Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(119)
Raspunsuri - Pagina 9
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel gigelica, trebuie sa bei multe lichide ca sa ai laptic mult, nu sa papi mult daca nu-ti place sa bei altceva, bea baxu ala de bere!!! Si haleste ciorbe, ca si acolo e lichid :) Citind "meniul tau" vad ca ai mincat multe glucide lente: piine, cozonac, pasca, paste... astea ingrasa toate. INcearca sa pui accentul pe legume si fructe, carne slaba (pui am vazut, e f bine) si salate (iar e bine). Si slabim noi pina la vara, nu-ti face tu griji. Si io zic ca si denisa, desi nu mai am decit un kil in plus, tot nu intru in toti blugii, ba chiar intru doar in cei care imi erau mari, cei pe care ii utilizam dupa sarbatori, cind luam ceva kile in plus. Si mai e ceva: masuratoarea in talie imi da 82, cam cu 14-15 cm in plus fata de ce era inainte de sarcina, deci e normal sa nu putem inchide blugii. Trebuie ca organismul sa aiba timp sa isi revina la normal si asta se face in timp, deh, s-a "deformat" in 9 luni, asa ca ii trebe cam tot atit, zic io, ca sa isi revina. Hai nu te mai depresa, pupa pe piton si el pe tine Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon Toulouse, la ville rose |
Ciorba mananc din 2 in 4 , adica atunci cand imi gateste soacra mea, ca io nu fac ciorba. Imi place, dar...sunt obosita acum si lui Gabi nu ii place ciorba, de aia nu obisnuiesc sa gatesc.
Ce legume sau fructe sa pap....ca nu prea imi plac toate si ce imi plac mie nu e ok pentru Piton???
El are chef de vorba iar eu mor de somn. S-a trezit pe la 3 fara ceva dimineata, a papat si a adormit imediat. Dar eu si tati am avut chef de vorba si despre Cernobal, despre bomba atomica, despre virusi...Asa ca din cele 3 ore dormite de Piton eu am mai dormit doar 1. Si la 6 a dat trezirea...dar l-am mai amagit cu suzeta pana pe la 7, cand a inceput sa urle pur si simplu de foame. Nu mai fac greseala asta. Cand da primul semnal il mufez si gata, sa nu il mai vad crizat de foame.
Va pupacesc pe toate.
Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Buna seara! Incerc sa ma concentrez sa scriu si eu doua vorbe, la raport. Desi-i bine sa iti simta lumea lipsa, dar, nah, daca-s prezenta mereu, nu striga nimeni dupa mine. Eventual Simina. Ieri cautam un capitol mai vechi din odisee, sa incerc sa refac lista de sarbatoriti. Si am ajuns exact (ca aia-i ciudat) la capitolul 56, ala in care incepuse nasterea printeselor mele. Si nu am avut si io ce face, decat sa recitesc, vreo 3-4 capitole, pana... pana am simtit ca nu mai pot. Am rememorat momentele alea, care erau cumva inchise in inima mea. Oricum nu prea eram in apele mele de vreo cateva zile. Asa ca azi am plas pana m-am umflat, efectiv abia pot tine ochii deschisi si ma doare capul ingrozitor. Am fost la cimitir la Alma de dimineata, am stat pana aproape de ora 1. Am plivit iarba pe langa locul ei, si m-am ranit cu o buruiana, acum vad ca mi s-a umflat degetul, i-a facu Alex baie Luanei, eu nu am putut. Spre seara am iesit si noi vreo 2 ore, i-am cumparat Luanei cateva hainute, o sa o imbrac de ziua ei si o sa pun pozici. Gigelica, am luat ceva si pt Victor, daca imi dai voie sa ii trimit. Dodo-pui, tie iti trimit o rochita roz, pt Isabella. Am pus azi si coletul cu hainute. Ma simt "blocata" (cum zice Clau), ma simt pierduta, si as vrea sa mor. Ma retrag, ca nu am dreptul sa va stric ziua cu prostiile mele. Am sa intru cand ma simt mai bine. Nu am putere sa citesc din urma. Simina, te rog vezi tu de listuta, eu deocamdata nu vreau decat sa... plang. Va pup! |
Monica .Te cred ca-i greu,sunt alaturi de tine.In timp o sa se atenuieze durerea probabil.
Luana la cat mai multe lunitze.
Ps:Dragelor ati comandat Infacol?Ati comandat si pentru mea?-
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui olishka Mamici, de la cate saptamani l-ati scos pe bebe afara? Am inteles ca mai intai il scoatem la balcon cate putin si apoi il scoatem afara. Dar la cat timp? |
Noi am iesit in a 14 zi direct la plimbare si am stat pentru prima data cca 2 ore.A doua iesire a fost ,de nevoie, pe un vant crunt si a fost o "plimbare" de cca 15 min.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui alina.n pup fetele am pus cateva poze pe link daca vreti sa o vizionati pe printesa noastra http://community.webshots.com/album/571475897xAvrHp |
ALINA sa va traiasca - este draguta
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
dyana27 spune:
neatza dragalasele
noi am iesit ieri la cautat de parchet cu bebita. ne-am plimbat cu titiul, si am fost foaaaarte cumintei in scaunelul de masina. o singura data l-a apucat o crampa la burtica si a trebuit sa-l iau in brate, in parcare la bricostore, asa ca in brico ne-am plimbat in brate la mami. altfel, in masina nu-l scot din scaunel nici picata cu ceara- daca e nevoie trage tati masina pe dreapta pana ne linistim; eu sunt foarte crizata de dobitocii din bucuresti care conduc in ultimul hal; cred ca mi-ar fi mai usor sa conduc eu data viitoare, ma simt mai stapana pe situatie la volan decat in spate.
in rest, ce sa zic sunt cam obosita, ca tati nu are timp nici macar sa-l tina pe bebe 10 minute in brate; o sa terminam noi si cu mutatul in apartamentul nou in maxim 3 saptamani si atunci o sa poata si el sa se mai ocupe de bebe. asa ca sunt mamica 24 din 24, ca surioara are 3 garzi consecutive si apoi pleaca la mare. si azinoapte bebe s-a trezit la 1, la 4, la 6 si apoi la 7.30 urla ca din gura de sarpe si l-am pus iar la titi. acum l-am pacalit sa stea 5 minutele singurel dar vad ca da semne de trezire. nu am ce sa-i fac, trebuie sa-l tin in brate pentru ca dimineata il doare burtica rau si doar eu pot sa-l linistesc.
pe bebeii vostrii ii doare burtica la o anumita ora????? ca la noi e dezastru dimineata, are niste dureri de lesin eu langa el de mila; ii trec pus la tzitzi, dar tot reuseste sa urle vreo 10-20 minute in chinuri
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David
petrean spune:
La multi ani Luana, sa fii fericita, sanatoasa si sa cresti mare alaturi de parintii si fratiorul tau
Bogdana - mamica de 3 minuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
POZE
alina.n spune:
La multi ani/lunite Luana!!!
Monica o imbratisare si un pup maaaare din partea mea si a Nataliei.
Fetele multumim pt aprecieri.
Am si eu o pbroblema ,vad ca fetita face kk verzui de la ce sa fie (mentionez ca de 3-4 zile papa numai lapte de-al meu!fara formula) ?
Ieri fata de alte zile am papat lapte cu orez si 2 lamai(ca simteam ca ma incearca o raceala)-sa fie de la astea?
Mami fericita!!!
Vine barza!
dyana27 spune:
alina stai linistita, e normala orice culoare de galben-verde si variatii pe tema. al meu face cand galben, cand verde inchis... niciodata la fel. incepe sa li se colonizeze intestinul cu flora bacteriana normala, deci nu te speria. cred ca ati vazut ca si mirosul e din ce in ce mai.....placut
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David
olishka spune:
Neata!!!
LA MULTE LUNITE LUANA
Multumesc mamicilor care mi-au raspuns
Astazi a plecat mama Dar vine soacra diseara si preia stafeta. Ma descurc si singurica, caci ieri am stat mai toata ziua singura, dar parca e bun un ajutor la casa omului
Mamici va dati cu Garmastan dupa fiecare "utilizare" a sanilor? Inainte de a da sa suga la bebe, trebuie sa ne spalam de crema? Eu nu mai gasesc prospectul.
Olga, mamica lui David iepurasul
pisigri spune:
eu nu am folosit creme pt sini decit pina a venit laptele, ca sugea in gol si era nervoasa...in prospect scrie ca nu e necesar spalatul, dar la ce compusi are, eu nu i-as da sa inghita asa ceva. oricum eu ma spal pe sini inainte de fiecare supt, mi se pare normal, transpir...bleax.
daca chiar aveti probleme cu mameloanele recomand mai degraba lanolina pura. dupa 2 administrari mie mi-au trecut ragadele facute la inceput.
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/