Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Pt cine vrea sa vada NU Vreau in iarba!!!

unde-i GABITZA?

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

e supeeerba..zici c-o musca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Iulia, asa facea si Victoria ieri. O pusesem pe o patura si nu a depasit marginile paturii... :)

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna si de la noi,
Noi ne pregatim ca Joi dimi plecam la munte la Moeciu si stam pana duminica . Abia astept sa mai schimbam si noi aerul.
Bebe este un nebunatic, se urca in sertare,incearca sa se catere pe mobile, stinge si deschide tv-ul…
Dar este si un cumintel, sta singur in living si o ora daca il las, isi gaseste de lucru diverse….
De o saptamana doarme toata noaptea de la 22 la 07….
Cam atat despre noi…a si avem 11.3 kg dezbracati….

Lorich
– ce haios este Robertelul tau, cu faza cu aspiratorul….Al meu imi stinge si deschite TV-ul de zeci de ori…va trebui sa-l suspend
Socrate – dar ce urias ai tu acolo, bravoooo…Sa nu spui ca a stat sa-l tunzi….
Ylari – sa va fie de bine petrecerea…Si eu ma gandeam cu seriozitate la bb2…sa vedem. Oau ce fetita mare si frumoasa ai…Bani si inel….hmmmm se marita din interes fata ta….
MssBB – ma distreaza postarile tale…imi dau viata in sange. Cum mai este “mandra”?
Emycor – oau 14 pasi..super, felicitari. Vrem si noi….Si eu votez propunerea ta cu blogul lui Miss
Doloress- l-am admirat pe Patrick, ce mare s-a facut….si ce peisaje…mor de invidie
Inais- multa sanatate pt Iasminuta
Laura – gata v-ati hotarat cu excursia, ce bine…de data asta sa va iasa totul ok…
Ca eric – si noi cu imbracatul e teroare….
Magnetism- mai trimite-ne poze cu Bogdan Pogonici, ca e tare simpatic si smecheras
Iulia – ce printesica delicata ai tu acolo…

Aaa si sa n-o ratez pe Miss, al carei blog il citesc si pe care o simt aproape de noi. Stiti cum gandesc eu: ca sa aflu despre Miss trebuie "doar sa dau pagina". Ma bucur sa citesc despre Daviducul ei ca a inceput sa doarma si ma bucur ca este activa pe blog cu info pentru noi.

La multi ani pt sarbatoriti !

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

iulia ce dragutza e mufi a ta...ce tragedie..cum sa puna ea mana pe iarba, zici ca avea tepi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

e 8 si nicio ???

deci io cu coloana is mai bine. AZI IESIM si din casa. La piatza, normal.
Noemi, sa mananci tu prima data salata cu frunze de spanac, sa ne zici cum e. Dupa aia incerc si io. Ca pt barbatu meu, nu are rost sa ii propun, mai degraba i-o bag sub nas cu ridichi si castravete, si ii zic ca e o altfel de salata

Reallaura, io o las pe mara sa umble peste tot. Deci ea e pe jos, ushile la baie+bucatarie inchisa si ea patruleaza inr est. Deci deseori nu sunt cu ohcii pe ea. Dar, se pare ca baietii is mai Mommy dependenti?

fetelor, fifi e incantata in iarba. O rupe, o trage.

voiam sa va zic ca alaltaieri s-a dat Mara+ sebastian in leagan. Mai, si sa vedeti ce bucurie pe Sebastian!! zau ca a descoperit minunea. Mara - se cam plictiseste, ca nu o las sa roada prea mult de pe acolo.

edit: iulia, scumpica ta e superba in iarba!!!ce printsesa...

nicole, dixtractie placuta cu puii la Moeciu! si...sa faci mishcare, nu sa papi

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Bai vad ca n-ati facut oki inca - recurg la metode dure TREZIREA!!!!

Hai ca rasplatesc efortul si cu o

Mufitza e cea mai tare . Ce scatoalce primeste firu' eerbi di la fata . Asa era si mandra mea prima data - bine adauga niste oki ce implorau ajutor si niste urlete ce , de fapt, cereau ajutor imediat
Bai Iulia - tu unde gasesti asa iarba fina si frumoasa? Vii cu ea de acasa?
Cupii nostri au numai noroace , intelegi tu , din alea - daca ai noroc e de caine ... daca nuuuu , ori mucuri de tigari si alte alea ...

Doloress am scris din amintiri si vezi ce amintiri in ceata am avut ? Te-am trimit direct la Olanesti . Oricum, frumoase poze - habar n-am ce-mi veni cu Olanestiul - o fi zis altcineva ceva de Olanesti?

Aha - Nicole ai lasat baietu' la si l-ai poftit la cantarire - normal ca sta singur in sufra si cate o ora - cauta baietu kiloti . Sa va distrati acolo - eventual sa-l tii ocupat propun sa-i iei vreo 2 sertare de acasa sa aiba ce cotrobai ori un sa-l stinga

Simona, Laura - cand va duceti la ? Sunt sigura ca o sa va distrati super , mai ales ca sunteti impreuna

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata, dupa o noapte de vis urat. febra tot face seara (aseara avea 38.7 - dar scade repede cu nurofen), in timpul zilei e ok. temperatura e ok, ca ea e maraita si matzaita si nervoasa. copil din ala rasfatat, care se da cu fundul de pamant, stiti modelul ... eu nu cred ca e altceva decat dintii, pentru ca si-i scrasneste pe cei deja existenti de-mi face mie creierii franjuri. si roade tot ce prinde. si nu-i apatica, e ca de obicei, doar mega-ciufuta . in rest, toate bune. numai de-ar dormi si-ar mai tacea putin
eu tot n-am reusit sa citesc chiar tot din urma, dar m-a mai pus vecina la curent cu stirile. o salut cu intarziere pe MissP; ma gandeam eu ca proiectul era un blog (intai m-am gandit la vreo carte, apoi jurnal, apoi m-a lovit ca-si face blog) .
dar, daca n-am apucat sa citesc tot din urma, am vazut filmuletze si poze frumoase de tot cu copii frumosi, haiosi, tunsi, fricosi, sarbatoriti, pe iarba, printre flori, la munte (mi-e dor de Campulung ), mestecand papucei de guma, in toate ipostazele posibile
si regret din tot sufletul ca am ratat cateva zile de nastere, dar transmit tuturor copilasilor care au implinit 1 anisor urari de bine, sanatate si zile insorite

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hop si eu daca este vorba de cafea Una cu lapte pentru mine!

Iulia, cat este de scumpa Mufitza prin iarbaaaa!! Intre timp Raducu parca-parca nu mai are asa treaba cu iarba, in schimb a descoperit prietricelele, mult mai interesante. Mergem cu prietenul Robert la ursii din zona Roata Mare, avem si leganus acolo si iarba si pietricele, ne place.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

neata!

sunt cu kinderii acasa...cri nu a vrut la gradi...azi mergem sa le facem pasapoarte si sa mi-l schimb si pe al meu!

iulia e super tare mufi pe iarba...parca frigeeee...

china si Eli scrasneste din dinti la greu! Ma dispera!

Alysh spor la pregatiri!

Laurici distractie placuta in Bulgaria

Si eu sunt pro blog de Miss pe prima pagina...noi il vizitam zilnic

Nu am apucat sa vad poze..acum, ca sa pot scrie acest mesaj, portofelul meu e grav avariat...Eli a scos tot din el...Cri a luat un talisman si tot zice Doamne, Doamen te iubesc...

Va pup! Ma duc sa-mi recuperez identitatea!

Mergi la inceput