt cele 11 lunitze :IOAN TEODOR, Eliza Elena, Sara Maria acusi- acusi dau mamicile voastre de baut pt un anisor
Nah - ca pana am incalzit io s-a trezit si Cleo . Ma bucur ca te simti mai bine - imi dau seama ca a fost destul de serioasa durerea daca te-a legat in casa ieri.
Noi am avut ceva bairam pe la ora 4 asa ca dimineata am avut recuperari .
De tare ce am tipat - s-a trezit si vecina ...
Mai, vecina, cum te tine in priza gogo. O dulceeee si sper sa iasa odata dintisorii aia, sa nu o mai chinuie atata.
Oho - uite ca si Ducu Gabitzei are in meniu pietricele .
Mihaser - dixtractie placuta astazi cu kinderi - sa frumos la - la pasaport.
Iulia - - imi aduci aminte de o prietena care tot din motive tehnice nu producea nik nik . A luat un laxativ - mai bine doua - deh sa vina reactia mai curand ... . Si a venittttt - pe strada . So fi vazut cum transpira , cum zambea fortat si zicea printre dinti cu oki bulbucati ca melcu' " Ma kk pe mineeee " Cand a ajuns la o buda era pe parca adusese flacara olimpica
Simona - bine ca ati scapat de vaccin !Sa zambiti si voi frumos azi la de pasaport
Jady - Ericutzul mofturici - spor la pregateala de chef .
iulia83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip Iulia, 14 mil in total? Simona, mami de baieti David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
da. de ce? e mult? putin? ca e primul concediu platit de noi, pana acu n-am avut treaba, am mers cu ex bf care platea el, deci habar n-aveam cat costa treaba
editez pt MSBB ma termini