Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(119)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aris26/aris26.jpg)
aris26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisis81![]() Numele meu este Cristina si sunt mamica fetitzei Teodora, in varsta de 4 zile. Fetitza mea nu a crescut la mine in burtica si de aceea nu am fost cu voi la odisee de la inceput, desi daca stau sa ma gandesc bine, daca nu as fi pierdut sarcina de la FIV 3 as fi fost pe aproape (aveam termen in mai). Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru pentru ca am multe de invatat de la voi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie ![]() ![]() ![]() |
Felicitari Crisis
![](bis.gif)
![](floare.gif)
esti binevenita si tu sighiocica ta frumoasa
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Eseea/Eseea.jpg)
Eseea spune:
citat din mesajul lui alina.n La multi ani/lunite Luana!!! ![]() ![]() ![]() Monica o imbratisare si un pup maaaare din partea mea si a Nataliei ![]() Fetele multumim pt aprecieri ![]() Am si eu o pbroblema ,vad ca fetita face kk verzui de la ce sa fie (mentionez ca de 3-4 zile papa numai lapte de-al meu!fara formula) ? Ieri fata de alte zile am papat lapte cu orez si 2 lamai(ca simteam ca ma incearca o raceala)-sa fie de la astea? Mami fericita!!! Vine barza! ![]() |
bebelusii alaptati exclusiv fac toateeeeeenuatele de caca!! fetita mea de la vreo 2 luni pana pe la 6 luni a facut NUMAI verde!
![](icon_smile.gif)
alaptezi EXCLUSIV???????? FElicitariiiiiiii, ai reusit!!
![](floare.gif)
Mami de fetita
![](copilas.gif)
![](fetita.gif)
![](bibe.gif)
![](baietel.gif)
![](images/user_woman.png)
SimonaMami spune:
Alma , azi ai fi implinit trei luni, pui mic, iar mami ar fi fost cea mai fericita mamica din Univers!
Si acum este fericita, pentru ca surioara ta si fratiorul tau mai mare au grija sa o faca fericita, insa ii lipsesti enorm, in fiecare clipa. Ii este dor de tine cum nu i-a fost niciodata dor de altcineva. Si nici nu ii va mai fi vreodata.
Te rog pui mic, vegheaza asupra ei, alina-i suferinta cu o adiere de vant, cu o petala de floare, cu un fluturas jucaus, cu un curcubeu colorat...
Raaluca spune:
LA MULTI ANI LUANA!!! ptr Mami, tati si Clau
Si inca o pentru tine Monica, mamica si sotie curajoasa, puternica si neinfricata!
Numai ganduri bune de la Lena si mamica ei
crisis81 spune:
Multumim mult pentru primire fetelor!
Desi mi-am dorit-o foarte mult, incerc sa nu o cocolosesc prea tare.... incerc numai. Noi stam la curte si desi avem numai 5 zile am scos-o afara un pic si ieri si alaltaieri. Era soare, frumos si a dormit printesa mea 4 ore neintoarsa si pe urma avea o foame de mai avea putin si inghitea bibe cu totu'
. Sa nu va fie frica sa-i scoateti fara daca aveti posibilitatea unui loc cu adapost, aer curat si fara alti copii. Ii ajuta foarte mult la imunitate.
Datele noastre sunt cam asa: DN 23.04.2009, ora 11.55, 50 cm, 3 kg, nastere naturala fara epidurala, 37 sapt. si 5 zile, scor apgar 9.
Cris mami de
![](fetita.gif)
![](foto.gif)
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
dyana27 spune:
monica puiule ai toata increderea ca aici nu te judeca nimeni pentru starile rele; dimpotriva, cum au zis si celelelte mamici ne bucuram ca ai incredere sa ne impartasesti suferinta ta. si e normal sa suferi, era normal ca la un moment dat sa nu mai ascunzi amintirile acelea dureroase. lasa-le sa iasa, da-ti voie sa suferi pentru ingerasul tau, pentru ca asa e normal. pana acum te-ai tinut extraordinar de tare, la gandul ca trebuie sa fii recunoscatoare pentru Luana, dar nu e nimic gresit sa-ti plangi sufletelul plecat. cat despre noi, cred ca nu sunt singura care a plans astazi scriindu-ti mesajul, si nu simt ca ar fi ceva gresit in asta, dimpotriva, ma simt mai aproape de Doamne Doamne si stiu ca sufletelul tau este un ingeras micut si o sa te ajute si sa te aline.
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/denisamada/denisamada.jpg)
denisamada spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Ciorba mananc din 2 in 4 , adica atunci cand imi gateste soacra mea, ca io nu fac ciorba. Imi place, dar...sunt obosita acum si lui Gabi nu ii place ciorba, de aia nu obisnuiesc sa gatesc. [...] Si la 6 a dat trezirea...dar l-am mai amagit cu suzeta pana pe la 7, cand a inceput sa urle pur si simplu de foame. Nu mai fac greseala asta. Cand da primul semnal il mufez si gata, sa nu il mai vad crizat de foame. |
Ciorbe nu mananc nici io, ca nu-mi plac... Acum de Paste am facut un borsh de ied buuuuuuuuun. Pe-asta l-am papat, dar cu asta.... intram in pauza. Nici ceaiurile nu-mi plac, bine ca functioneaza laptari lui Adelache fara adjuvant de kimen si anason. In skimb APA! Cam 4l...
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
A! Si cu suzeta... Noi nu o folosim. Am incercat ieri dimineata sa o pacalesc sa taca macar cateva minute, pana o skimb, ca urla ca in gura de sharpe ca vrea papa si eu ma kinuiam sa skimb scutecelul. Pai ce-a vrut? Mi-a scuipat-o imediat afara! MANCARE, MAMI, NU CAUCIUCE!
![](bang.gif)
Denisa-Madalina
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_p_n/alina_p_n.jpg)
alina.n spune:
Ce bine ca mi-ati raspuns dyana,eseea hiar intrasem putin in panica,deci e normal m-am linistit.
Da Eseea acum nu mai papam formula ,a crescut cantitatea de laptic cu galafor si de sapt trecuta nu am mai folosit supliment.Dar mare parte e laptic muls pt ca la san nu are rabdare sa suga....Orium eu sunt happy pt ca stiu ca laptele meu e cel mai bun pt ea si voi face orice numai sa nu intru dinnou pe formuls. Sper sa ne tina,deasemeni vad ca a inceput sa pape si ea putin mai rar si sa nu mai amestece lapticul.
Mami fericita!!!
Vine barza!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Eseea/Eseea.jpg)
Eseea spune:
citat din mesajul lui crisis81 Multumim mult pentru primire fetelor! ![]() ![]() ![]() Desi mi-am dorit-o foarte mult, incerc sa nu o cocolosesc prea tare.... incerc numai ![]() ![]() Datele noastre sunt cam asa: DN 23.04.2009, ora 11.55, 50 cm, 3 kg, nastere naturala fara epidurala, 37 sapt. si 5 zile, scor apgar 9. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cris mami de ![]() ![]() "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie |
felicitari pt printesa ta mult asteptata!
![](icon_smile.gif)
![](floare.gif)
Mami de fetita
![](copilas.gif)
![](fetita.gif)
![](bibe.gif)
![](baietel.gif)