Cel mai usor regim de slabire *9*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Stiu ca n-am mai scris de mult, dar sunt asa de dezamagita de cum slabesc, mai bine zis de cum nu slabesc, incat .... dar cum pe mine supararea nu ma tine mult m-am hotarat sa revin de luni cu dieta www.dietadeslabire.com/2008/09/dieta-de-slabit-cu-legume.html" target="_blank">asta doar ca de data asta o voi tine pana cand ajung la kg dorite iar in mediu o sa adaug piept de pui, peste si fructe (portocale si mere) plus fitness de 3 ori pe saptamana.

Distractie faina oriunde va aflati

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Eu nu am somn, asa ca m-am gandit sa ies la raport , deci dimineata aveam 61,2 kg si dimensiunile 87/69/97,5 . Pe 24.04 stiam ca nu se raporteaza asa ca nu am zis si am ramas cu mai multe kg trecute, dar imi recuperez acum floricelele .

Se pare ca in primul abonament am dat cel mai mult in centimetri, pt ca pana acum in cel de al doilea am dat doar 1 cm in talie si unul la coapse. Trebuie sa recunosc ca nu prea mananc mancare dar cam abuzez de dulciuri (ciocolata mai exact) . De luni o tai de pe lista si pe asta.

Somnic usor.

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

cam putina acticvitate pe aici, vad... nu prea da lumea raportul.

abia am gasit subiectul pe a doua pagina de la femina intim... alta data era permanent la cele mai recente; in fine e de inteles 1 Mai e vinovat . Am asteptat si eu pana astazi ca sa vad evolutia... de-asta nu m-am grabit nici eu . E stagnare la mine... eu zic ca e bine, avand in vedere ca a fost Pastele, 1 Mai... unde ca tot romanul nu am prea mai tinut cont de dieta .

ce mi s-a parut ciudat este ca am slabit un kg - am 54. Cum si de unde, nu stiu caci din talie nu se vede. Oricum, eu nu ma cantaresc constant, deoarece eu consider ca la inaltimea mea (1.69m) greutatea de 54 este tocmai buna.

v-am pupat... si o ultima zi din minivacanta de 1 mai cat mai placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Na, ca m-am scos de 1 mai fara gratare, eu m-am petrecut ca termin in curand facultatea, asa ca porcul ala poate fi "debarasat" .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

buna fetelor
tare aglomerate zile am avut...si vad ca si la voi a fost la fel de nu ati apucat sa dati raportul toate....
eu stantionez, e bine si asa, deocamdata....mai ales cu sarbatorile astea....singura ameliorare 1cm in minus in talie. so, am 101/77/99 si 68.0 kg
luna asta il duc pe fiu-miu la socara vreo 2-3 sapt probabil si voi baga sport la greusi vreau sa tin un regim alim un pic mai strict...sa vedem...poate poate...
am mai tras cu ochiul la subiectul cu abdomenul extra plat si o sa incerc sa-mi fac o rutina cu niste exercitii fizice care nu dureaza mult si sper ca daca sunt zilnice sa aiba si efectul dorit

ma tot chinui sa beau apa....nu pot mai mult de 2 l nici cu slujbe...si aia de la 1,25 in sus merg tare greu....voi reusiti sa beti 2 l /zi??
azi am mancat doar ff lejer si e naspa ca mi-e cam foame....am avut si cea activitate fizica si probabil de aia....acuma tot incerc sa prosteesc foamea cu apa, poate poate merge....
ahhh, inca o chestie....mi-am luat bomboane fara zahar si cand am chef de dulce...bag o bombonica si imi trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Ciao, gagici!
Stiu ca n-am mai dat de o gramada de vreme pe aici.. dar mi-a fost rusine! Va ziceam ca m-am lasat de fumat, a fost Pastele.. asa ca m-am ingrasat vazand cu ochii, mai am un pic probabil si imi ating recordul. Mi-e frica sa ma cantaresc, eu, care ma cantaream in fiecare zi.
Sunt constienta de faptul ca nu pot continua astfel, asa ca incerc ca de maine sa reiau sala si regimul, pe cat de drastic pot, ca sa imi revin.
Arleena nici nu e bine sa bei mai mult de 2, maxim 2,5 l pe zi, asa ca esti in grafic.
Deia felicitari, lasa, ca o data termini facultatea, distreaza-te
Madame sper ca te-ai distrat si relaxat in Vama

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 63 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

Addicted felicitari ca te-ai lasat de fumat...si bafta in continuare sa rezisti tentatiei. kg le dai pe urma jos....parerea mea e ca mai important e sa te focalizezi pe lasatul de fumat si apoi sa te apuci de slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

neata fetelor...vin si eu cu raportul cam intarziat de altfel..dar na, dupa atatea zilele libere, nu se vede nimic nou pe cantar...doar stagnez! sper ca vineri sa am ceva noutati .
si la mine e cam greu cu lichidele. Acum imi tin o sticla cu apa plata pe birou si ma chinui s-o dau gata pana seara cand plec de aici...desi de cele mai multe ori nu reusesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

buna....
va mai amintiti de mine?
ma PRIMITI INAPOI?.....sunt o grasa esuata.....vreau la mama...
am 59 de kg dar din talie nu pot scapa de nici un cm....daca trag burta e bine ,daca o las,e ca o gelatina....cu bebe am avut 1,25 m..acum am 86...si nu mai da inapoi....daca imi centura acum mai e de vreun folos cine stie?

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Promit sa updatez tabelul, dar nu pot azi sau chiar zilele astea. Am nevoie de niste timp pentru mine, dar revin in forta si nu va abandonez! Spor mare si o sa ma gandesc cu drag la voi, promit ca nu va uit si ca ma intorc!

Mergi la inceput