Burtici fericite de septembrie-octombrie (46)
Raspunsuri - Pagina 17
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui delia79 salut fetelor ![]() Va anunt si eu aceasta ocazie ca suntem foarte mandri viitori parinti de : PUTULIKA DE FETITA . Am fost joia trecuta la eco si ne-a demonstrat fata ca stie sa sara ca o mingiuca timp de 30 minute, stie sa faca tumbe, sa se intinda si sa suga degetul mare .Am cautat pe net carucioarele de care vorbeati: Chicco si Bugabee (la noi e la moda modelul frog). Sunt foarte frumoase, imi plac, dar mie mi s-a oprit sufletul la Quinny buzz: http://www.quinny.com/quinny/productdetail.aspx?id=3 18+in curand mamy de bb scump |
Felicitari pentru fetita!
Mai fetelor, ma dati gata cu carucioarele pe care le aratati. Eu credeam ca alegerea se va rezuma la stil si culoare. Ce nepriceputa...
15+
mary_07 spune:
Buna dimineata
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania,
de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
21+, cu
-Alexandra
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui loremunteanu Neata! Am fost ieri dupa amiaza la dr si se pare ca avem fetita! ![]() Nu am apucat sa citesc pt ca am fost pe drumuri; nici azi n-o sa reusesc... Bacau-Bucuresti-Bacau... Ce-am vazut pe ultima pagina asa... Lucrusoare la fetita n-o sa luam, pt ca avem multe de la baietel... Adica o sa-i iau niste rochite, evident... In restnu, pt ca sunt destule, in culori care se potrivesc si la unu si la altul... Carucioare avem doua Chicco CT 0.5 (de la 0+) si CT 0.4 (de la 6+); le recomand cu caldura. Au sacul de iarba foarte gros si bine facut si husa de plaoie super (incluse in pret), CT0.5, e undeva la 350ron iar celalalt la 450ron Mi se par ok la pret. Trebuie sa vedem in ce patut culcam fata si apoi sa ne apucam sa-i facem si ei lenjerii. La baiait mi le-am facut singura, cu aparatori cu tot; au iesit foarte frumoase. Sunt pe fuga... Tre' sa plec la triplu test. Si apoi iar la acasa, luat bagajul si fuga la gara, sa ma duc la Bacau... la copil... ![]() Loredana 17+ Roni-Cristian 08.02.2007![]() |
Felicitari pentru fetita!
Cand ai timp, poate pui poze cu lenjeriile facute de tine. Si mami are masina de cusut, dar nu stiu daca isi poate imagina cum se fac aparatorile si alte parti mai speciale.
15+
raluk16 spune:
monikus mersi mult
. Vad ca suntem aproape deodata. Eu am facut luni 15 saptamani.
monica ma bucur ca ti-a placut. M-am gandit ca daca eu ma distrez la uitarile altora, de ce sa fiu egoista sa le tin ale mele doar pentru mine? ![]()
15+
ralu0308 spune:
| citat din mesajul lui iuliapapusa Iti multumesc din suflet pt informanii.Sti si cat costa 3d? +18 |
La noi e 300 lei :(
Cam scumpel
Raluca
20+ mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Ralu&year=2009&month=9&day=9&babycount=1
Ellenuta spune:
neata burtici,
poftiti la
, suc sau ceiut!
am fost ieri la consultatie la dr. m-a cantarit .. 2 kg in plus si s-a cam suparat ...
, mi-a luat tensiunea (11,8) si mi-a spus de DT .. riscul este de 1/826 .. e ok? eu m-am cam speriat .. si mi-a mai spus ca valorile PAAP si beta Hg sunt un pic mai mari fata de valorile normale ale varstei sarcinii si ar putea indica un risc de preeclampsie .. aveti idee de asa ceva? apoi mi-a dat trimitere ptr eco, pe 25 mai .. atunci sper sa aflam si ce ascunde bb intre picioruse ..
cris da, si eu mai am dureri de cap iar greata .. aproape zilnic .. noroc ca nu ma tine mult ... despre cumparaturi .. eu am deja totul .. nu-mi mai trebuie decat bebelu' .. hainutele o sa le iau de la sora-mea la inceputul lui septembrie ca sa le spal si calc plus ce mai am eu .. suntem ok.
unombun eu am tensiunea ok si tot ma mai doare capul ..
monikus eu nu am superstitii din astea .. noi i-am aranjat camera evei din decembrie .. cu patut, cu hainute, cu plusuri .. numai lenjeria a pus-o in ziua cand ne-am venit de la spital.
vik asa zici .. ca e bebelu rusinos/rusinoasa .. lasa, sanatos sa fie, asta e cel mai important.
santorini eu la eva am patut din lemn ca imi place mai mult fata de cel pliant. acum sunt si avantaje si dezavantaje .. pe cel de lemn nu ai cum sa-l iei in calatorii insa cel de plastic il pliezi imediat. dar, repet .. eu merg pe lemn, iar ptr deplasari am unul pliant. la capitolul carucior .. eu am avut la eva un 3 in 1 .. adica landou, sport si scoica auto de la chicco .. a fost cam scump dar a meritat .. merge super usor, se manevreaza super usor si e si el foarte usor. scoica am folosit-o pana aproape de un an, landoul pana la 5 luni iar de atunci avem montat suportul sport.
starchi tinem pumnii sa fie bune rezultatele!
iulia la 4d vezi bebelu in timp real .. adica exact ce face in momentul ala plus ca imaginea e un pic mai colorata, la 3d vezi cu intarziere.
lutoniana ma bucur ca bebitza e sanatos .. poate e mai frumos asa .. sa aflati ce e abia la nastere ..
anamaria1979 scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de oderrare si sa-ti apara mesajele in timp real. sarcina usoara si bb sanatos.
delia felicitari pentru fetita. sa fie sanatoasa si sa stea la mami in burtik pana la 40s fix.
loredana felicitari pentru
! sa fie sanatoasa piticuta!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
16+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ralu0308 spune:
| citat din mesajul lui monikus Neata burticutze, un ceiut ceva Monica 14+ |
Neatza,
Eu nu pot renunta la o cafeluta mica dimineata. Nu sunt om in ziua respectiva...nu pot sta la serv...scade tensiunea...
Cred ca o sa am un BB fff activ
Raluca
20+ mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Ralu&year=2009&month=9&day=9&babycount=1
Ellenuta spune:
RALU
La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi si de bebicul din burtica!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
16+
Eva creste mare
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
selen??????????????????? hai ca murim aici de curiozitate ..
delia, lore, v-am trecut pe listuta cu fetitele. anamaria, esti si tu pe lista.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
16+
Eva creste mare
Eva
papa bun

.