Burtici fericite de septembrie-octombrie (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ce saptamana scurta fetelor???? eu lucrez pana miercurea viitoare (6 mai) inclusiv .. si apoi am 4 zile libere .. oricum, am inteles ca o sa fie cam uratel de 1 mai ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 16+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Scuze, a aparut nmesajul de 2 ori si nici nu-l mai pot sterge! Of.
Mergem in Hanioti, la Hanioti Palace (Halkidiki), aici: http://www.hanioti-palace.gr/ iar drumul pana in Halkidiki l-am mai facut de cateva ori, sper sa fie ok.

La soare nu vreau sa stau deloc, doar sub umbrela sau la terase, copilul la fel, nu sunt adepta bronzului uniform la copii, adica sa stea pur si simplu la soare. Daca se joaca la soare cu palariuta in cap si o prinde soarele e ok, dar n-as pune-o sa stea pe fata si pe spate la soare. Plus ca se poate juca cu taica-su in apa ca eu intentionez sa intru doar daca e calda calda ceea ce nu e posibil in iunie. Dar seara pe faleza cine se plimba? Eu si burtica mea.

Pup

Clau 19+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

fetelor dupa cum ati observat bine nu prea am mai scris mai nimic...dar de citit am citit tot...nu sunt intr-o dispozitie prea buna avand in vedere ca am mici problemute care sper sa fie doar in mintea mea pana la urma...azi am reusit sa ma reprogramez la medic...aveam programare pe 8 mai dar e prea tarziu atunci asa ca am reusit sa ma strecor in programul Dr. miercuri...

18 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Crissbebe, ce probleme ai?

KIKI 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

E cineva care a avut hematom? Ce pot face?

Iulia 16+ cu "probabil"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Claucia, merci de link...parca tare m-ar bate si pe mine gandul....cat faceti cu masina pana acolo, cam cati km sunt, asa sa imi fac o idee!

17+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Iulia, din cate stiu eu hematoamele se pot retrage singure. Nu cred ca e o problema...si nu cred ca ai motive sa te sperii

KIKI 17+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

E cineva care a avut hematom? Ce pot face?

Iulia 16+ cu "probabil"

Din cate stiu eu si nu sunt experta (am avut doar la inceput de tot si s-a retras) nu trebuie sa faci efort DELOC. Pentru ca hamtomul este un loc unde placenta nu poate adera bine la peretele uterin (fiind sange intre placenta si uter) si de aici in caz de efort mare (ridicat greutati, etc) se poate desprinde si mai departe. Asa stiu eu, sper sa nu spun prostii, astia stiam de la medicul meu la inceput.
Desi la mine cica ar fi fost posibilitatea sa fie gemeni cu unul care s-a resorbit, asta sa fi fost hematomul meu, nu un hematom adevarat.
In fine, se poate retrage sau se poate trai cu el, eu asa stiu, dar trebuie monitorizat.

varsta bb2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Claucia, merci de link...parca tare m-ar bate si pe mine gandul....cat faceti cu masina pana acolo, cam cati km sunt, asa sa imi fac o idee!

17+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Alex, sunt ceva kilometri dar se merge destul de ok, noi cand eram singurei am plecat la 7 dimineata de aici si la 1 intram in Grecia. Dupa care ne-am mai lalait pe acolo ca nu era musai sa ajungem la destinatie in secunda 2.

Cand am fost cu Alessia, si probabil si de data asta, ne-am mai oprit, ba la o benzinarie OMV si am stat la masa afara, ba chiar ne-am dat pe tobogane (adica ea) si am baut o cafea, ba ne-am oprit si am mancat cu totii, etc. Nu am tras tare sa ajungem repede pentru ca nu aveam de ce. Noua nu ne displace sa mergem cu masina si e ok, am mers si la mare la noi de dimineata si ne-am intors dupa amiaza.
ORicum, daca nu ne grabeste nimeni e ok, ne mai jucam, ne mai oprim si ajungem.

Drumul pana la Giurgiu e f bun, in Bulgaria se merge ok pe drumul spre Grecia daca nu te abati pe nicaieri, e si autostrada si express road, in Grecia se merge bine. Mergi pana la Salonic si de acolo e f aproape.

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fare spune:

Si eu am sa merg la mare in vara. Imi place foarte mult aerul acela sarat si curat de dimineata intr-o plimbare pe plaja... Si pranzul la cherhana la Mila 23...mmmm...
Nu cred ca este periculos atat cat nu-ti expui burtica direct la soare.

18+

Mergi la inceput