Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(119)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gigelica - pai stiu ca ai pretentii...cate dintre noi crezi ca intram in hainele de negravida???
io una nu!
7kg nu e un capat de tara, pana la vara o sa fi ca noua. cred ca suntem noi cam pretentioase, nu se poate sa ducem o sarcina, sa nashtem un copil... si hocus-pocus sa nu se vada minic in cateva zile. ia mai bine fugi tu la primul magazin si cumpara-ti o pereche noua de blugi si gata cu frustrarile pe tema asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Ana Maria si eu ii dau san (intre 20 si 30 minute de fiecare data) si apoi bibi (unde bea intre 30 ml si maxim 100 ml...pana acum).
O iubeste pe tzitzi si nu da semne ca o sa renunte la ea, insa este extrem de nervos cand e rupt de foame si din tzitzi nu prea curge mare lucru. Dar de renuntat la ea tot nu renunta. O trage, o musca, dar sta cu ea in gura.

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput

Aris, nu am nici o sansa sa slabesc curand, caci mananc in disperare...sa am lapte mult, sa fie consistent...Mananc si noaptea cate putin, lucru pe care nici in timpul sarcinii nu-l faceam.

Offff, vreau sa slabesc si io mai repede sa reincap in hainele vechi...macar. Se poate sa slabesc si mai mult, sa arat mai bine???

Nu prea cred, caci sunt o fomista si o pofticioasa. Doar Pitonul seamana cu mine...

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gigelica - sa stii ca nu e nevoie sa mananci f mult ca sa ai lapte de buna calitate. eu de exemplu am o singura masa pe zi pe la 6-7 iar dimineata mananc un ou fiert si o bucatica de branza..cateodata un iaurt. lapte am sa-mi pun si in cap iar piticul meu a luat mai mult de un kg intr-o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

gigelica - pai stiu ca ai pretentii...cate dintre noi crezi ca intram in hainele de negravida???
io una nu!
7kg nu e un capat de tara, pana la vara o sa fi ca noua. cred ca suntem noi cam pretentioase, nu se poate sa ducem o sarcina, sa nashtem un copil... si hocus-pocus sa nu se vada minic in cateva zile. ia mai bine fugi tu la primul magazin si cumpara-ti o pereche noua de blugi si gata cu frustrarile pe tema asta

Corect! Eu eram tare mandra de mine ca am revenit la kg "anterioare"... ba kiar unul in minus... dar blugii tot mi-au tras clapa! nu ma cuprind si pace! Am burta! Si poate si pelvisul a ramas asa... mai lataretz! Sper sa-si revina!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Nu mananc mult cantitativ...
Hai sa iti spun ce am papat azi:
- pe la 9 am mancat 2 felii de paine integrala unse cu almete si cascaval pe deasupra + o cana de lapte cu cozonac
- pe la 11.30 am mancat o kinder milchschnitte si am baut un actimel;
- pe la 1.30 am mancat 3 biscuiti integrali
- pe la 3 am mancat o portie f mica de paste cu carnitza de pui la cuptor
- pe la 5 am mancat 4 felii de paine integrala cu unt+dulceata de visine
- acum o sa pap o felie mica de pasca
- pe la 10 probabil o sa mananc cu Gabi o salata cu telemea si fripturica la cuptor...de pui

Am baut 3 pahare cu Galactogil, apa cred ca 1 lintru doar...nu prea reusesc sa beau multa apa si...deseara o sa beau o bericioaica fara alcool, care imi place la nebunie. As un bax pe zi....daca as putea.

Deci...sunt nehalita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

De mancat... si eu mananc destul... sunt precum cainii lui Pavlov. Cand alaptez pisicutza ma apuca o seteeeeeeeee si dupa ce terminam, o foameeeeeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

anamariame fii tare mami. Si mie mi-a urlat toata noaptea cand am venit cu el acasa, dar mi-am pastrat calmul, caci stiam ca trebuie sa vina lapticul. Sa stii ca e f importanta si odihna. Am observat ca de fiecare data cand dorm mi se umfla sanii f tare, iar in zilele in care nu ma odihnesc si ziua am mai putin laptic. Asa ca odihneste-te de cate ori ai ocazia. Lasa treburile ca acestea mai pot sa astepte. Totul o sa fie bine!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

De mancat... si eu mananc destul... sunt precum cainii lui Pavlov. Cand alaptez pisicutza ma apuca o seteeeeeeeee si dupa ce terminam, o foameeeeeee.

Si pe mine ma apuca setea cand alaptez. Suge cu asa o pofta Si nu numai setea. Imi vine tare, dar tare sa merg la toaleta

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Aris, multumesc pentru vestile despre Ilinca!

ILICA, sa iti traiasca Sophie-phie si sa fie sanatoasa! Sa va bucurati de ea si sa fie intr-un ceas bun!

Fetelor, eu mi-am trimis sotul sa cumpere cantar. Nu o sa fiu obsedata dar... puiuta mea a iesit din maternitate cu 2510 gr. si tare as vrea sa stiu daca a mai pus ceva... Sigur a pus, dar sa vedem cat .

Aveti idee de vreun cantar bun?!

Mami de Briseis, 12 zile

gia

Mergi la inceput