Burtici fericite de septembrie-octombrie (46)
Raspunsuri - Pagina 5
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 fetelor ziceti-mi si mie un lucru. ca ni s-au marit sānii e mai mult decāt evident! da' am niste vene foarte vizibile pe gāt. si sunt si foarte inestetice! voi aveti la fel? eu as vrea tare mult sa merg la mare numai ca nu pot decāt in august... cānd voi avea.. param pam pam ... 33-37 saptamāni! deci |
La mine sanii nu mi s-au marit foarte tare. Inca nu am schimbat hamurile. In ceea ce priveste venele, intr-adevar sunt mult mai vizibile acum. Sunt ca atunci cand slabesti foarte mult si brusc. Stiu ca e normal sa se intample asa pt ca acum circula mai mult sange prin organism.
Cat despre plecat la mare, eu nu m-as risca sa plec dupa sapt 25. Devine priculos cred eu. Dar poate ma insel. Eu cred ca voi merge la munte vara asta. Ma gandesc ca la mare e foarte cald si s-ar putea sa nu rezist chiar foarte bine. Pentru cele care mergeti aveti grija sa nu lasati burtica la soare. Mie mi-a interzis dna dr.
Monica 13+
claucia spune:
Noi mergem in Grecia pe 8 iunie, voi avea 25 saptamani.
Eu nu cred sa am contraindicatie sa merg la mare, merg mai mult pentru cea mica, desi imi place f mult. Am mers si gravida cu alessia, ce-i drept nu am stat la plaja. Nici acum nu intentionez sa stau la soare, cu fusta si sutien eventual la umbra.
Mergem cu masina, sper sa fie ok, ne vom opri de cate ori vrem, plus ca noi am facut drumul asta cu masina de f multe ori, nu e ceva nou.
Iar la intoarcere ne oprim la Jumbo (un super loc cu produse pentru copii, de la nou nascuti la toate varstele)
Sper sa fie totul in regula pana atunci. Eu ma gandesc la fetele care se afla deja la mare - pentru ca locuiesc acolo , ele nu au contraindicatie, dar nu voi sta la plaja ci sub umbrela si ne vom plimba pe malul marii, seara in statiune etc. Abia astept. Numai ca nu vom fi acasa ci in Grecia.
Despre secretii, eu zic ca sunt absolut normale, secretiile chiar si f abundente, toti avem perioade cand sunt f abundente, mai ales sarcina asta asa mi se par, ff abundente, insa am colul inchis de 41 mm, asa ca nu cred sa plece pe undeva lichid amiotic. Si lichidul e chiar lichid. :-))
PUpici
Clau 19+ si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
kiki_cri spune:
Buna dimineata burtici!!!
Eu am inceput saptamana in forta cu multi vizitatori la biroudeci multa, multa treaba. Este uimitor ca ma simt mult mai bine acum decat la inceputul sarcinii si am multa energie...Sunt fff fericita ca am inceput sa ii simt pe copilasi, adica cred ca sunt ei....simt ceva ciudat neexplicabil...si cam asa mai mult seara sau dupamasa...si cand stau intinsa in pat.
Raluk, Roxxy, Doamne ajuta sa fie totul bine si sa scapati de varicela.Stiu ca sunteti ingrijorate dar trebuie sa ganditi pozitiv si sa credeti ca totul va fi bine. Imi amintesc ca si cumnata mea cand era insarcinata a avut contact cu nepotelele ei care aveau varicela...si inca mult timp si dupa un timp a aflat ca au varicela, DAR ea a scapat, nu a facut delocasa ca si eu cred ca va fi ok si cu voi.
Ralu0308si X_ggg, si eu am scurgeri destul de abundente, dar chiar nu imi fac probleme deloc...atata timp cat nu am usturimi sau alte simptome sunt sigura ca e ceva normal.
Vik, bafta pe azi la ecosi sa ne afli ce veti avea.
KIKI 17+ cu
ralu0308 spune:
Mercic Clau,
Daca nu as avea atatea pe cap .... as fugi si eu la mare (mai ales in Grecia).
Asa ca distractie placuta!
20+ Mamica de viitor - Alexandru 09.09.09
kiki_cri spune:
Claucia, ce te invidiezsa mergi la mare la plaja...ce frumos!!!Si eu m-as duce dar imi e frica de drumul lung, mai ales ca medicul mi-a zis clar sa imi vad de treaba si sa stau cuminte, sa nu circul prea mult cu masina.
Desper statul in soare, sunt sigura ca nu vei face excese...nu are nimic daca stai o ora, 2 si la ore convenabile.
KIKI 17+ cu
claucia spune:
Noi mergem in Grecia pe 8 iunie, voi avea 25 saptamani.
Eu nu cred sa am contraindicatie sa merg la mare, merg mai mult pentru cea mica, desi imi place f mult. Am mers si gravida cu alessia, ce-i drept nu am stat la plaja. Nici acum nu intentionez sa stau la soare, cu fusta si sutien eventual la umbra.
Mergem cu masina, sper sa fie ok, ne vom opri de cate ori vrem, plus ca noi am facut drumul asta cu masina de f multe ori, nu e ceva nou.
Iar la intoarcere ne oprim la Jumbo (un super loc cu produse pentru copii, de la nou nascuti la toate varstele)
Sper sa fie totul in regula pana atunci. Eu ma gandesc la fetele care se afla deja la mare - pentru ca locuiesc acolo , ele nu au contraindicatie, dar nu voi sta la plaja ci sub umbrela si ne vom plimba pe malul marii, seara in statiune etc. Abia astept. Numai ca nu vom fi acasa ci in Grecia.
Despre secretii, eu zic ca sunt absolut normale, secretiile chiar si f abundente, toti avem perioade cand sunt f abundente, mai ales sarcina asta asa mi se par, ff abundente, insa am colul inchis de 41 mm, asa ca nu cred sa plece pe undeva lichid amiotic. Si lichidul e chiar lichid. :-))
PUpici
Clau 19+ si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
alex25 spune:
Unde anume mergeti voi in Grecia cu masina si e frumos si convenabil?
17+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
gegea spune:
Buna dimineata si o saptamana frumoasa !
raluk si roxxy,
sper din suflet sa nu faceti varicela, iar zilele de asteptare sa treaca repede ! Mult curaj si optimism, trebuie sa fie bine ! Va pup !
moni_iulia,
felicitari pt. caruciorul roz !
vik_cj,
bafta mare azi, la dr si asteptam vestile bune !
lutoniana,
se pare ca pauza de forum va fi ceva mai mare, acum, cu revenirea sotului.
Si noi tot ca voi... plimbari, stat la aer, bucurat de primavara, insa planuri de vara nu avem si nici nu stiu daca ne-om face.
In contextul discutiilor despre pielea bebelusilor (si nu numai), creme organice si viata sanatoasa, uitati-va www.ecologiceonline.ro/" target="_blank">aici si aici - mie mi-a placut. Si mai rog fetele sa intervina cu adresele magazinelor online cu orice e bun pt bebelus, chiar daca nu e inca vremea, dar "documentare" din timp nu strica.
Va pup pe toate !
Geani 20+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
selen80 spune:
Buna dimiii!
Vine o saptamana scurta, yupyyey!! Si azi avem si intalnire cu BB , speram ca nu se mai ascunde si coloram si noi caruciorul
Stiu ca sunt mai multe fete care au azi programari (doar de Vik si Lutoniana imi aduc aminte pe moment, dar stiu ca sunt mai mutle de fapt - sa ma ierte cele nenominalizate ), sper sa ne intoarcem toate cu vesti bune!
Alina Mocanu, stai linistita, si eu am facut doar TT, si stiu o gramada de gravidutze in aceeasi situatie...si sincer nici nu-mi trebuie mai mult, ca si pe asta l-am facut mai mult din inertie, sa fie bifat acolo, nu tineam neaparat sa-l fac....
Raluk, Roxxy, tinem pumnii sa fie totul bine! Eu ma gandesc ca daca atatia ani nu ati facut bolile, doar nu o-ti avea ghinionul sa faceti tocmai acum, nu?
MoniIuli, felicitari pt caruciorul "probabil" roz!
21+ cu ursuletzul nostru
nunta
9 luni
kiki_cri spune:
Selen Lutoniabafta si voua la eco!!!si sa veniti cu vesti despre culoarea carucioarelor!
KIKI 17+ cu