Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(119)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n
Am si eu o pbroblema ,vad ca fetita face kk verzui de la ce sa fie (mentionez ca de 3-4 zile papa numai lapte de-al meu!fara formula) ?
Ieri fata de alte zile am papat lapte cu orez si 2 lamai(ca simteam ca ma incearca o raceala)-sa fie de la astea?

Din cate stiu eu, nu-i nici o problema daca e kk verzui la bebe, dar lamaile alea 2... parca nu-s asa o idee buna.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veron1ca spune:

As vrea sa pun poze cu Andreea pe pagina ghioceilor imi trimite si mie cineva parola?
Am facut si noi 3 saptamani, cu multe iritatii la funduletz de la scutece, creme sau nush ce, suntem foarte sensibile. Cand se vindeca o iritatie ne apare alta .
poze avem si aici http://www.flickr.com/photos/37812378@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Luana, La multe lunite!!!

Ayla

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Oare Inapreda de ce nu a mai intrat? Era destul de activa dupa nastere. Stie cineva, ceva de ea?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Luana , sa cresti mare si sanatoasa !!!!

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Fetelor, eu am mai shters din pozele mele dupa picasa. poate mai stergeti toate dintre cele mai vechi sa facem loc pt poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Si eu mi-am sters din poze

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

am uitat sa va multumesc pentru sfaturile despre tzantzari
zanza-no nici nu stiam ca exista, o sa trag o fuga la chicco,saru-mana
si Shasa, merci mult...ma ajuta mult sa stiu ca a folosit cinva si totul a fost ok.
despre aparatul cu ultrasunete am citit ca nu face mare lucru, dar cred ca iau unu pt camera lui si pe hol pun aparat in priza.
m-am mai linishtit, la noi e o mare problema cu tzantzarii...in curte avem un lac mic, in fatza casei e o padure si in spatele padurii ditamai lacul. stropesc eu cu avionul dar mai subtire asa ca suntem in ilfov si bugetul e cam limitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Crisis81 felicitari mamico, sa-ti traiasca puiul, sa se faca mare-mare si sa va aduca numai bucurii! Ma bucur enorm pt. voi, sinteti niste parinti norocosi iar bebluna, minunea voastra va fi cel mai fericit copil avindu-va alaturi! Ei cum e adaptarea?

Mady lui Mihai - (1-aug-2006) si a lui Costin (21-apr-2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am mai sters si eu din poze.

Aris cum functioneaza zanza-no? Si noi avem tantarei, si nu am fost pe faza cand s-a discutat despre acest subiect

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput