Burtici fericite de septembrie-octombrie (46)
Raspunsuri - Pagina 16
monikus spune:
Neata burticutze, un ceiut ceva
? pt ca e interzisa cafeaua![]()
Eu sunt mai activa de dimineata, seara ma ia somnul foarte repede si nu mai apuc sa vorbesc cu voi.
Delia79 felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa si sa va aduca bucurii.
Lutoniana, ti-am simtit lipsa. Felicitari pentru bebele dolofan. Sa fie sanatos ca asta conteaza. In rest, nu cred eu ca are prea mare importanta ca nu stiti ce e. Dupa cum vezi, are personalitate de acum
si nu vrea sa va arate ce putulica are. Sau o fi rusinos? 
Anamaria1979, bine ai venit. Sunt sigura ca te vor trece in listuta fetele mai vechi care stiu cum se face
.
Raluk16, imi pare foarte rau pentru ceea ce ai patit. Totusi, cred ca ar trebui sa ai mai multa incredere in tine si in organismul tau. Incearca sa vb cu un doctor bun care iti poate prezenta riscurile si ai incredere ca totul va fi bine. Suntem toate alaturi de tine
.
Roxxy80, vai de capul tau. Imi imaginez ca e foarte dificil sa ai grija de un copilas nazdravan si sa mai ai unul in burtica. Oricum, este de admirat faptul ca te descurci cu amandoi. Vreau si eu sa am un copilas nazdravan asa ca al tau. Nu mi-ar placea sa fie tacut. Mai bine asa zurliu. Sa fie santosi amandoi si sa te bucuri de ei.
Cat despre cumparat diverse, gata, m-ati convins. O sa cumpar si eu dar mai prin luna 6-7 ca o sa am mai mult timp la dispozitie. Acum astept cu nerabdare sa vina 15 mai ca sa vad daca bebele vrea sa imi arate putulica
.
AAAA, si astazi schimbam si noi semnatura intram deja in sapt 15. Suuuper.
O zi excelenta tuturor
.
Monica
14+
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui biaz29 Raluk, ma voi ruga special pentru tine! ![]() Am o prietena care a facut varicela inainte de a naste si a nascut avand inca boala. A fost traumatizant pentru ea ca nu au primit-o in sala de nasteri nici in saloanele de mamici si au tinut-o izolata, dar a nascut o mandrete de fetita sanatoasa si tare frumoasa. Mult curaj! Fruntea sus! Analizeaza argumentele pro si contra. Ar fi bine daca te-ar putea ajuta un medic bun profesionist, care are si ceva abilitati de consiliere ca sa iei cea mai buna decizie. Esti sigura ca daca vei face injectia aceea beneficiile sunt mai mari decat riscurile? Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si 19+ |
Ai dreptate, injectia face si rau. De ar face numai bine, as fi trecut prin orice sa o fac. Si in plus, imi face rau lupta asta disperata, de la stres, la calatorii lungi, la cautat injectia in strainatate... toate la atata vreme de la contact, mult prea tarziu.Uau, cred ca prietena ta a fost foarte iubita de Cineva! Cand am citit despre varicela, foarte grava era perioada sapt. 13 - sapt. 20, dar mult mai grav decat aceasta perioada e daca te infectezi la mai putin de 7 zile inainte de nastere!
15+
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut raluk, tu esti o luptatoare si daca Doamne Doamne a hotarat sa ti-l trimita pe bb in ciuda tuturor problemelor, eu zic ca, nu zic, sunt convinsa, ca va fi bine si nu vei face varicela. Iar la finalul celor 40 de saptamani vei naste un copil mare si sanatos ![]() bia, pe unde ai umblat? Cum te mai simti? ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 19+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Multumesc mult. Ce mi-a placut fraza cu "sunt convinsa"
15+
monikus spune:
Loremunteanu felicitari pt
. Sa fie sanatoasa si sa revii cu vesti bune de la TT. 
Biaz, imi pare rau ca nu esti inca intr-o forma prea buna dar ma bucur ca te avem printre noi.
Monica
14+
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui vik-cj Fetelor...multumesc de gandurile bune. Mama m-a consolat azi spunadu-mi ca atitea sute de ani femeile s-au bazat pe intuitie pentru a sti ce poarta...si de ce fac eu atita caz ca nu am vazut ce e la ecograf. Si are dreptate. Sanatos sa fie, indiferent ce e! Raluk, apropos de intuitie, am o colega de facultate care la 15 saptamini a facut varicela de la fiica ei cea mare. Toti dr consultati au sfatuit-o sa renunte la sarcina, era pe jumatate convinsa si in final nu a cedat, a spus tuturor ca intuitia ei de mama ii spune ca bebe e ok. Si asa a si fost. Are doua fete superbe si sanatoase. Eu zic ca cel mai bine e sa te calmezi si sa ai incredere si credinta! Eu ma gandeam ca prin iulie august sa ma ocup de cumparaturi pentru bebe...mai repede nu am timp sa bat orasul si poate pina atunci imi fac si eu o listuta cu cele necesare in primele saptamini. Cert e ca sigur eu ii voi lua caruciorul si patutul (apropos fetele din Cluj, am vazut niste modele super dragute la Babydesign...si mi se par si practice) si citeva hainute sa ne ajunga o luna -doua...Poate fetele la a doua sarcina ne ajuta cu o listuta de lucruri necesare pentru bebe... eu recunosc ca sunt tare pierduta in spatiu! Va doresc o noapte linistita... 16+ |
Asa mi-a atras atentia si intuitia mea si fizicul meu obosit de ieri, ca-mi fac mai mult rau. Oricum nu hotaram noi, oamenii. Doamne ajuta sa fie bine la toate mamicile de aici, sa nu avem nici una probleme.
15+
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui biaz29 Monica, nu am umblat pe nicaieri in afara de camera de garda de la spital. Referitor la subiectul cumparaturi si patut, ceea ce am realizat la primul copil este ca timpul zboara incredibil de repede si abia am reusit sa folosesc multe dintre lucrurile pe care le-a avut. Am imprumutat tot ceea ce s-a putut imprumuta: patut, carut, haine, balansoar. La randul meu am dat cu imprumut sau de tot ceea ce am cumparat. Mi se pare ca daca sunt folosite asa de putin timp, nu merita sa investesc prea mult in obiecte destinate primelor luni de viata. Mai bine ii cumpar carti. Subscriu la ceea ce a spus Mary cu patutul de lemn cu o laterala scoasa. Si pentru noi a fost solutia ideala avand in vedere ca in primele 4-5 luni nazdravanul meu papa cam din ora in ora inclusiv si noaptea. ![]() ![]() Si pentru el a fost securizant sa doarma aproape de noi si cand a fost momentul sa se mute in camera lui a facut-o fara nici o problema.Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si 19+ |
Vai, Bia, las-o mai usor cu calculatorul. Nu stiu cat poti din punct de vedere al jobului, dar sa stii ca noi nu ne suparam daca in loc sa intri pe-aici te intinzi un pic.
Doamne ajuta sa fie bine.
15+
monica_dicut spune:
lore si delia felicitari pentru 
seleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnn!!!!!!!!!!111 La apel te rog frumos 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl buna seara fetelor. am reusit in sfarsit sa mai intru sa va citesc. am fost azi la control la endocrinologie si nu e bine. Mi-a iesit TSH de 2 ori mai mare decat normalul sarcinii. adik am intrat in hipotiroidie. timp de 4 luni mi s-a dublat valoarea. inca nu m-au pus pe euthirox, dar dk si analizele astea ies nasol, cred ca nu are incotro. vestea buna e ca nivelul de tiroxina e perfect normal si bebe e in stare sa si-l produca singur. dar oricum sunt ingrijorata. am experiente can nasolae cu tiroida. daca ai scapat-o, se tot duce. sa speram ca se va domoli. |
Imi pare rau ca n-a fost bine cu tiroida. dar sa stii ca mie mi-a zis doctorita (nu stiu oricum cata incredere sa am) ca in sarcina nu se masoara tsh-ul, ca ala se ridica datorita sarcinii. A zis ca cel mai important de monitorizat e FT4.
Si apropo de "zapaceli" de sarcina... Sambata seara nu mi-am mai gasit bluza de la pijama. Am cautat-o in zadar. Duminica seara l-am pus pe sot s-o caute. A intors toata casa pe dos, a cautat si in dulapul lui, si in cuptorul de la bucatarie... nimic... Ieri ma intreaba maica-mea de ce mi-am dus o bluza de pijama la ea intr-o punga?

15+
monica_dicut spune:

foarte tare raluk 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui delia79 Ah, si vroiam de o mie de ani sa multumesc lui Raluka pentru ideea de a citi Studiul China. Mai am vreo 150 pg si gata, de mult nu m-a mai impresionat un studiu atat de tare. Merci inca o data si multa sanatate! ![]() in curand mamy de bb scump |
Uau. Nu m-as fi gandit ca am influentat pe cineva sa citeasca acea carte.

15+