Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(119)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui veron1ca

Am facut si noi 3 saptamani, cu multe iritatii la funduletz de la scutece, creme sau nush ce, suntem foarte sensibile. Cand se vindeca o iritatie ne apare alta .
poze avem si aici http://www.flickr.com/photos/37812378@N03/

Eu folisesc crema de galbenele si pare ok, ne apar mici iritatii si noua dar in special unde sunt marginile la pampers (nu de la urina sau kk)

Mami fericita!!!
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gigelica - Chatonel ti-a raspuns cam tot ce ash fi spus si eu. ideea e ca nu mananc mult cantitativ, dar incearca sa inlocuiesti nishte chestii care ingrasha cu altceva mai sanatos si mai bun pt piton. de exemplu cashcavalul inlocuieshte-l cu branza de vaci, cashcavalul e gras si nu contine mai deloc calciu. cozonacul si pasca scozte-le total din meniu...pastele idem. baga apa legume si fructe de orice fel. nu stiu despre care legume si fructe vorbesti tu cand spui ca ii fac rau lui bb.

Mergi la inceput

olga - e gama de la chicco care protejeaza cand eshim cu ei afara.
uite:
http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/cosmetice-8/zanza-no-23/

noi pt fundul lui bb folosim numai bepanthene unguent. de fiecare data cand ii schimb scutecul si nu am avut nici macar un punct de iritatie.

Mergi la inceput

MADYN - cum e cu laptele? vreo imbunatatire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

olga - e gama de la chicco care protejeaza cand eshim cu ei afara.
uite:
http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/cosmetice-8/zanza-no-23/

noi pt fundul lui bb folosim numai bepanthene unguent. de fiecare data cand ii schimb scutecul si nu am avut nici macar un punct de iritatie.

Multumesc

Si noi folosim crema de galbenele de la Plafar Sibiu si nu avem problemute. Bepanthene ne-a zis doctora sa folosim in caz ca se irita.

S-a trezit iepurasul. Am fugit.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

cu ieshit afara - noua pedriatra ne-a recomandat sa ashteptam o saptamana chiar daca stam la curte si nu e f mult praf dar el a fost in mediu steril atata timp, are nevoie de cateva zile sa se adapteze. la o saptamana am inceput sa ieshim incet incet prin curte, la 2 saptamani am plecat in prima vizita(deh, erau floriile). pana acum am fost si prin plaza o data si la bowling. chiar ma gandeam ca trebuie sa ajung la cumparaturi cat e curand, hainele de nou-nascut nu ii prea mai vin si din marimea urmatoar nu am decat doua body-uri dinalea cu totul...si la noi astea's baza, iar astea doua sunt tare dragutze dar se baga pe cap si nu ii convine deloc. am facut o pasiune pt hainele de la next asa ca trebuie sa ajung la mall-ul lui vanghelie

Mergi la inceput

fetelor - am si eu o problema....inca mai simt epiziotomia...maine fac 5 saptamani de la nashtere si eu inca o simt pai peste o saptamana ar trebui sa primim verde la "activitati"....oare cum o sa fie?
am avut o taietura f f mica...un singur fir, si eu tot ma plang

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Noi din cauza iritatiilor in apa de baita am pus ceai de musetel pana pe la 6 saptamani si folosim o crema preparata in farmacie,bepanthenul nu ne-a ajutat deloc.Acum avem o pielicica frumoasa fara nici o iritatie.Am scapat si de durerile de burtica,am folosit 1 saptamana Infacol pe noi nu ne-a ajutat .De 1 saptamana folosim Debridat si sab si de atunci nu am mai plans decat cand ne este foame sau somn.Noaptea mai nou dormim de la 11 seara pana la 5 dimineata

Monica si minunea vietii noastre Timeea Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veron1ca spune:

Chiar daca am folosit Bepanthen, Fluocinolon N, crema de galbenele, albastru de metil, i se vindeca in 2-3 zile iritatiile, care nush de la ce sunt, iar apoi ii apar altele noi in zonele de langa, pe funduletz si piciorushe, iar pe burtica i se tot cojeste pielea. Dr a zis ca are pielea f sensibila, dar tratament nu prea mai are ce sa-i dea ca le-am incercat pe toate. Facem si baita cu tarate.
Am observat ca pe ea nu o deranjeaza si plange tare numai cand o schimb si o spal prin zona aia si o dam cu creme, altfel e foarte cuminte.
Imi ziceti pls, cum sa scriu ceva la semnatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

cu ieshit afara - noua pedriatra ne-a recomandat sa ashteptam o saptamana chiar daca stam la curte si nu e f mult praf dar el a fost in mediu steril atata timp, are nevoie de cateva zile sa se adapteze. la o saptamana am inceput sa ieshim incet incet prin curte, la 2 saptamani am plecat in prima vizita(deh, erau floriile). pana acum am fost si prin plaza o data si la bowling. chiar ma gandeam ca trebuie sa ajung la cumparaturi cat e curand, hainele de nou-nascut nu ii prea mai vin si din marimea urmatoar nu am decat doua body-uri dinalea cu totul...si la noi astea's baza, iar astea doua sunt tare dragutze dar se baga pe cap si nu ii convine deloc. am facut o pasiune pt hainele de la next asa ca trebuie sa ajung la mall-ul lui vanghelie

Si noua ne plac hainutele de la Next Tot de acolo le luam. Zi-mi cum a fost la Plaza. Te-ai dus cu carutul la cumparaturi sau cum ai procedat?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput