Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(119)
Raspunsuri - Pagina 6
aris26 spune:
gigelica - pai stiu ca ai pretentii...cate dintre noi crezi ca intram in hainele de negravida???
io una nu!
7kg nu e un capat de tara, pana la vara o sa fi ca noua. cred ca suntem noi cam pretentioase, nu se poate sa ducem o sarcina, sa nashtem un copil... si hocus-pocus sa nu se vada minic in cateva zile. ia mai bine fugi tu la primul magazin si cumpara-ti o pereche noua de blugi si gata cu frustrarile pe tema asta
gigelica20 spune:
Ana Maria si eu ii dau san (intre 20 si 30 minute de fiecare data) si apoi bibi (unde bea intre 30 ml si maxim 100 ml...pana acum).
O iubeste pe tzitzi si nu da semne ca o sa renunte la ea, insa este extrem de nervos cand e rupt de foame si din tzitzi nu prea curge mare lucru. Dar de renuntat la ea tot nu renunta. O trage, o musca, dar sta cu ea in gura.
Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)
gigelica20 spune:
Aris, nu am nici o sansa sa slabesc curand, caci mananc in disperare...sa am lapte mult, sa fie consistent...Mananc si noaptea cate putin, lucru pe care nici in timpul sarcinii nu-l faceam.
Offff, vreau sa slabesc si io mai repede sa reincap in hainele vechi...macar. Se poate sa slabesc si mai mult, sa arat mai bine???
Nu prea cred, caci sunt o fomista si o pofticioasa. Doar Pitonul seamana cu mine...
Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)
aris26 spune:
gigelica - sa stii ca nu e nevoie sa mananci f mult ca sa ai lapte de buna calitate. eu de exemplu am o singura masa pe zi pe la 6-7 iar dimineata mananc un ou fiert si o bucatica de branza..cateodata un iaurt. lapte am sa-mi pun si in cap iar piticul meu a luat mai mult de un kg intr-o luna.
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 gigelica - pai stiu ca ai pretentii...cate dintre noi crezi ca intram in hainele de negravida??? io una nu! 7kg nu e un capat de tara, pana la vara o sa fi ca noua. cred ca suntem noi cam pretentioase, nu se poate sa ducem o sarcina, sa nashtem un copil... si hocus-pocus sa nu se vada minic in cateva zile. ia mai bine fugi tu la primul magazin si cumpara-ti o pereche noua de blugi si gata cu frustrarile pe tema asta |
Corect! Eu eram tare mandra de mine ca am revenit la kg "anterioare"... ba kiar unul in minus... dar blugii tot mi-au tras clapa! nu ma cuprind si pace! Am burta! Si poate si pelvisul a ramas asa... mai lataretz! Sper sa-si revina!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
gigelica20 spune:
Nu mananc mult cantitativ...
Hai sa iti spun ce am papat azi:
- pe la 9 am mancat 2 felii de paine integrala unse cu almete si cascaval pe deasupra + o cana de lapte cu cozonac
- pe la 11.30 am mancat o kinder milchschnitte si am baut un actimel;
- pe la 1.30 am mancat 3 biscuiti integrali
- pe la 3 am mancat o portie f mica de paste cu carnitza de pui la cuptor
- pe la 5 am mancat 4 felii de paine integrala cu unt+dulceata de visine
- acum o sa pap o felie mica de pasca
- pe la 10 probabil o sa mananc cu Gabi o salata cu telemea si fripturica la cuptor...de pui
Am baut 3 pahare cu Galactogil, apa cred ca 1 lintru doar...nu prea reusesc sa beau multa apa si...deseara o sa beau o bericioaica fara alcool, care imi place la nebunie. As un bax pe zi....daca as putea.
Deci...sunt nehalita?
denisamada spune:
De mancat... si eu mananc destul... sunt precum cainii lui Pavlov. Cand alaptez pisicutza ma apuca o seteeeeeeeee si dupa ce terminam, o foameeeeeee.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
olishka spune:
anamariame fii tare mami. Si mie mi-a urlat toata noaptea cand am venit cu el acasa, dar mi-am pastrat calmul, caci stiam ca trebuie sa vina lapticul. Sa stii ca e f importanta si odihna. Am observat ca de fiecare data cand dorm mi se umfla sanii f tare, iar in zilele in care nu ma odihnesc si ziua am mai putin laptic. Asa ca odihneste-te de cate ori ai ocazia. Lasa treburile ca acestea mai pot sa astepte. Totul o sa fie bine!!!
Olga, mamica lui David iepurasul
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisamada De mancat... si eu mananc destul... sunt precum cainii lui Pavlov. Cand alaptez pisicutza ma apuca o seteeeeeeeee si dupa ce terminam, o foameeeeeee. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042 |
Si pe mine ma apuca setea cand alaptez. Suge cu asa o pofta Si nu numai setea. Imi vine tare, dar tare sa merg la toaleta
Olga, mamica lui David iepurasul
georgiana310 spune:
Aris, multumesc pentru vestile despre Ilinca!
ILICA, sa iti traiasca Sophie-phie si sa fie sanatoasa! Sa va bucurati de ea si sa fie intr-un ceas bun!
Fetelor, eu mi-am trimis sotul sa cumpere cantar. Nu o sa fiu obsedata dar... puiuta mea a iesit din maternitate cu 2510 gr. si tare as vrea sa stiu daca a mai pus ceva... Sigur a pus, dar sa vedem cat .
Aveti idee de vreun cantar bun?!
Mami de Briseis, 12 zile
gia