Cel mai usor regim de slabire *9*
Raspunsuri - Pagina 6

Mona40 spune:
Buna seara fetelor.
V arog sa ma primiti si pe mine ca aspiranta la " micsorarea colaceilor"
Mona, 40 ani, 1,75 m, 87 kg....vreau sa ajung la 75 kg
Eu sunt pe stimulari si am pus vreo 3 luni si am pus 3 kg.
Am inceput de azi dieta daneza. e un regim de 13 zile.
Are multe elemente din dieta Atkins , dar parca e mai blanda.
Prima zi a decurs excelent si sunt f optimista.
Va pup si bafta tuturor.
Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

ate_09 spune:
bine ai venit printre noi Mona!!! Incet..incet vom reusi sa slabim..frumos si sanatos!!
Speram sa intri mai des si sa ne povestesti mai multe despre tine!

Ela_silvia spune:
Salutare fetelor!In sfarsit reusesc sa dau si eu pe la Club!
MB, ma bucur ca inca nu ai facut modificarile in tabel asa reusesc sa dau si eu raportul
deci 90/92/101 si 61,5 kg
cum urmeaza sa schimb providerul de net si o sa dureze vreo 10 zile, te rog sa nu ma dai disparuta!
Ciao, Nelia!Cum a fost in Ro?In 2 saptamani imi duc si eu coccola la bunici!Abia asteptam.
Bine ai venit Mona si spor la slabit! Sa dai si dimensiunile talie/bust/sold ca sa te poata trece MadameBovary in tabel.

Mona40 spune:
Buna fete,
Meci de primire.
Mona, 40 ani, 1,75 m, 87 kg,
Sold 103
Talie 95
Bust 104
...vreau sa ajung la 75 kg
Eu postez mai mult la aspirantele peste 35 de ani.
Am o fetita de 14 ani si sunt aspiranta la bebe 2. Cam greu dar...ne tinem tari.
Sunt in Z2 de dieta si vreau sa va spun ca ma simt excelent.
Mai bine decat ma asteptam.
La cina voi aveai: una fleica de vita ... + salata verde.
Va pupic
Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Musette79 spune:
Salutare fetele!
Rapid si eu cu raportul intarziat: 63,2kg, masurile la fel ca saptamana trecuta...in schimb as merita o palma dupa ceafa ca vineri si sambata am mancat dupa 6 seara ca prostu. Aveam chef sa stau, sa citesc si sa mananc prostii. Nu m-a tinut decat 2 zile, ca mi-i frica ca de dracu sa nu ma vad iar la 65 kile, ca de la 65 la 63 tare greu o fost, noroc cu mutatul.
O prietena care nu m-o vazut de o luna m-o intrebat ca ce draci am facut ca is scleptza? M-o uns la suflet, va dati seama.
Cleo, de cate ori mananc prostii ma gandesc cum m-ai certat tu si cata dreptate aveai
Va las ca plange asta mica, s-o trezit brusc.www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

arleena spune:
muse cred ca o venit valul din floresti pana la mine in manastur...damn....de 2 zile am o foame seara de nu mai pot...ieri am mancat paine cu zacusca si paine cu unt si dulceata la 10 seara....in seara asta seminte, mirinda, si am ciugulit un pic ca nu mai puteam....nu'sce naiba....mi-e foame seara de numa si pana acum nu am avut asa probleme....si mi-e ciuda pe mine ca nu-mi fac timp de sport de ceva vreme
...parca vad ca vienri iau un ditamai porcu...nici nu m-am mai cantarit.
abia astept sa-l duc pe fiu-mio la socrii.....ma mai streseaza asa pe parcursul zilei si cred ca de aia imi tre mancare....tre sa-mi limpezesc un pic mintile si fara el....si evident voi baga sport la greu cat va fi plecat si vreau sa combim cu o dieta care am mai tinut-o si a dat randament la mine....o cunostinta a slabit recent cu dieta asta plus sport 10 kg in 2 sapt.....s-a lasat de fumat si in 3 saprt a pus 7 kg si era disperata de proportiile ce le-a luat....acum e super multumita ca a dat jos 10....acuma nu stiu cat de sanatos e pt organism sa dea 5 kg/sapt dar ma gandesc ca a fost usor ca se ingrasase tot in timp scurt...
am o intrebare pt voi...ce BMI aveti voi??
eu am 23.53 si cica e normal...si atunci de ce arat grasa??intr-adevar is sper limita superioara...

manucu spune:
Eu cred ca e ceva in aer pt ca si eu am papat ceva aseara la 22.00
, in seara asta cu greu m-am abtinut
.
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Zadi spune:
tuturor
Aspir si eu la scaderea in greutate.
Povestea mea: inainte de prima sarcina, acum 4,5 ani, aveam 53 kg (am pus 14,5 kg in sarcina); a doua sarcina,acum 2 ani, am plecat de la 58 kg si am pus tot 14,5 kg.
Anul trecut in luna ian. aveam 59 kg iar in luna mai m-am hotart sa slabesc si aveam 58,5 kg cand am inceput dieta de 13 zile. Am reusit sa slabesc 4,5 kg, dupa aceea pana la sf. anului 2008 am reusit sa slabesc fara sa tin dieta si am ajuns la 49,5 kg.
Anul acesta e un cosmar....daca nu "tin post negru" cel putin o zi pe saptamana nu reusesc sa imi mentin greutatea. Ba mai mult dupa o saptaman la munte unde am mancat ca porcu a pus 2 kg. (fiind cu sotul am avut un ochii in ceafa tot timpul si a trebuit sa manac pt. ca altfel ma sicana ca ma infometez).
Asa ca de luni vreau sa incerc din nou dieta de 13 zile si sper sa o pot tine. Am 53 de kg la 1,60 m si vreau sa ajung la maxim 48 kg.
Ca sa tin dieta trebuie sa ma ascund de sot...si e foarte greu pt. ca ma cearta daca nu mananc....iar eu gatesc foarte mult acasa pentru copii si pt. el iar in week-end cand plecam pe undeva nu pot sa ma tin de dieta.

Zadi spune:
Inca ceva....voi reusiti sa adoptati o dieta ca stil de viata?
Eu nu reusesc pt. ca sotul meu aduce mereu de pe unde este plecat tot felul de delicatese (dulciuri) si nu pot sa ma abtin. Si apoi asa cum v-am spus acasa gatesc foarte mult si diversificat (fara vegeta,prajeli,rantasuri,carne de porc adica pregatesc mancarea mai dietetic) insa de sarbatori fac ceea ce se mananca traditional....cand am fost la munte nu am putut rata slaninuta cu ceapa si urda.
Ca sa faci dintr-o dieta cu care te simti bine o vreme un stil de viata inseamna sa uiti de restaurante, de vizite la rude, de preparate de craciun, paste, etc.....cum ar fii sa mergi in vizita si sa spui nu pot servi asta pt. ca are carbohidrati sau ca depaseste un nr. de calorii?
Voi cum faceti?

arleena spune:
buna zadi da-ne si restul datelor sa te treaca madamebovari il tabelul de inceput pt a putea contoriza kg pierdute
- data nasterii
- varsta
- data de la care incepe regimul
- inaltime
- numarul de kilograme de la care pleaca
- numarul de kilograme la care vrea sa ajunga
- centimetri bust-talie-sold