Cel mai usor regim de slabire *9*
Raspunsuri - Pagina 7
mi_bebelina spune:
Ziua buna si de la mine! Ma mai tineti minte? Nu m-am mai cantarit in ultima vreme......sunt ocupata cu impachetat si despachetat si sper in 1-2 saptamani sa termin cu mutatul. Citisem la un moment dat ca fetele care nu vor mai intra o perioada mai mare vor fi sterse de pe prima pagina si nu vreau sa fiu si eu printre acelea. De cateva saptamani mananc haotic, cand am timp si cred ca sigur am pus 1-2 kg la loc......nici nu stiu prin ce cutie e cantarul.
Va pup si va urez bafta la slabit!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Zadi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arleena buna zadi da-ne si restul datelor sa te treaca madamebovari il tabelul de inceput pt a putea contoriza kg pierdute - data nasterii - varsta - data de la care incepe regimul - inaltime - numarul de kilograme de la care pleaca - numarul de kilograme la care vrea sa ajunga - centimetri bust-talie-sold |
Nume: Dana
Data nasterii: 18.06.1976
Varsta: 33
Data inceperii dietei: 11.05.2009
Nr. kilograme plecare: 53
Nr. kilograme dorite: 48
Inaltime: 1,58 m la tocul usii insa pe carnetul de sanatate 1,60 m
Cm. bust: 90
Cm. talie: 74
Cm. sold: 93
Zadi spune:
Eu voi tine dieta de schimbare a metabolismului insa nu ca la carte pt. ca sunt chestii pe care nu le suport - de ex. telina fiarta..beahhhhh si nici atat de multa carne pt. ca pot (o portie de friptura de 250 g mi se pare enorm)
La sf. fiecarei zile va voi spune ce am mancat si in ce cantitate.
Am auzit la tv. un nutritionist important de la noi care spunea ca tot ceea ce mananci dupa ora 15 se depune pt. asa functioneaza metabolismul uman. Asadar cel mai bine este ca dupa ora 15 sa consumam cel mult un fruct sau un iaurt degresat.
Eu voi incerca ca ceea ce am la cina sa mananc pana in ora 15 si dupa....apa, apa, apa,apa plata...immmmm ce buna e
neliaCris spune:
da...mm....te cred...tocmai am terminat un pahar de apa plata cu lamaie...mmmmmmmm...si acum il simt in stomac cum cloncaneste...mmmmm,dar ce sa fac daca am papat ca sparta si am pus 23 de kg dupa nastere?e?
silvia....a fost frumos in tara doar ca mie plimbarile astea nu imi plac..imi era dor de casa mea si de linistea caminului....si daca vreau deschid usa daca nu am chef de musafiri nu...deci in tara a fost o nebunie curata....m-am obisnuit ci liniste
14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor
Addicted spune:
Hop tzop si eu! Sunt tradatoare, ca am tras cu ochiu' la topicul cu abdomenul plat, m-am "inrolat" si eu, si ieri am vrut sa va scriu si n-am mai apucat. Asa ca dau copy paste de acolo la ceva ce am scris, daca va intereseaza:
Mi-am facut o lista personala cu snacks-uri cu calorii cat mai putine, pentru ca pe mine asta ma omoara, la lucru stau tot timpul in fata calculatorului si simt nevoia sa rontai ceva. plus ca am renuntat si la fumat si imi este imposibil practic sa nu dau din falci..asa ca poate va ajuta la ceva listuta mea:
- fructe si legume, bineinteles, cele mai accesibile ar fi merele, morcovii si telina;
- fructe inghetate - se gasesc la magazin in orice feluri de variante, iar daca nu, le putem ingheta noi acasa; cirese, zmeura, capsuni, piersici, afine, mure etc; iti ia ceva vreme pana rontai un fruct si e varianta cea mai sanatoasa.
- iaurt inghetat - cu fructe, fara fructe, varianta cea mai putin calorica la inghetata;
- ceai inghetat - mai tineti minte iaurturile pentru inghetat Dannonino? Poate ca inca mai sunt.. ei, faceti un ceai aromat si puneti-l la congelator in recipiente micute, cu o spatula in mijloc ca sa il puteti savura mai usor, ca pe inghetata
- jeleu fara zahar; il puteti amesteca cu fructe
- fructe si legume uscate, atentie insa la continutul de zahar sau sare
- beef jerky - nu stiu daca se gaseste in tara, dar este carne de vita deshidratata. eu rumeg des carne de genul si are multe proteine
- napi sau sweet potato - asta e mai degraba desertul meu; facuti la cuptor sau in microunde, are un continut mare de fibra si e foarte satios
- biscuiti de orez expandat
- si, preferatul meu, slush - se ia gheata cat 3 sferturi din blender, se pune un pic de lapte si apa, depinde cat de multe calorii sau grasime vrei sa aiba, se adauga ce fructe ai prin zona, capsuni, banane etc eu pun si un sfert de pliculet de Crystal, care e un praf cam ca Tang-ul, sau poti pune un pliculet de indulcitor. Important e sa ai cat mai multa gheata, mie asa imi place si ziceam ca e preferatul meu pentru ca ma umfla pur si simplu si poate tine usor locul unei mese, fara sa mi se faca foame nici la doua ore dupa ce l-am baut.
Pe mine m-a reapucat vrednicia, ca stiti cum sunt, slabesc un kil, pun doua inapoi. Asa ca m-am apucat iarasi de sala si de mancat sanatos, sa vedem cat ma tine.
Ela o sa poti intra si din tara?
Mibebelina totusi sa nu lipsesti prea mult, de fapt, sa nu te lasi pe tanjeala, asta e important.
Adevarul e, fetelor, ca trebuie sa ne scuturam si sa ne ridicam iarasi, ne trebuie un sut in partea dorsala, ca vad ca tot mai putine raportam si cand raportam, nu prea avem cu ce ne mandri. Asa ca trezireeaaa! Hai ca vine vara, mai fetelor, si n-o sa ne placa cand vedem ca ne ies suncile din toate directiile. A venit primavara, nu mai avem scuze ca n-avem ce manca, au aparut salatele si toate verdeturile, e mai usor decat iarna sa mananci sanatos.
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 63 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar
neliaCris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Addicted Hop tzop si eu! Sunt tradatoare, ca am tras cu ochiu' la topicul cu abdomenul plat, m-am "inrolat" si eu, si ieri am vrut sa va scriu si n-am mai apucat. Asa ca dau copy paste de acolo la ceva ce am scris, daca va intereseaza: Mi-am facut o lista personala cu snacks-uri cu calorii cat mai putine, pentru ca pe mine asta ma omoara, la lucru stau tot timpul in fata calculatorului si simt nevoia sa rontai ceva. plus ca am renuntat si la fumat si imi este imposibil practic sa nu dau din falci..asa ca poate va ajuta la ceva listuta mea: - fructe si legume, bineinteles, cele mai accesibile ar fi merele, morcovii si telina; - fructe inghetate - se gasesc la magazin in orice feluri de variante, iar daca nu, le putem ingheta noi acasa; cirese, zmeura, capsuni, piersici, afine, mure etc; iti ia ceva vreme pana rontai un fruct si e varianta cea mai sanatoasa. - iaurt inghetat - cu fructe, fara fructe, varianta cea mai putin calorica la inghetata; - ceai inghetat - mai tineti minte iaurturile pentru inghetat Dannonino? Poate ca inca mai sunt.. ei, faceti un ceai aromat si puneti-l la congelator in recipiente micute, cu o spatula in mijloc ca sa il puteti savura mai usor, ca pe inghetata - jeleu fara zahar; il puteti amesteca cu fructe - fructe si legume uscate, atentie insa la continutul de zahar sau sare - beef jerky - nu stiu daca se gaseste in tara, dar este carne de vita deshidratata. eu rumeg des carne de genul si are multe proteine - napi sau sweet potato - asta e mai degraba desertul meu; facuti la cuptor sau in microunde, are un continut mare de fibra si e foarte satios - biscuiti de orez expandat - si, preferatul meu, slush - se ia gheata cat 3 sferturi din blender, se pune un pic de lapte si apa, depinde cat de multe calorii sau grasime vrei sa aiba, se adauga ce fructe ai prin zona, capsuni, banane etc eu pun si un sfert de pliculet de Crystal, care e un praf cam ca Tang-ul, sau poti pune un pliculet de indulcitor. Important e sa ai cat mai multa gheata, mie asa imi place si ziceam ca e preferatul meu pentru ca ma umfla pur si simplu si poate tine usor locul unei mese, fara sa mi se faca foame nici la doua ore dupa ce l-am baut. Pe mine m-a reapucat vrednicia, ca stiti cum sunt, slabesc un kil, pun doua inapoi. Asa ca m-am apucat iarasi de sala si de mancat sanatos, sa vedem cat ma tine. Ela o sa poti intra si din tara? Mibebelina totusi sa nu lipsesti prea mult, de fapt, sa nu te lasi pe tanjeala, asta e important. Adevarul e, fetelor, ca trebuie sa ne scuturam si sa ne ridicam iarasi, ne trebuie un sut in partea dorsala, ca vad ca tot mai putine raportam si cand raportam, nu prea avem cu ce ne mandri. Asa ca trezireeaaa! Hai ca vine vara, mai fetelor, si n-o sa ne placa cand vedem ca ne ies suncile din toate directiile. A venit primavara, nu mai avem scuze ca n-avem ce manca, au aparut salatele si toate verdeturile, e mai usor decat iarna sa mananci sanatos. Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 63 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar |
Si eu mai trag cu ochiul peste tot dar nu ma inrolez...nu imi tradez tara mea.....rusine...glumeam...
as vrea si eu in lista iarasi...ca vad ca v-ati lasat pe tanjeala de cand am plecat....cine vrea motivul sa intrebe...cine nu sa ma primeasc cu bratele deschise...
azi am 58.9kg....am reusit ieri sa fac 2 episoade din cele 5 de tae-boo cele din cap trecut...fr eficiente...si grele....deocamdata....as face si eu ceva imachetari...sau masaje dar aici 45 de min de lipo costa 150 de euro...e un aparat pe senzori cu un sunet ciudat care iti trasneste urechile....si pe car numai corpul meu il aude,cica e fr bun...eu nu am vazut schimbari dup o sedintza...logic ca na...am facut in sept anul trecut...si atunci aveam 57,7 kg....ciudat ca e iarna m-am ingrasat 4 kg...da acum le dau eu jos pe toate pana la 52 inapoi...parol...
14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor
Mona40 spune:
Zadi,
Si eu sunt pe dieta de 13 zile, se numeste dieta daneza. Sincer sa-ti spun noroc ca am tiparit-o fiindca nu o mai gasesc. Nu mai stiu de unde am luat-o ( tot de aici de pe forum) . Daca o ai tu, da te rog un link si pt noi ( mine )
In alta ordine de ideii, din experienta mea de anul trecut, cu Atkins daca ai inceput aceasta dieta ( de 13 zile ) respect-o intocmai si nu o combina cu " sa nu mananci dupa ora 15:00 "
Parerea mea....
Ue sunt la Z4 de dieta
La prans : 250 ml de suc de portocale + iaurt , si am respectat intocmai, + 2 l apa pana acum
cina: un morcov + branza de vaci + 1 ou tare ....yammmi
Maine am fripturica si peste, si deci merge numai bine cu weekendul meu...
Eu deja am vazut de la 87.1 kg la 84.8kg azi dimineata.
Sunt f multumita si foarte hotarata.
Din experienta mea, eu cred ca trebuie facut un efort si ajuns acolo unde vrei cu nr de kg si apoi trebuie mentinute. Cum?
Daca de ex azi ai avut o onomastica la serv sau e o sarbatoare, sau iesi cu prietena la un restaurant, bucura-te mananca, da o sapt , incearca sa echilibrezi excesele facute. Jos carbohidratatii....
Asa cred eu...
Mai vorbim.
Bafta si pupici.
Voi celelalte fete ce diete tineti?
Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
Mona40 spune:
Fete, si am omis sa va spun ca mi-a promis soata ca ma scoate la Masaj si SPA si tratament facial + cabana la malul mariicand ajung la 79 ( deci daca schimp prefixul).
Deci de asta mannc eu morcov cu apa....
Merita, nu?
Pupici
PS. Zadi, Telina fiarta nu e deloc scarboasa . Poti adauga lamaie si sare si piper dupa gust.
Poti sa o dai prin razatoare...
iar fleica pica la fix daca ai respectat dieta, crede-ma ca iti vine pofta de fleica de 250 g.
bafta
Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
Nicole1980 spune:
Eu am fost 1 mai la munte, insa nu am exagerat cu mancatul. Nu inteleg de ce ma invart intre 68 si 69 ? de ce nu mai dau jos, ca nu prea mananc cine stie ce....
Sunt la pragul asta de vreo 3-4 saptamani....
Deci Madamme - trece-ma tot la stagnare.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
arleena spune:
fetelor ma deprim.....m-am uitat de cand am inceput regimul asta....de 10 sapt si am dat jos doar 2 kg si nu pot merge mai jos.....ce naiba sa fac??o dieta mai stricta??mai mult sport cu singuranta n-ar fi rau....si ma asteptam la mai mult.....in astea 10 sapt ii drept ca 2 am fost bolnava si mancam seara sa pot sa-mi iau medicamentele....dar ce naiba am facut in restul 8???
nu e chiar greu si ma tin de el....ffff rar am cedat dupa 6...si totusi...fetelor care ati slabit mult:addicted, MB, muse, Melly, nicole cum reusiti??e ceva ce nu fac eu oare???