Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(119)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

simona - din punctul asta de vedere esti norocoasa....mai rar asa ceva.

georgiana - Ilinca a nascut. cu lohiile...stai linistita ca se termina curand. eu la 4 saptamani nu mai aveam nimic, decat o scurgere, mai putin decat a fost in ultimile saptamani de sarcina.

olga - nu cred ca refuze sanul dupa una doua mese la biberon. e adevarat ca la biberon e mult mai ushor pt ei, curge de la sine fara sa traga ei prea mult, de aia se zice ca se invata cu biberonul. dar eu cred ca placerea aia de a sta lipit de pielea mamei si ai asculta imina si respiratia nu se compara cu nimic pt ei.

manuela - nu ma invidia. preferam de o mie de ori sa se trezeasca la 3 ore decat sa fie rup de oboseala dupa 3 ore de plans .
ieea cu pungile de giatza ete dementiala...nu m-ash fi gandit in veci. eu folosesc tot nishte pungi dar sunt speciae de la medela...deci s-au mai gandit si shmecheria asta. problema e ca nu ma pot hotari sa mulg...si asa noaptea imi fac varza toate bluzele...asta ar lipsi a produc mai mult. culmea e ca numai noaptea am problemele astea...in cursul zilei are grija puiul meu sa ma solicite destul de des, deci nu imi vine sa mulg ca nu cumva sa i se faca foame intr-o juma de ora si sa nu mai am ce sa-i dau...iar noaptea numi de muls nu imi arde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Multumim Simona, daaa sunt tare mandra si imi vine sa o pap toata , da ma gandesc ca pe urma cu ce mai raman???

Mami fericita!!!
Vine barza!

Mergi la inceput

alina -e o dulce...de mancat...mananc-o si tu un pic, dar nu de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc Pisik, Aris

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

in curand plec de la birou, insa nu inainte de a spune pentru maine

LA MULTI ANI LUANA!!!
Sa fii sanatoasa, iubita, fericita si rasfatata, ca toate printesele! Sa cresti mare bebe scump, s-o faci pe mami mereu fericita!

Monica , o si multi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Olishka, si eu stiu ca sunt bebelusi care refuza sanul dupa ce papa cu biberonul, pentru ca din bibe lapticul iese muult mai usor decat din san si se smecheresc, se lenevesc si nu mai vor san. Sigur ca nu e o regula, pentru ca am intalnit chiar in maternitate un puiut care nu a vrut sa pape cu bibe ci doar din san.Fetelor, eu plang incontinuu de cateva ore , nu stiu exact de ce. M-am uitat la pozele pe care ni le-a facut sotul in maternitate, si mi-au tasnit lacrimile, ma tot gandesc ca nu am laptic si nu ma mai pot opri din plans.Ana-Maria, mami fericita de Eva Maria

Mergi la inceput

anamaria - puiule, e normal sa fi mult mai emotiva in perioada asta dar trebuie sa te controlezi. nu te ajuta cu nimic emotiile astea negative. o sa vina si laptele...la mine a durat o saptamana sa scapam de laptele praf. trebuie rabdare si perseverentza. pune puiul la san mereu, bea multe lichide si bineintels galactogil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Aris, multumesc pentru incurajari , nici nu stii ce mult conteaza!Cat de des i-ai dat lapte praf pana a venit lapticul la san? Si cu ce i l-ai dat? Eu ii dau cu seringa, si ma doare sufletul...Ana-Maria, mami fericita de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Fetele, am depresie!

Azi am dat sa plec la plimbare cu Pitonul si ce imi da mie prin gand: ma coc in raiatii de gravida, ia sa imi iau blugii sau raiatii de ...ne-gravida. Abia mi-au intrat si nici gand sa ma pot incheia.

Sunt grasaaaaaa! Am 75 de kg. Cand dau eu jos 7 kg???

Cu ce sa ma imbrac? Vreau sa slabeeeeesc!!!

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput

ana-maria - i-am dar dupa fiecare masa completare cu biberonul. nu am avut probleme cu el dupa...sa imi refuze sanaul sau altceva. oricum in spital ii dadusera cu biberonul si se pare ca din punctului lui de vedere tot la tzitzi e mai bine. era evident ca nu ii ajungea ce gasea la mine asa ca ii mai faceam intre 30 si 90ml depinde ce pfta de mancare avea. nu mi-am facut mustrari de constiintza, manca tot ce aveam sa-i dau si doar nu era sa imi planga in brate de foame. nu ai de ce sa iti faci probleme, nimanui nu i-a venit laptele in 3 zile.acum puiul tau are nevoie de o mama calma, care sa il invaluie in caldura si dragoste mult mai mult decat sanii plini de lapte. acum gandeshte-te cat de multe mame nu pot alapta din diverse motive cu toate astea sunt nishte mame extraordinare, sunt tot ce au copii lor nevoie. ia mai bine sterge-ti lacrimile, spala-te pe fatza cu apa rece, i-ati puiul in brate si bucura-te de fiecare gest sau grimasa a ei, daca in 5 minute nu te face sa zambesti si nu iti umple sufletul de fericire eu imi pun gatul.
pe amandoua

Mergi la inceput