Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 13
nikolici spune:
SORICELUL, SORICELUL SPECIAL[S]
Hai mai Babytza, chiar asa a cazut bb...uffa, cred ca era in timp cand iti faceai IP ul de Craiova.Hai mai nu te mai ascunde atat, ca eu tot te gasesc, chiar si in gandurile tale cele mai ascunse.
Glumesc da????SA NU MA DAI IN JUDECATA!!!
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
andreea_ada eu in aceste zile frumoase cu soare, am de gand sa stau numa in casa si sa scriu sa scriu, numa sa-ti fac in ciuda si sa fi lipita de calculator 5 zile.
Distractie la maximus!!!Sa revii sanatoasa, lasa ca le trimit eu pe toate fetele afara la soare, am eu grija sa nu mai scrie nimeni ca sa stai linistitaBine???
nikolici spune:
FETELOR EDWIN A FOST TUNS!!!SUFARRRRRRR...PLETOSUL MEU MIC.
Mimihoo spune:
neatza,
La multe lunite
Mara de Nadina
Maria de Kid
David de Babytza
Erica de fce
lasa nikolici-ule ca-i creste inapoi repede
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
poze diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida
nushulica spune:
'neata! eu dau lapte si clatite cu ciococa asta am mancat si eu
in primul rand:
Mara de Nadina
Maria de Kid
David de Babytza
Erica de fce
sa fiti sanatosi si papaciosi bobocei scumpi!
lucutta mami dar ce grasun ai tu acolo!!bravo! sa creasca mare si sanatos! de meniu iti zic cam ce-i dau lui davidutz...de ex azi dimineatza: mar ras,afine de la borcanel hipp,banana pisata,un biscuite nestle ras si jumate de iaurt,amestecate toate si a bobinat tot nush cat ca eu nu masor niciodata
oricum in fiecare dimineata nu-i lipseste marul,banana,iaurtul...restul mai jonglez cu para,piersica,caisa...
nu papa branza calcica deloc,sa-l picuri cu ceara!vomita!
la legume la fel fac combinatii din care niciodata nu-i lipseste morcovul,pastarnac,patrunjel,brocoli,dovlecel....apoi pun cartof(sau nu) ultima data i-am blenduit si ceapa...si carnita bineinteles
in ziua in care nu-i dau carnita ii dau ou(2zile/sapt) si ii fac urmatoarea combinatie(singura care functioneaza) brocoli morcov orez fiert ou si o lingurita de smantana...totul blenduit
babytza pupam soricelul nazdravan sa-i treaca supararea ca buba vad ca n-a facut cand a luat contact cu solul
baby boy ne luam de mana si david face ca trenul daca nu e servit la timp,eu am descoperit demult
ratonelu n-am apucat sa-ti zic,ma bucur tare mult ca ai revenit si ca aud vesti bune despre sasha!
andyp cum e alexia?
de David
Poveste
andreea_ada spune:
nikolici
edwin mic si tuns ...
si eu am tuns-o pe maia putin pt ca ii intra parul in ochi
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
Corrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratonelu Corina...cum adika "la cei de jos"? adica deja i-au iesit? sa-ti spun de ce te intreb....acum are 7luni juma aproape...in luna a6-a a balit ffff tare.... acum nu mai face asa... si totusi nu are niciun dintisor....dar acum, asa cum am spus mai devreme, refuza laptele...de 2saptamani n-a mai gustat lapte iar noaptea se trezeste de 6-7 ori si plage 2minute, bea multa apa si adoarme la loc. celelalte fete...inca lenevesc ,ha ?trezireaaaa.....ca pierdeti o zi super! ramona, dormiti k fetele? mai ales ca maine iar s-a anuntat ploaie.... carla,mami de putoiu sasha |
Da, deja i-au iesit cei de jos, acum vreo 2 luni, au crescut deja jumatate. Dar sa stii ca eu umflaturile si celelalte semne pe gingie le obsevasem cu alte 2 luni inainte, deci dureaza ceva
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos
MommyMagda spune:
Neatza bobocime!
Rog frumos mamicile care dau Fe bebeilor (si al caror bebei il inghit ) sa-mi spuna ce fel de Fe dau, cand si cum. Pls!
(stiu cel putin 2 mamici: luminita2008 si claudinna )
300 spune:
Anamona
Cu intrebarea nu te pota juta deloc insa mis e pare ca mananca putin lapte pentru 8 ore mai ales ca mesele nu par nici pe departe inlocuite. Am inteles totusi ca odata ajunsa acasa te suge mult, probabil recupereaza atunci. Intreaba-ti si pediatrul, poate iti da un sfat ceva desi nu prea stiu ce-ar putea face…
Pungi: le evit dar nu excesiv; odata pe la 3 luni Anda a “respirt” una cu care se juca (era mai mare) si s-a speriat. Eu eram langa ea. Oricum e tare aranjemntul ala cu punga agatata, Nausica, o faci pisoi pe Ania [-:)))]
Paula sunt curioasa ce aflui in legatura cu branzica buclucasa.
Babytza imi pare rau ca ati cazut. Tati nu trebuia sa balacareasca…
Baby_boy vaccin usor! Ada same….
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
ratonelu spune:
nushulica...si eu ma bucur.
bitza...si sasha a avut niste bubite pe gat ,..si i-au trecut in 2zile...eu alte simptome n-am observat.nu i-am dat nimic.
mommymagda, eu ii dau lui sasha....dar il sun pe sot si-ti spun ce fel de.....ca neuronu meu e plecat departe.
dar pot sa-ti spun cum ii dau"3picaturi precum vigantolul.
aaa..apropos de vigantol, fetelor, voi mai gasiti?eu luna asta am luat altceva...ca nu am mai gasit...am cautat prin farmacii...si mi s-a spus ca nu se mai gaseste.