Burtici fericite de septembrie-octombrie (46)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna dimineata burtici! Eu va dau o cafeluta!(eu mai consum din cand in cand, si mai pun apa sa o diluez).

Lutonia,nici eu nu am aflat inca ce minunatii am in burticadar lasa...bine ca e sanatos bebelul tau si frumos si are picioruse frumoase.Cat mai ai pana la urmatorul control?

Delia, Loremuntean felicitari pt fetite!!!!

Biaz, imi pare rau ca nu te-ai simtit f bine...sper sa fie totul bine. Sa stii ca si eu stau mult in fata calculatorului si nu ma simt f bine ca stau aplecata pe burtica. Colegele mele de la servicu s-au suparat cand le-am zis ca din 4 mai imi iua medical si nu stiu daca o sa mai vin la serviciu, ca doar ma simt bine...dar nu inteleg ca e greu sa stai atatea ore apasat pe burtica.Sa ai grija de tine!

Raluk, sper ca acum esti mai linistita, nu te mai stresa si sunt sigura ca D-zeu e mare si nu te lasa la greu!Nu iti mai fa mustrari de constiinta ca nu ai facut tot, ai facut, doar ca in Romania posibilitatile sunt f limitatesi oricum eu zic ca va fi bine!

Roxxysper ca si tu esti ok!

KIKI 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Ralu La multi ani si din partea mea!!!Si sa ai bebe sanatos si frumos si cumintel la mami in burtica pana la 40 saptamani!

Mersi Elenuta de cafea si ca ne-ai amintit de Ralu ca e ziua ei.

Si eu abia astept vesti de la Selen

KIKI 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

La multi ani Ralu si din partea mea.

Si eu de-abia astept sa vina Selen sa ne zica cum a fost.
Eu uneori ma gandesc ca poate ar fi mai palpitant sa patesti ca lutoniana sa nu stii ce sex are bebele pana la nastere.
Totusi, cred ca as muri de curiozitate.
Sper ca bebele sa nu fie rusinos si sa imi arate la eco urmator putulica.

Cat despre cafea, eu una nu beam nici inainte deloc. In consecinta, nu ma deranjeaza prea tare ca nu beau cafea. In schimb imi e foarte greu sa ma abtin de la cola.
Dar daca trebuie, trebuie.
tuturor.

Monica 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

La multi ani RALU!

Un BB sanatos si multe multe bucurii!

Raluca 20+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Ralu&year=2009&month=9&day=9&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata!

Felicitari noilor carucioare roz. asa, fetelor, sa mai echilibram balanta ca prea erau multi baietei:)

Eu de azinoapte ma simt varza...m-a luat o raceala fulgeratoare...cu nas...gat...stranuturi...cred ca si usoara febra. Cum oricum aveam azi programare la dr. generalist la Medicover la 17.10, imi mentin propgramarea sa vad ce ma sfatuieste sa fac cu raceala.
Am venit si la munca pt ca am multe de finalizat sapt. asta. Daca maine mi-e tot rau poate lucrez de acasa...sa vedem. Sper sa nu fie cazul.

Fetei cu risc de varicela (mii de scuze, nu mai stiu daca e Raluca sau Roxana...), sa dea Domnul sa nu fi luat boala si sa-ti reziste imunitatea pana la capat.

Dana 19+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multi ani, Ralu!

Danuta, multumim, din pacate e vorba si de Raluca si de Roxana. sa speram ca va fi bine. Roxxy are oricum sanse mai bune decat mine, ca intalnirea a fost cu mai multe zile inainte de eruptie si in plus sarcina e mai avansata.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

kiki_cri multumesc mult inca o data

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

selen te rog sa apari ca lesin p'aici

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!

Fetelor, multi . Sunteti atat de dragute ca va ganditi la mine si la Raluca.
Eu incerc sa nu ma mai gandesc, desi e f greu. Oricum din cate am citit se pare ca poti sa faci varicela chiar daca ai facut-o in copilarie. Sper sa ne fi ocolit de data asta.

Ralu, daca bei cafea (ma refer la o cescuta mica), nu inseamna ca bebe va fi agitat. Am o prietena la Clubul Scutecelor care toata sarcina a baut Cola. Vreau sa-ti spun ca fetita ei a dormit toata noaptea de pe la 2 luni.Intr-adevar ziua e la fel de nazdravana ca si Matei (dar asta nu se trage de la cofeina - eu nu am baut niciodata inainte sau in timpul sarcinii cu Matei ceva care sa contina cofeina).

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

ralu80, la multi ani!!!

Iulia 16+ cu "probabil"

Mergi la inceput