Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(119)
Raspunsuri - Pagina 8
olishka spune:
Ayla te inteleg si sunt alaturi de tine Esti foarte puternica si fii in continuare asa pentru copilasi. Este normal sa mai si plangi si te rog sa nu mai spui ca ne strici ziua atunci cand ne impartasesti ceva. Ne pasa si te ascultam cu drag
Olga, mamica lui David iepurasul
olishka spune:
Manuela Noi facem 2 sapt joi si cred ca atunci o sa-l si scot cate putin pe iepuras.
Anamariame ma bucur ca esti cu moralul mai ridicat. Este foarte important Sa fii tare!!!
Olga, mamica lui David iepurasul
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Mamici, de la cate saptamani l-ati scos pe bebe afara? Am inteles ca mai intai il scoatem la balcon cate putin si apoi il scoatem afara. Dar la cat timp? |
Noi am inceput din ziua 10 sa o scoatem in balcon cate un pic, in ziua 13 am coborat un pic in fata blocului, iar in ziua 17 deja am abordat parcul.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
novus spune:
citat din mesajul lui aris26 gigelica - sa stii ca nu e nevoie sa mananci f mult ca sa ai lapte de buna calitate. eu de exemplu am o singura masa pe zi pe la 6-7 iar dimineata mananc un ou fiert si o bucatica de branza..cateodata un iaurt. lapte am sa-mi pun si in cap iar piticul meu a luat mai mult de un kg intr-o luna. |
Gigelica, subscriu si eu la ce zice Aris nici eu nu mananc mult chiar deloc si am lapte suficient
Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez
shasa spune:
citat din mesajul lui alina.n pup fetele am pus cateva poze pe link daca vreti sa o vizionati pe printesa noastra http://community.webshots.com/album/571475897xAvrHp Mami fericita!!! Vine barza! |
ALINA sa va traiasca printesa ca tare este frumusica
FlorinTheodorPetru
shasa spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Buna seara! Incerc sa ma concentrez sa scriu si eu doua vorbe, la raport. Desi-i bine sa iti simta lumea lipsa, dar, nah, daca-s prezenta mereu, nu striga nimeni dupa mine. Eventual Simina. Ieri cautam un capitol mai vechi din odisee, sa incerc sa refac lista de sarbatoriti. Si am ajuns exact (ca aia-i ciudat) la capitolul 56, ala in care incepuse nasterea printeselor mele. Si nu am avut si io ce face, decat sa recitesc, vreo 3-4 capitole, pana... pana am simtit ca nu mai pot. Am rememorat momentele alea, care erau cumva inchise in inima mea. Oricum nu prea eram in apele mele de vreo cateva zile. Asa ca azi am plas pana m-am umflat, efectiv abia pot tine ochii deschisi si ma doare capul ingrozitor. Am fost la cimitir la Alma de dimineata, am stat pana aproape de ora 1. Am plivit iarba pe langa locul ei, si m-am ranit cu o buruiana, acum vad ca mi s-a umflat degetul, i-a facu Alex baie Luanei, eu nu am putut. Spre seara am iesit si noi vreo 2 ore, i-am cumparat Luanei cateva hainute, o sa o imbrac de ziua ei si o sa pun pozici. Gigelica, am luat ceva si pt Victor, daca imi dai voie sa ii trimit. Dodo-pui, tie iti trimit o rochita roz, pt Isabella. Am pus azi si coletul cu hainute. Ma simt "blocata" (cum zice Clau), ma simt pierduta, si as vrea sa mor. Ma retrag, ca nu am dreptul sa va stric ziua cu prostiile mele. Am sa intru cand ma simt mai bine. Nu am putere sa citesc din urma. Simina, te rog vezi tu de listuta, eu deocamdata nu vreau decat sa... plang. Va pup! _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
MONICA nu pot decat sa iti spun ca ma gandesc la tine si vreau sa sti ca sunt alaturi de tine. Sunt sigura ca doar tu sti cel mai bine ce-i in sufletul tau, noi putem doar sa iti fim alaturi si sa alinam atat cat putem suferinta. Te pup
FlorinTheodorPetru
shasa spune:
citat din mesajul lui crisis81 Buna seara! Numele meu este Cristina si sunt mamica fetitzei Teodora, in varsta de 4 zile. Fetitza mea nu a crescut la mine in burtica si de aceea nu am fost cu voi la odisee de la inceput, desi daca stau sa ma gandesc bine, daca nu as fi pierdut sarcina de la FIV 3 as fi fost pe aproape (aveam termen in mai). Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru pentru ca am multe de invatat de la voi. pentru toate! "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie |
CRISTINA bine ai venit, sa va traiasca micuta Teodora si sa fie sanatoasa
FlorinTheodorPetru
Pisik06 spune:
Monica, curaj mamico! E normal sa mai ai si caderi, dar esti puternica, ai dovedit asta si te vei ridica si de data asta!
Crisis, bine ai venit. Noi ne "stim" de pe la FIV, ti-am vazut pozele si pe mess si iti cautam povestea, nu stiam de mica minune. Ai pm
Fetelor, va spun a mia oara sa nu va descurajati cu lapticul. Noi suntem cel mai bun exemplu ca se poate. Desi orice medic sanatos la cap mi-ar fi bagat instant formula, dupa ce pitica luase numa 400 gr intr-o luna si nu trecuse de 3 kg, eu am ascultat de prietena mea din Sua si nu am renuntat la alaptat. Acum papa tot numai san si ia peste 300 gr/sapt constant. Chiar azi am fost la o doctorita la CMU sa o inscriu pe asta mica (dupa ce figuri am avut cu pediatra de policlinica am zis ca renunt la ea) si s-a socat, a zis ca nu e posibil ca dupa asemenea crestere mica sa lasi copilul asa. Uite ca a fost posibil si chiar bine, pt ca apoi copilul a luat triplu. Ok, precizez ca fata mea nu a facut urat de foame niciodata, ca atunci nu stiu ce faceam, probabil recurgeam la formula. La noi doar s-a produs adaptarea mai greu si a necesitat rabdare.
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
simina_kin spune:
Ayla uite un buchet de frezii (ca astea-s preferatale mele) pt tine , poate reusesc sa te scot din starea asta!!!
Si , da, ma gandesc la tine mereu, si caut sa vad ce ai mai scris!
11+
Mariana
Mazarica
gigelica20 spune:
Buna dimineata Fetelor,
Buna dimineata Soare,
Azi o sa fac un morcov mai special, pentru Luana:
Luana
La multe lunitze, Luana!
Pentru ingerasul Alma am, de asemenea, un mesaj:
NU TE VOM UITA NICIODATA!
Ayla - mami Mona, tati Alex, Big Brother Clau
Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)